... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spekillant
Kraj: Trnavský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 10. Novembra 2021, 13:46

Taká skurvena konšpirácia level 9000, že keď správne orezes nápis NA STRAZ, vyzerá to ako ASTRA Z 😂
Prílohy
Screenshot_20211110-134318.jpg

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Novembra 2021, 17:53

Jaroslav Haščák sa na Ústavnom súde sťažoval, že zo zápisnice o jeho osobnej prehliadke nie je zrejmé, či ho prehliadal muž alebo žena. Senát Libora Duľu mu odpísal, že túto okolnosť mohol vnímať bezprostredne pri samotnom úkone. „Preto poukazovanie na znenie zápisnice, z ktorej nie je možné určiť pohlavie tejto osoby, vyznieva účelovo,“ vysvetlil. Haščákovu sťažnosť súd aj preto odmietol.

asi to nebola bubnovacka ako za starych cias, ked Slavo nevedel ci mu telesne otvory kontroluje muz ci zena.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 10. Novembra 2021, 20:10

Pici, velka strata slovenskej kultury.. srackomety sa uz startuju, isto bol ockovani!

spekillant

Štvrtok, 11. Novembra 2021, 15:45

https://dennikn.sk/2602739/hovoria-si-templari-ci-povstalecka-vlada-kto-su-najazdnici-z-lidlu-ktorych-vyuzivaju-fico-i-kotleba/?ref=tit

Čo sa dá o týchto ľuďoch zistiť z verejne dostupných zdrojov?
Pravdepodobne tvoria dve rôzne skupiny, ktoré sa pred časom spojili a začali robiť spoločné akcie. Minimálne na niektorých z nich vplývajú konšpiračné teórie a slabá schopnosť orientovať sa v informáciách na internete.
Začnime prvou skupinou, ktorá pochádza prevažne z Topoľčian a sú v nej aj bývalí profesionálni vojaci. O tých poskytlo ministerstvo obrany len základné informácie.
„Ide o bývalých profesionálnych vojakov – hodnosťou kapitán a slobodník. Pôsobili na útvare v Topoľčanoch a Nitre,“ uviedla hovorkyňa Martina Kovaľ Kakaščíková.
Spomínaným slobodníkom je 36-ročný Matej T., v rámci armády slúžil v Nitre, kde je základňa mechanizovanej a aj raketovej jednotky. V súčasnosti je jediným antirúškarom, ktorý po zásahu v Piešťanoch skončil vo väzbe.
#
„Zbav sa strachu! Už nemáš čo stratiť! Rozhodni sa! Je najvyšší čas, aby si sa začal brániť! Sloboda a sláva,“ mobilizuje prípadných nasledovníkov.
Obvinený Dobrotka nemusí byť jej administrátorom, spomínajú sa na nej aj mená ďalších antirúškarov vrátane niektorých ďalších vojakov.
Stránka sa vyznačuje mimoriadnym príklonom k sprisahaneckým teóriám. Súčasnú pandémiu opisuje ako nástroj „mocných tohto sveta“ na zotročenie ľudí. Je plná odkazov na národ, históriu a mytológiu. Niektorých členov skupiny, ktorá sa chodí hádať o rúška, predstavuje ako mužov a ženy z „rodu slavien“.
V podobnom duchu opisujú aj väzobne stíhaného Mateja T. Bývalého vojaka označujú za novodobého člena stredovekého rádu templárov i prvého „politického väzňa“ na Slovensku od prepustenia Jána Čarnogurského v novembri 1989.
„Jeho duchovné meno znie vidomir (vidiaci celý svet). matej t. z rodu samsom slavien je po 707 rokoch prvým rytierom duchovného chrámu svetla (prvý templár po 707 rokoch). Tým posledným bol jacques de molay, posledný rytier duchovného chrámu svetla (posledný templár),“ [color=#bf2134]píšu o Matejovi.
[/color]#
Jeho vtedajšiemu komplicovi Jurajovi Ch. [color=#bf2134]nariadil súd psychiatrickú liečbu, Klányi niekoľko týždňov strávil vo väzbe, kde držal hladovku.[/color]

„Pán občan, vyzval som vás na bezodkladnú a bezpodmienečnú kapituláciu,“ hovoril Klányi sudcovi počas jedného z konaní. Pôvodne dostal trojmesačnú podmienku a povinnosť uhradiť pokutu, trest mu však napokon zrušili, keďže spôsobená škoda nepresiahla hranicu pre trestný čin.

no bravo. Uz to tu ktosi pisal, kolko % ludi na slovensku by mohlo byt vedenych ako psychiatricki pacienti? 50%?
A takito vojacikovia - jeblo im po sluzbe, alebo ich do zboru zobrali aj napriek (/vdaka?) tomuto 'hendikepu'?
Smutny stav nasej spolocnosti, ale obdivuhodne ako jedna pandemia tuto zgerbu odhalila.

boborjelotor

Pondelok, 15. Novembra 2021, 11:30

riadiel vaznice sa za Laciku pekne prihovoril a Lacika uz si moze uzivat poctivo zarobene majetky
#edit
tak este nie je vonku, este prokurator poda staznost, ale do vianoc to urcite stihne

pablohablo

Pondelok, 15. Novembra 2021, 12:09

Od babky z bobrovca az do Londyna:
https://guardian.ng/news/vatican-to-lose-100-mn-in-london-building-sale-report/

The Financial Times reported, citing unnamed sources, that the Vatican was in the final stages of selling the Knightsbridge building to private equity group Bain Capital for approximately 200 million pounds (233 million euros, $270 million).
That is approximately 100 million pounds less than the investment of about 350 million euros the Vatican made in the building beginning in 2014.
The Vatican did not immediately reply to a request for comment.
Pope Francis has vowed to bring more transparency to the Vatican’s financial dealings in the wake of the opaque, money-losing investment dating from 2013 — which spurred an investigation and allegations of fraud.
The scandal has been especially embarrassing since the invested funds came from Peter’s Pence, money donated by churchgoers for the pope’s charities

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Novembra 2021, 10:38

V sobotu som siel po dlhej dobe taxikom a taxikar sa ma pyta ci neviem co sa deje ked tolko vela sanitiek jazdi v poslednej dobe. Kukam na neho ti musi jebat nie ?

boborjelotor

Utorok, 16. Novembra 2021, 10:57

ja si v zime nezvyknem zatahovat vonkajzie zaluzie, kedze to mam hlavne na to aby ma v lete o piatej rano nezobudilo svetlo, ale zacal som minuly tyzden, ked sa mi kazdu noc popred okna kotila sanitka so zapnutymi majakmi.
zomrel vcera jeden miestny 42 rocny antivaxer, ktory siril hoaxy, historky a fidorky ked covid este bol len v cine, nechal po sebe 3 rocne decko, jeho zena v kome v nemocnici.
a co som pocul dnes rano? "to VY, OCKOVANI ste ho nakazili, vy to sirite! keby ste neboli ockovani, nesirili by ste agresivne mutacie virusu!"
to mi povedala primitivna pica v trafike, kde som platil 3,80, dalk som jej 5 eurovku a ona si natukala do kalkulacky kolko ma vydat...a vydala mi zle.
a preco ten chuj zomrel? pretoze uz ked nevladal rozpravat, a jeho zena tiez nie, tak jej zakazal zavolat zachranku, lebo ego bolo stale silnejsie, ako priznat, ze covid nie je chripocka. takze im to zavolala az jeho mamka, ked sa im nevedeli dovolat, on zomrel po 2 dnoch v nemocnici, ona ak to prezije tak o decko sa nebude vediet start dalsieho pol roka.

starynovy

Utorok, 16. Novembra 2021, 11:04

Neviem si vybrat, ci potencialne decak alebo takito tupci.. Tazke fakt. :D Kazdopadne good riddance. To je ta original selekcia, aj ked genovy bazen uz znecistil pokracovanim.

boborjelotor

Utorok, 16. Novembra 2021, 11:12

https://refresher.sk/106291-Vcera-kriti ... uty-profil

Instagramový účet primára nemocnice v Považskej Bystrici Milana Kulkovského zablokovali. Upozornil na to foodbloger Čoje ako jeden z influencerov, ktorí šírili pozitívnu očkovaciu kampaň, ktorú Kulkovský rozbehol.
[justify] [/justify]
[justify]Lekár bol na profile aktívny, zdieľal viacero známych osobností, ktoré už výzvu #spolupracapreslovensko podporili. [/justify]
[justify] [/justify]
[justify]Profil zablokovali len pár hodín po tom, čo Milan Kulkovský kritizoval influencerku Zuzanu Plačkovú. Tá sa postavila za neočkovaných, ktorí dnes prepĺňajú slovenské nemocnice. „Môj profil je miesto, kde sú si všetci ľudia rovní bez rozdielu, či ste, alebo nie ste očkovaní. Na tomto profile vám nikdy nikto nebude váš názor nijak meniť ani vnucovať na niečo, čo by ste mali so svojím zdravím robiť,“ napísala Zuzana Plačková.[/justify]
#########################
obdivovatelia IQ negativnych influencerov zobrali priamara utokom.

pista11 approves, len by chceli zatvarat stadiony a krcmy tito lekari, hanba! polarizuju spolocnost, chcu delit ludi na ockovanych a neockovanych, co sa do toho staraju, vsetci su kokoti!

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 16. Novembra 2021, 12:49

🤷‍♂️
Prílohy
66681B44-CE08-41C8-817F-1052D1A20E09.jpeg
66681B44-CE08-41C8-817F-1052D1A20E09.jpeg (39.18 KiB) 355 zobrazení
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

starynovy

Utorok, 16. Novembra 2021, 12:56

boborjelotor napísal:
obdivovatelia IQ negativnych influencerov zobrali priamara utokom.
Cancel culture v praxi.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Utorok, 16. Novembra 2021, 14:41

Pistovi zatvorili krčmu v okrese, sadol do auta išiel do okresu, kde krčmy otvorené sú. Problém vyriešený.

PS. Prvý krát mi kontrolovali certifikát.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

spekillant

Utorok, 16. Novembra 2021, 14:44

boborjelotor napísal:
zomrel vcera jeden miestny 42 rocny antivaxer, ktory siril hoaxy, historky a fidorky ked covid este bol len v cine, nechal po sebe 3 rocne decko, jeho zena v kome v nemocnici.
a co som pocul dnes rano? "to VY, OCKOVANI ste ho nakazili, vy to sirite! keby ste neboli ockovani, nesirili by ste agresivne mutacie virusu!"
to mi povedala primitivna pica v trafike, kde som platil 3,80, dalk som jej 5 eurovku a ona si natukala do kalkulacky kolko ma vydat...a vydala mi zle.
a preco ten chuj zomrel? pretoze uz ked nevladal rozpravat, a jeho zena tiez nie, tak jej zakazal zavolat zachranku, lebo ego bolo stale silnejsie, ako priznat, ze covid nie je chripocka. takze im to zavolala az jeho mamka, ked sa im nevedeli dovolat, on zomrel po 2 dnoch v nemocnici, ona ak to prezije tak o decko sa nebude vediet start dalsieho pol roka.
Vedatorka v trafike, miesto hviezdnej kariery vo vyskume sa uskromnila s poziciou predavacky v trafike. Nice
Inak teoriu o tom, ako len ockovani zapricinuju a siria mutacie som videl este davno na profile Michala Pijaka (vraj doktor vseobecneho lekarstva, no neviem potvrdit)
https://sk-sk.facebook.com/MichalPijakM ... oNutrition
https://www.40plus.sk/mutacie-covid-19- ... a-mutacii/

Je pozoruhodné, že v médiách sa prakticky vôbec nespomína, čo je príčinou vzniku takého veľkého množstva variantov. Je všeobecne známe, že vírusy neustále mutujú a vplyvom imunitnej odpovede, vyvolanej buď prirodzenou infekciou, alebo indukovanou vakcínou, sa selektujú rezistentné varianty v duchu Darwinovej teórie prirodzenej selekcie. Všetky mutácie vznikajú náhodne. Vakcína, podobne ako prirodzená infekcia, môže spôsobiť to, že z množstva vytvorených mutácií sa selektujú tie varianty, ktoré unikajú imunitnej odpovedi a ktoré sa zväčša rýchlejšie šíria v populácii.

Čím dlhšie cirkuluje vírus SARS-CoV-2, tým viac má príležitostí na zmenu prirodzeným vývojom. Existujú dôkazy, že na vzniku variantov sa môže významnou mierou podieľať znížená imunitná odpoveď, aká sa pozoruje u rôznych primárnych alebo sekundárnych imunodeficientných stavov. U takýchto osôb vírus pretrváva v tele omnoho dlhšie ako u osôb s normálnou imunitou, čo zvyšuje riziko mutácií, podobne ako to býva v prípade chronických vírusových infekcií.
Co v podstate dava logiku - ak by sme nakazenych hned postavili k muru, odstrelili a hodili do spalovne, je velka sanca, ze by nemalo co dalej mutovat. ???, profit...
Inak na tej jeho stranke logika uletela na proxima centauri, excelentne ohybanie faktov a prekrucanie, chlapik ma ocividne patent na pravdu.
Kedysi davno ho tusim aj Zlatosovci (podobnym sposobom pomyleni biohackeri a nadludia) nazvali psychicky chorym clovekom, takze zaujimave vztahy.
Mimo toho bol Pijak horlivym podporovatelom Smeru, ale k tomu uz neviem najst dokazy, tak hlboko sa mi v srackach nechce hrabat. Tipujem, ze uz len za tento skromny obkec by sa mi usla zalobka.

Mimo toho, matka sa nedavno vyjadrila, ze pocka s 3.tou davkou, dnes tam zobrala aj deda na booster, lebo vidi ako sa plnia lozka, ze situacia asi dobra nebude.

starynovy

Utorok, 16. Novembra 2021, 15:21

pistacik11 napísal:
Pistovi zatvorili krčmu v okrese, sadol do auta išiel do okresu, kde krčmy otvorené sú. Problém vyriešený.

PS. Prvý krát mi kontrolovali certifikát.

Vidis, staci raz za cas prejst za tabulu a veci su rozne.. :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 197 neregistrovaných