... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:ok, nehnevám sa na teba :-)Undy, nechces si spravit vlastnu temu, ze prijebano trapne podpichovacky od undyho, ako nehnevaj sa na mna, ale tvoje komentare su stupidnejsie ako moje
Dufam ze si na seba hrdy
voMacK napísal:Aby si mal srdiecko na mieste aj so starymnovym tak ta mozem ubezpecit, ze mojim hothatchom s cervenym pruzkom som papeza neviezol, mam totiz este bezny pohodlny 4x4 kombik v ktorom vozim svojho syna s jeho pani matkou. Tym som bral aj papeza na letisko.Kkt1 s nim mal priamo sukromne stretnutie a potom ho odviezol na letisko na svojom hothatchi s cervenym kruzkom..
undy napísal:o co teda ide? lebo stale tieto inotaje, nikdy to neprezradis na rovinu, ale potom prskas ked ta na to ludia upozornia.ok, nehnevám sa na teba :-)
vačšina z vás nemá páru o čo tu ide, ale zapájajte sa naďalej
kkt1 napísal:Sa spamataj kedy som tu ja jebal ako popici zarabam?
spekillant napísal:Ja neprezradim na rovinu? Ved sa tu o mne vdaka niektorym clenom vie vsetko,ani som sa nemusel namahat. S tou druhou castou suhlas.o co teda ide? lebo stale tieto inotaje, nikdy to neprezradis na rovinu, ale potom prskas ked ta na to ludia upozornia.
A ano, tento klub je prudko specificky, tu sa lokalni majitelia zemegule netlapkali po pleci ako indeza tu historiu sa tu vystriedalo tolko pacientov s patentom na rozum/zarobky/ego, ze sa necudujem aka toxicita tu ostala
ROKI49 napísal:Naozaj nikdy si to tu nespominal....vobec
pablohablo napísal:LOL, to bol urcite eMPauer na najrychlejsej 535d v europe. Alebo si Abyssko privyraba, mozno mu aj nejaku zazracnu vonavku posvatenu predal popritomPriznajte sa, kto ho tam odviezol ?
undy napísal:no, ved ci to nebude tym, ze nieco zacnes/naznacis/rypnes a musia to dokoncit iny. Ale mne je to vskutku jedno. Tu uz len to memecko Willieho zo Simpsonovcov, "damn bmwklub users, they ruined bmwklub"Ja neprezradim na rovinu? Ved sa tu o mne vdaka niektorym clenom vie vsetko,ani som sa nemusel namahat. S tou druhou castou suhlas.