... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 31. Augusta 2021, 20:47

Ja som v tom strateny, uz zabehnuti zaporaci su out, idu novi.. Ale kto, co, s kym, preco? Budem sa musieť zorientovat. Jedine coho som sa v radiu chytil, bolo prepustenie po hrubých procesnych chybach. 90's much?

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 31. Augusta 2021, 21:58

ja im fandim, dufam, ze este vyhra zalobu v Strasburgu a vyplatime zorovi aj hascakovi aj pcolinskemu po par mega ako odskodne, bez ironie. Ale samozrejme, Lipstein bol ten najvacsi kokot, Zilinka bol ten dobry, lebo ho tam chcel Boris, a Boris je ten spravny chlap, lebo kotleba uz bol prilis okato kokot a Boris je samec.
Ale neviem co dnes potesilo Borisa viac, ci Pcolo venku alebo Anna Zaborska, ktora by mu rada dopriala 70% zlavu na registracny poplatok vozidiel, ak je otcom viac ako 3 deti. To pri tom pocte Range Roverov, ktore tym chodiacim materniciam musi kupovat ,su usetrene celkom slusne peniaze aj pre "podnikatela" jeho zaberu.
Kazdopadne, mozu si za to sami. Mako si beha po slobode, nieco povie, nieco nie, berie siskarsku vyplatu, "svoje ciny lutuje", asi lutuje aj to ako zavreli v kancelarii 2 dni nejaku low-level loparku co im cosi mala kradnut zo skladu alebo davat echo niekomu aby krado, tam ju dobre ujebali, ale inak dobry chlapec, doveryhodny, v niecom sice klamal, ale furt dobry svedok. A ako boMbonik este sud rozhodol, ze povedat o jankovskej, ze je to luza co bere uplatky sice nie je tak celkom skrivodlivost, ale aj je, idzem nejdzem, na styl zilinskeho sudu, ktory doggovi povedal, ze si sice nieco privlastnil a ukradol, ale nemusi nic vratit lebo okradnuty ma napicu pravnika.
Pekny august za nami.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 31. Augusta 2021, 22:03

Treba si zbalit veci a odstahovat sa do Ciech za Kadlim na sidlisko a kazde rano ho pocuvat ako turuje staru M5ku...to je sice tiez napicu, ale furt lepsie jak Zoro Kollar a Pcolo na slobode...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Utorok, 31. Augusta 2021, 22:09

sorryjako ale odstahovat sa do Ciech to je ako kupit g31 od vomacka, vyzera to sice lepsie, ale do tyzdna ta jebne odpredu dozadu ;), a jeste tam mluvjej. ne ne, milej zlatej nemeckej, kajn funf!

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Septembra 2021, 06:25

Skoda ze to neprebehlo dnes, na den ustavy...

boborjelotor

Pondelok, 6. Septembra 2021, 07:17

a uz mate zabukovane listky na stretnutie s predsedom toho rybarskeho spolku?
lebo zatial to pri pocte prihlasenych vyzera, ze stat zadotuje festival vyznavacov fantasy literatury sumou 85 eur na hlavu. To sme za tie peniaze mohli podporit slovenskych autobusarov a poslat kazdeho zaujemcu rovno do centraly a este napakovat lepenak so sniclou k tomu na olovrant.

RTG
Auto: BMW F900XR

Pondelok, 6. Septembra 2021, 07:24

Zabukovane listky by boli, len z ich strany este neprisli potvrdenia. One popravde sa mi 2x nepaci, ze zmenili podmienky a tudiz teraz zrejme system klakne, pretoze vecsina tych co tam chcelo ist nemohli prave preto, ze odmietaju ockovanie. Sice sa tvaria, ze ludia budu po sektoroch a ockovani su budu moct vybrat ci chcu ist iba k ockovanym alebo nie, ale toto si mali rozmysliet pred tym ako to chcu ukocirovat. Po tejto informacii zvazujeme naopak neist.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Pondelok, 6. Septembra 2021, 07:31

Ku pápežovi len očkovaných, na letecký deň všetkých :lol:
Vlastne teraz keď im na to väčšina serie, tak aj k pápežovi zrazu všetci môžu, len aby hanba nebola :P
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Pondelok, 6. Septembra 2021, 07:49

vacsina ludi, ktora ist chcela, sa uz asi prihlasila. ale tak predpovedat cokolvek pri tejto cielovke, to mas vacsiu sancu v kasine stavit vyplatu na cervenu osmicku v rulete. Ved bolo predsa na nich zvolit si, aky rezim zvolia, OTP mohli zvolit od zaciatku, ci nie? Coho sa bali, ved predsa 2x lietali praskovacim cmeliakom nad guberniou s kristovou krvou, modlili sa ako v case morovej pandemie, takze covid mal byt vyhladeny tak ako Tisove express regional zugy do Osviencimu. Jedine, ze by to bolo tym, ze veduci klubu povedal, ze homosexualov netreba palit na hranici, podporuje ockovanie a so zazmurenymi ocami ako tak privolil pouzivat kondomy. Cisty hipster doofus.

fritolko
Auto: X3 E83

Pondelok, 6. Septembra 2021, 08:20

Ved ale Papez Frantisek nieje ich papez! je to satanisticky posluhovac caputovej.

Budu prelety s kristovou krvou aj pocas tejto vlny?

boborjelotor

Pondelok, 6. Septembra 2021, 12:40

Účastníkom schôdzky utkvelo v pamäti aj to, ako predseda vlády stretnutie ukončil. Podľa oficiálneho programu sa začalo pred obedom, dvadsať minút po jedenástej, a keď sa diskusia chýlila k záveru, Matovič sa obrátil k nemeckej veľvyslankyni a prítomným oznámil, že je čas končiť, lebo pani Wolf už vyzerá hladno.

Toto je typický humor lídra OĽaNO. Slovenská verejnosť už jeho svojské žarty poznala, no pre štátnikov z iných krajín išlo o novinku. Keď v septembri 2020 navštívil Slovensko ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, Igor Matovič jeho delegáciu privítal slovami: „Vitajte, keď už ste teda prišli.“ Neskôr ukrajinskému prezidentovi rozprával, že má k jeho krajine blízko, lebo si do svojho nového domu v Trnave objednal parkety od firmy z Ukrajiny – a keďže po nich denne chodí, má s východným susedom Slovenska niečo ako každodenný kontakt.

Nekonvenčné bolo aj Matovičovo zoznámenie sa s predsedníčkou Európskej komisie, Ursulou von der Leyenovou, ktorá je nielen významnou političkou, ale aj matkou siedmich detí. Slovenský premiér počas prvého telefonátu s von der Leyenovou navrhol, že si ju uloží do telefónu ako „Big mama”. Predsedníčka Európskej komisie to vraj zobrala s humorom a na Matovičovom návrhu sa dobre pobavila.
Popri spomienke sa v Handlovej uskutočnilo stretnutie, na ktoré smerovala aj primátorka Prievidze Katarína Macháčková. Primátorku zdržali vonku ľudia, a tak do miestnosti, kde už sedel premiér Matovič aj predseda parlamentu Kollár, prišla ako posledná. Ukázalo sa, že usporiadatelia zle vyrátali počet miest na sedenie, a keď Macháčková prišla dovnútra, nemala si kam sadnúť. Igor Matovič na situáciu zareagoval slovami: „Vy ste taká maličká, taká moja váhová kategória, môžete si mi sadnúť aj na kolienko.“

Nemiestnu bodku za už dosť nevhodným premiérovým žartom dal predseda parlamentu Boris Kollár, ktorý povedal: „Na mňa si radšej nesadajte.“

starynovy

Pondelok, 6. Septembra 2021, 16:37

Ked si z historickej Trnavy, vacsinou prebyvas v hlavnej dedine s elektrickami.. Ale v lige sedlakov rozjebes aj murarov z Vaňovky.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Pondelok, 6. Septembra 2021, 18:55

Ten Kollar pobavil :D
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

fritolko
Auto: X3 E83

Utorok, 7. Septembra 2021, 13:28

spekillant
Kraj: Trnavský

Utorok, 7. Septembra 2021, 14:18

ty moj boh.
Vsetci su zaplateni, len Bukovsky je nezistna matka tereza. Nejaky kokot bude cakat a sledovat ci neuvidi neziaduce ucinky vakciny. V pici sebakritika uletela na mars
edit: dal som 16minut, nikam sa to neposunulo, stale dookola rovnake plane argumenty. Ale do telky dobre, ked povies ze 1+1=2 a oni budu oponovat, ze by to mohlo byt 3, co ak matematici su zaplateni a treba zovseobecnit a prijat kazdy nazor spektra. Boch nas ochranuj
Naposledy upravil/-a spekillant v Utorok, 7. Septembra 2021, 14:37, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 217 neregistrovaných