... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 06:34

ja som v pondelok v ikea videl Harabina, a predtym ako zdvihol telefon si, cuduj sa svete, dal z papule dole rusko. Policajtom sa smeje do ksichtu, ze nariadenie nosit rusko je nulitne, ale ked chces na tanieri nahanat 10 kottbularov ako pinball, nulitne nenulitne, nahubok si nasadis.

sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 12:28

Skoda, ze Nethemba nezverejnila (nemohli, ale "akoze" to mohlo uniknut niekde na net), ze kolko politikov tvrdi, ze nie su zaockovani ale v skutocnosti sa dali alebo naopak a to by bola len sranda ako by si utierali tie ich cela na tlacovke.
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

boborjelotor

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 12:39

fico na otazku, ci sa vyhol karantene po navrate zo zahranicia vdaka tomu, ze je zaockovany, neodpovedal ;)

boborjelotor

Piatok, 20. Augusta 2021, 08:49

Stretnutia vo vinárstve, ktoré Bödör spoluvlastní a za vlády Smeru naň išli vysoké dotácie z eurofondov, opísal vo svojej výpovedi najmä exšéf daňových kriminalistov Ľudovít Makó.

Kaliňák na nich údajne skupine zúčastnených ďakoval za prácu a hovoril o ďalších plánoch.

Účasť na takomto stretnutí Kaliňák koncom minulého roka pre SME nepriamo potvrdil. „To je možné, neviem vám to vyvrátiť. Pokojne povedzme, že sme v Radošine boli, ale na žiadnej tajnej porade nie.“

Vo štvrtok opisoval odpoveď pred vyšetrovateľom o niečo opatrnejšie.

„Ja do pivníc zásadne nechodím, pretože tam sa nemôže obyčajne fajčiť. Poznáte ma, že som fajčiar. Pamätal by som si, že som niekde proti svojej štandardnej cigaretovej... Som povedal, že nemám takú pamäťovú stopu, a to platí,“ opisoval výsluch Kaliňák.

######
Rozne varovania su na tych skatulkach cigariet, ale ze by fajcenie sposobovalo rozvrat pravneho statu tam nepisali.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Augusta 2021, 08:52

No jasne, zo zakonov krajiny si spravis toaletny papier ale v pivnici medzi chlapmi si nezapalis. :D Nepriestrelne alibi.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Augusta 2021, 10:10

To mas jak E38fughaffe porusuje maximalku v obci ale s plynom to do podzemnej garaze nezaparkuje :D Aspon vieme ze ma urcite hranice ktore neprekroci :D

boborjelotor

Piatok, 20. Augusta 2021, 10:26

ale on tam neparkuje zo strachu, ze mu z igelitky poskladana pycha zhori, nie z nejakej cirej ohladuplnosti a respektovaniu pravidiel. Vygumovanemu imbecilovi, co ludi na vozicku nazyva kriplami, nemozes uznavat tolko kreditu.

boborjelotor

Piatok, 20. Augusta 2021, 18:47

Igor Matovič kritizuje Úrad verejného zdravotníctva za zverejnenie štatistiky o vplyve očkovania na šírenie covidu-19. „Z hĺbky duše nemám rád tupú propagandu, ktorá svoj úspech stavia na predpoklade, že publikum je hlúpe. Bohužiaľ, takúto propagandu teraz vygeneroval Mikasov Úrad verejného zdravotníctva,“ napísal minister financií na Facebooku.

„Podsúvať ľuďom úmyselne takéto skreslené štatistiky, kedy veľmi dobre vedia, že v januári či februári bolo gro z hospitalizácií a minimum zaočkovanosti, čo drasticky vplýva na výsledok – je hlúpe a neúctivé k ľuďom a pravde. Ak by nechcel Mikas ľudí klamať, tak by efektivitu očkovania počítal tak, že by efekt očkovania tzv. ‚vážil‘, t.j. pri hospitalizáciách by zároveň bral do úvahy podiel zaočkovaných v čase nakazenia pacienta,“ napísal Matovič.

„Ak chceme pre očkovanie presvedčiť doteraz nezaočkovaných, nemôžeme si o nich myslieť, že žerú seno,“ dodal.
Úrad sa už za štatistiku ospravedlnil: „Rozumieme výhradám, ktoré sa objavujú v následnej diskusii k uvedenej štatistike. Hoci sme uviedli za aké obdobie a v ktorom systéme boli tieto základné údaje vyhodnocované, rešpektujeme, že takáto forma štatistiky môže pôsobiť skresľujúco. Keďže z našej strany nešlo o zámer manipulovať, poskytneme v najbližšom čase aj údaje za mesiace, kedy bola proporcia zaočkovaného obyvateľstva významnejšia.“

Obrázok

fritolko

Pondelok, 23. Augusta 2021, 08:12

Kde su tie casy ked sme sa z jeho statusov dozvedali to, co mu na ranajky pripravovila Pavlinka :(

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Pondelok, 23. Augusta 2021, 08:14

Predvcerom bol na gribcoch nie?

fritolko

Pondelok, 23. Augusta 2021, 08:56

Milion ludi na FB davalo fotku s gribmi tak neviem :-(

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 23. Augusta 2021, 10:18

V radiu pobavilo rezolutne vyhlasenie Sme papalasi, ze pokial su vo vlade, slovensko neprijme ziadnych migrantov z afghanistanu. A nasledovalo to vycislenie, mali sme prijat 10, prijali sme 2, a uz neprijmu. ROFL. :D To je ako by sa chceli ti afghanci dostat do zidojasterieho spolocenstva iluminatskych elit, prijimame 1 z miliona. :D

fritolko

Utorok, 31. Augusta 2021, 13:03

Tak Pcolinsky moze doma Netflix&Chill

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 31. Augusta 2021, 14:11

Som chcel napisat ze ci niekto nevysvetli o co tu ide lebo nic nové, ja zase neviem o co ide a preco su internety koli tomu hore picou

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 31. Augusta 2021, 20:38

Dnes som si z politiky riadne pregrcol. A asi som nebol sam.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných