... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 10. Novembra 2021, 10:19

Oxsid grafenu je mi novinka.. takze odtialto to je:

Rubyová cituje jakéhosi Philippa Van Welbergena, jenž je prezentován jako „čtyřicetiletý lékař se zkušeností v Británii“ (ten ale ve videu vůbec nevystupuje).

Zmíněný Philippe Van Welbergen prý začal podle Rubyové zkoumat pod mikroskopem krev svých pacientů očkovaných proti covidu, protože za ním údajně chodili se „stížnostmi a nemocemi v důsledku očkování, které on sám nedoporučuje“. V jejich krevních vzorcích pak měl pod mikroskopem objevit, že do krve pacientů, očkovaných konkrétně vakcínami od Moderny, se dostává „oxid grafenu“, který ničí jejich červené krvinky a vytváří v jejich krvi krevní sraženiny.
Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/grafen-va ... LicUa7b2fc

Dalej tam popisuju ten magnetizmus, ktory ma sposobovat prave "oxid grafenu", pokial viem tak grafen=uhlik a uhlik nieje magneticky, urcite nie pri beznych intenzitach ktore vyvinie nejaky magnet co si nasiel doma, navyse ho mas mat v tele nech nezerem miligramy. :D Toto vsetko sa da vystopovat az na zakladnu skolu, kde tito myslitelia zjavne preliezali na stvorkach, chyba skolstva. A najvytupenejsi su prave okolo 40-50, zaujimave, ze cely zivot pocuvas, aka je ta tvoja generacia prijebana od tejto bandy co pritahuje magnetom miligram uhliku cez kozu a citi to. lol

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Novembra 2021, 10:25

ked obratis 611 nedostanes nahodou LL9 alebo II9 ako chces? Mame tu ocividne hrozive % ludi co by mali byt pod klinickym dohladom na psychofarmakach

EDIT: odtialto bude "vedecka" studia co koluje asi v alternativnej scene - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34690629/ Toto mi bolo splechnute do oci. Proste su uz dalej - uz vedia linkovat aj "studie" Sice ich este nevedia citat a ani prelozit toboz pochopit, ale uz to vyzera "vedecky". Ze studia hovori uplne nieco ine, je nepodstatne, uz to zije vlastnym zivotom.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Novembra 2021, 10:41

ked moze zhrdzaviet hlinik, moze byt magneticky uhlik.
schopnost porozumiet citanemu textu sa kazdorocne znizuje, na zaklade realneho testovania. Ked hovorim, ze viac ako 50% dnesnych 15. rocnych NEPOZNA HODINY, tak si nerobim picu. Ked poviem, ze viac ako 20% 15 rocnych nedokaze vymenovat kalendarne mesiace v rade za sebou bez chyby, tiez nesrandujem.
A vobec, co sa budem vyvrsovat na prvej signalnej, ktora ma nastudovanu ustavu, zakony, 3 semestre mediciny, a po 2 z chemie a fyziky, ked mne doma povie boborpani, ze ona si 3. chip neda, lebo vraj jedna pani v praci povedala, ze pozna jednu pani, ktora pozna pana, ktory si dal tretiu davku a na druhe rano sa zobudil mrtvy.

RTG

Streda, 10. Novembra 2021, 10:46

Uvidime co dnes schvali vlada, lebo antivaxeri uz od rana vrieskaju o obcianskej vojne a ludskych pravach

futy
Auto: C180w205

Streda, 10. Novembra 2021, 11:11

ten bobor s tými počtami nebude vedľa
Ako však informovala polícia v stredu ráno, "hľadaný Anton F. sa prihlásil sám a nastúpil do výkonu trestu." Ferleťják má na krku obvinenie za závažný trestný čin lúpeže, za ktorý si má odsedieť štvrťstoročie za mrežami. „Okresný súd Trnava ako prvostupňový súd rozhodol v predmetnej trestnej veci 18. 1. 2018 rozsudkom, na základe ktorého uložil obžalovanému Antonovi Ferleťjákovi súhrnný trest odňatia slobody vo výmere 15 rokov,“povedala nedávno Novému Času Kondákorová.
https://www.cas.sk/clanok/2607283/hviezda-z-vyvolenych-uz-nie-je-na-uteku-tony-sa-prihlasil-na-policii-sam-co-ho-caka/
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

starynovy

Streda, 10. Novembra 2021, 11:13

Dost sa divim, ze z povahy tych co tie hoaxy vymyslaju, ktora je skutcone skodoradostna este nevzislo takto spropagovat dyhydrogen monoxid. Umrtnost je 100%, nikto este neprezil. Takze podla mna dobry namet keby budu stare pice, ktory cely zivot sedeli na pici s detmi hykat, ze nam vlada z vodovodu pusta cisty dyhydrogen monoxid a vsetci zomrieme.

Ten oxid grafenu mi pripomenul anekdotu z divadla jary cimrmanna. "H2SO5. *ticho* Tedy pratele je potreba vedet, ze sira by musela v teto zloucenine byti sestimocna. Coz je pro chemika neco tak strasne zabavneho..." Vymyslis uplnu kokotinu ako oxid grafenu a ani nevies, ze tvoris chemicke anektody.

RTG

Streda, 10. Novembra 2021, 11:29

ten je tiez celkom dobry, ja som mal raz na detskom ihrisku s mamickami iq modreho konika raz debatu na temu klasickeho ockovania - lebo teraz sa akosi pozabudlo na tie chujoviny predtym ako autizmus a podobne pri MMR vakcinach. "Lebo je vo vakcinach ortut". Tak som vytiahol strasiaka chloridu sodneho a ako nas solna lobby chce zabit. Prisam picu 2 tomu uverili sfleku.

BaSO4 este leti?

boborjelotor

Streda, 10. Novembra 2021, 11:45

mne len nejde do hlavy ten stihomam, ze miliardi a korporacie chcu vyhubit ludstvo. Keby som bol dzef bazos.sk, co by ma asi tak viedlo k tomu vyhubit si pracovnu silu, ktora robi za minimalku a sledujem ich robotmi, ci nie su viac ako 5 minut na zachode?
Preco by som chcel vyhubit pracovnu silu, ktora ked odmukluje 12 hodin, este sa tesi, ze mohli robit nadcas, z ktoreho im zaplatim len polovicu, a ta pracovna sila potom pride domov a minie tie peniaze na produkty, ktore vyrabam a/alebo predavam, pripadne si este pozicia na ne peniaze z mojej banky/pozickarne alebo spriatelenej pozickarne, z ktorej este dostanem par percent kickback za to ze som tu pozicku sprostredkoval.

starynovy

Streda, 10. Novembra 2021, 11:52

Ovela viac by ma zaujalo keby si povedal, ze mamicky na ihrisku, ktorych bezna dusevna strava je "Farma: S99E1500-Dominika ukazala prsia, komu vyfajcil rit peter", ta odjebali ale prosimta rengen, kazdy blbec predsa vie, ze to je kuchynska sol! Normalne surealne ako ked si jebnes 2 bromhexiny s vodkou a na to DMT.

pablohablo

Streda, 10. Novembra 2021, 11:53

a hlavne preco with extra steps vyhubiit tu bielu populaciu ktora vykape na demografiu tak ci tak aj bez vajcíny

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Novembra 2021, 12:08

Asi ich treba ignorovat, informacii je na internete dost. Tak nabuduce nech sa operuju podla youtubu.

pablohablo

Streda, 10. Novembra 2021, 12:13

()
Prílohy
3EBFA58E-20CF-4183-8B77-07321AC5ADC2.jpeg

boborjelotor

Streda, 10. Novembra 2021, 12:19

dost tazko sa ignoruju primitivi, koli ktorym su plne nemocnice. Na operacie srdca sa caka o pol roka dlhsie, lebo niet ich kam pripojit na ventilaciu, ktora je pocas operacie potrebna. Ale niekoho babka mala lahky priebeh, tak covid je len chripocka. Podme sa nahodne stretnut, nebudeme ovce.

starynovy

Streda, 10. Novembra 2021, 12:58

Sa zobuť!
Prílohy
SmartSelect_20211110-125800_Chrome.jpg

undy
Auto: Xxxxxx

Streda, 10. Novembra 2021, 13:06

no a čo...ja sa pýtam pri anamnéze bežne, či prekonal koronu, jeden na mňa čumí: ko-ro-nu? To je čo? Tak mu hovorím covid 19, pandémia, veď prečo nosíte rúšku?- lebo mi to kázali

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných