Pondelok, 13. Septembra 2021, 12:45
Špecializovaný trestný súd vydal príkaz na odpočúvanie Trnku v období od 12. augusta do 12. septembra 2019. Prvá prehrávaná nahrávka je z 22. augusta z auta Kia Ceed. Trnka sa rozpráva s Lórantom Kósom a strachujú sa o možné vyšetrovanie prípadu. Špekulujú, či má polícia aj niečo iné ako Kočnerovu nahrávku.
Na začiatku nevedeli, akú nahrávku presne majú a z akého priestoru. Špekulovali tiež, či proti nim vypovedá Haščák.
„Ty si im to stretnutie potvrdil?“ pýta sa jeden druhého.
„Takže to nejde o nahrávku z bytu, ale o nahrávku, keď ste boli v kancli,“ hovorí tiež Kósa Trnkovi.
„Dobroš, vyslovene bola otázka, či viem o tom, že ten záznam bol v Maďarsku u notára, toto musel Haščák vypovedať, odkiaľ by to vedeli?“
„Tam sme zatĺkali ako hovädo… O Maďarsku vedel Haščák. Musíme sa zastaviť u Oskára, nech nám to všetko vyklopí.“
Obaja tiež rozoberajú, či sú na budove generálnej prokuratúry kamery a či tam môže byť zaznamenaná návšteva Kóšu na generálnej prokuratúre.
„Čo sa týka Škublu, povedal som, že spolu sme robili. Poznáme sa, ale nespomínam si, že by som niečo odovzdal, všetko som poprel,“ popisoval Trnkovi Kósa.
Rozhovor viedli v čase, keď ešte netušili, že ide o nahrávky z Kočnerovho mobilu.
A Fico sa chysta vyhrat dalsie volby :). Dobre je to, secko.