... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 8. Novembra 2021, 15:38

Jebat. Nech sa to tam dobre preriedi. Ja som #teamDelta.
Darwinizmus FTW!!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Pondelok, 8. Novembra 2021, 21:05

Sudca Špecializovaného trestného súdu Michal Truban odmietol obžalobu Dušana Kováčika a Petra Košča v prípade, kde sú obvinení z korupcie, a vrátil ho do prípravného konania, informuje Joj. Dôvodom je, že prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal obžalobu skôr, ako v prípade Kováčika a Košča rozhodol generálny prokurátor podľa paragrafu 363.

Odmietnuť obžalobu z tohto dôvodu žiadali obaja obvinení.

Truban, ktorý je bývalý predseda ŠTS, sa najprv v celej veci namietol pre možnú zaujatosť z dôvodu, že sa pozná s Kováčikom, ale Najvyšší súd mu povedal, že zaujatý nie je.

Rozhodnutie o odmietnutí obžaloby ešte nie je právoplatné, definitívne rozhodne Najvyšší súd.

####
"vasa ctihodnost, nebudem rozhodovat, lebo sa citim zaujaty"
"nie si zaujaty!"

tak fajne no.
dakujem za rozhovor, vidite nejake skurvene riesenie?

boborjelotor

Utorok, 9. Novembra 2021, 11:11

Do nemocnice zatiaľ prišlo ďalších sedem pacientov. Jedna z nich je aj pani Jana. Doma mala vysoké horúčky, ktoré nedokázali zraziť. Nemá dobrý pocit z toho, že je v nemocnici. Pani Jana má 57 rokov a je učiteľka. Tvrdí, že sa pravdepodobne nakazila v práci.
Nie je zaočkovaná. „Neviem odpoveď, prečo,“ hovorí, kašle. Nikto z jej štvorčlennej domácnosti si vakcínu pichnúť nedal, doma o tom podľa nej ani nehovorili. Teraz majú covid všetci, ona to zvláda najhoršie.
„Počúvate odvšadiaľ všetko možné a nemožné, tak radšej už o ničom nediskutujeme a nezhoršujeme si psychický stav a nedvíhame tlak. Mala som až príliš veľa informácií,“ hovorí. Doteraz chorí neboli, v druhej vlne boli školy zatvorené, pracovala doma, dávala si pozor. Čo by jej pomohlo sa rozhodnúť zaočkovať? „Neviem, možno toto mi pomôže.“ Zatiaľ však nerozmýšľa nad tým, či pôjde na očkovanie. Teraz myslí najmä na to, ako sa vyliečiť.
....
....
Pán Dušan má 66 rokov. Pracuje ako automechanik v Kysuckom Novom Meste. V nosných dierkach má hadičku, cez ktorú dostáva kyslík.

Ponúka, že si nasadí respirátor, ale aj bez neho sa mu ťažko dýcha, často má problém dopovedať vetu. Na covidovom oddelení v nemocnici v Čadci je piaty deň. Nedalo sa mu dýchať, tak si zavolal záchranku. „Chodil som do práce ja, aj syn, neviete, kde sa nakazíte.“
Syn pána Dušana je zaočkovaný, chodí do zahraničia. Pán Dušan očkovaný nie je. „Neviem, prečo som sa nedal. Ťažko povedať. Ráno odídem, večer prídem a nebolo kedy rozmýšľať nad očkovaním. Človek má aj okolo chalupy a záhrady roboty. Nemôže sa až tak rozbehať, ako chce.“
...
...
„Problém je, že pacienti pred príchodom do nemocnice dostanú antibiotiká, aj keď je covid vírusové ochorenie. Potom sú u nás tri až päť týždňov, nakazia sa bakteriálnou infekciou, ale predtým doma absolvovali antibiotickú liečbu zbytočne, získali rezistenciu na antibiotiká a v nemocnici už nie je čo dať, lebo antibiotiká už nezaberajú. Zomierajú až na následnú bakteriálnu superinfekciu, ktorá vedie k orgánovému zlyhaniu,“ opisuje primár.
...
...
Povinné očkovanie by nariadil kritickej infraštruktúre. Aj v tejto nemocnici pritom majú zdravotníkov, ktorí sa neočkovali, a dokonca aj takých, ktorí od očkovania ľudí odhovárali. „Nepracovali na covidovom oddelení,“ dodáva.

Keď takýmto kolegom ukazoval snímky pľúc pacientov s covidom, neverili mu, hovorili, že nie sú reálne. „Je to hrozné vôbec počúvať, že to neexistuje a že sme si to vymysleli. Keď vám doktor povie, že sa zavádzajú čipy a máte si to skontrolovať magnetom, a poznámky, ako budete pípať na letisku.“ S takými kolegami sa podľa neho veľmi zle pracuje.
...
...
Pani Anna je čiperná dôchodkyňa. Sedí na posteli v izbe s ďalšími dvomi pacientkami. Doma žije sama, nebýva chorá, tak sa nedala ani zaočkovať. „Nik okolo mňa nebol očkovaný, tak ani ja nie som,“ hovorí. V nemocnici bola len na pôrod a potom pred dvomi rokmi kvôli žlčníku, inak bola zdravá. „Nebývam chorá a ani mi nenapadlo, že by som ja mohla ochorieť.“ Keď dostala covid, prvý týždeň si myslela, že má chrípku. Syn jej nosil veci pred dvere.

Druhý týždeň to bolo horšie, prestala jesť. V nemocnici jej dali infúzie, už sa hýbe, potrebuje aj menej kyslíka. Má však ešte zápal pľúc a cíti sa slabo. „Neviem posúdiť, či by som skončila v nemocnici, keby som sa očkovala. Poznám očkovaných, ktorí sú chorí, a poznám aj ľudí, ktorí nie sú očkovaní a nenakazili sa.“ Na otázku, či sa zaočkovať po tejto skúsenosti dá, hovorí, že uvidí.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Utorok, 9. Novembra 2021, 11:21

ach dpc.
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 9. Novembra 2021, 12:04

Cize vysledok je, ze ani potom sa nedaju.. Uvidim, mozno, snad = 90% nie, zaobalene do vyhovoriek kvoli neschopnosti celit vlastnym rozhodnutiam. Dobre im tak, chujom, kazdy mal sancu. To ockovanie bolo donesene uz pod nos a kokot povie, ze sa nemoze rozlietat, musi robit zbytocne picoviny na zahrade ako kazdy stary kokot. Tak si teraz uzi ten usly zisk v servise, kokot. Spekillacie co by bolo keby a kto vie ci by mi bolo lepsie s vakcinou, isto nie! Ah ale som sa uchlacholil.
Ale najviac naseru ti antivaxeri a hoaxeri v zdravotnictve, to len vykopnut a zakaz vykonavat do smrti, tam chod kanale kopať.

mik001
Auto: F10 520d econo paket

Utorok, 9. Novembra 2021, 12:30

U nas jeden starsi par okolo 80r. Obaja su zaockovani ale bohuzial to pred nedavnom dostali. Najskor tyzden doma lezali a mysleli,ze len take prechladnutie. No nakoniec prisla pre nich sanitka. Pan je celkom ciperny tak toho pustili za par dni z nemocnine domov. Pani,horsi zdravotny stav aj bez korony, diagnostikovali obojstranny zapal pluc,bola tyzden na infuzkach a kysliku ale po 10dnoch ju z plucneho ju pustili tiez domov. Ale antivaxeri povedia,ze ved su ockovani ako to mohli dostat.dpc

starynovy

Utorok, 9. Novembra 2021, 12:45

Antivaxeri povedia, ze bez ockovania by to mali rovnako.. :D NJEJE DVOKAZ ZE OCKOVANIE POMAHA!!!!

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Utorok, 9. Novembra 2021, 13:21

boborjelotor napísal:
.“ Zatiaľ však nerozmýšľa nad tým, či pôjde na očkovanie. Teraz myslí najmä na to, ako sa vyliečiť.

Pani Anna je čiperná dôchodkyňa. “ Na otázku, či sa zaočkovať po tejto skúsenosti dá, hovorí, že uvidí.
Prva ani druha sa zaockovat neda, lebo vsak mam protilatky. - PS argumentacia mojej mamy rovnako. Jednoducho nepresvedcis, lebo DrBO.orech povedal....

Stary ma vlastne predbehol, lebo akurat par dni dozadu v inej diskusii som sa rovnako natahoval s udajnym vseobecnym lekarom, co je dokonca "skepticky" aj voci beznym ockovaniam typu osypky, tetanus a pod. Proste kokot v bielom plasti.

spekillant
Kraj: Trnavský

Utorok, 9. Novembra 2021, 14:07

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5171512052

Mi to už príde jak s narkomanmi a alkoholikmi. Nefetujes, nikoho to nezaujíma. Prefetujes sa, zazijes katarziu a chces ostať čistý, tak si hrdina že si sa z toho dostal.
To isté tuto kktko popierac, neveril ale uveril a ďakuje lekarom. Kkt lebo nehovorí sa o tom už rok v kuse, vobec.

starynovy

Utorok, 9. Novembra 2021, 14:29

Sa divim, ze tam nepisu, ze on je davno mrtvy a toto pisu za neho zapredani lekari v nemocnici, ktori ho zabili aby nedosvedcil, ze COVID-19 je len hoax a v skutocnosti zjedol plesnive fazule. Nic ine by som od tej "komunity" bezmozgov necakal, asi to tam premazavaju. :D

Tak nie.. :D
lol.png
lol.png (77.59 KiB) 447 zobrazení

Lipo69

Utorok, 9. Novembra 2021, 15:44

a situaciu na bieloruskej a polskej hranici niekto sleduje ?
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

fritolko
Auto: X3 E83

Utorok, 9. Novembra 2021, 15:47

No minimalne polska pohranicna straz :D

starynovy

Utorok, 9. Novembra 2021, 16:02

A co s tym.. Sem nepojdu, keby ich tam aj ti bieloRUSKI kokoti prehodili. Budme radi, ze ako clen EU nesusedime s novodobym sovietskym satelitom. :D

futy
Auto: C180w205

Utorok, 9. Novembra 2021, 16:06

no a toto https://www1.pluska.sk/krimi/brutalny-pripad-lekarka-odradzala-pacientov-ockovania-sama-zomrela-covid snáď to nebude pravda, ale plagátik na antiočkovanie zaujímavý
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

boborjelotor

Utorok, 9. Novembra 2021, 16:35

co akoze snad nebude pravda?
#####
V Bratislavskej arcidiecéze bude platiť dišpenz od povinnosti účasti na svätej omši v nedeľu a v prikázaný sviatok, a to od štvrtka do odvolania, napísal v liste kňazom bratislavský arcibiskup metropolita Stanislav Zvolenský.

V nedelu si mozte dlhsie pospat bez obav, ze pojdete do pekla.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných