... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: Volby na BMWklube

Piatok, 28. Marca 2014, 23:38

RTG napísal:
Ebola Furt ti tie pocty nesedia :D

boha jeho, kery uj zase :mrgreen:

BranoMW
Kraj: Košický

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 29. Marca 2014, 05:24

Simpson napísal:
Priatelia nezabudnite , v sobotu sa rozhodne, či sa čas posunie o hodinu dopredu alebo o tridsat rokov dozadu ...

Uz som to pochopil, tie babky chcu posunut cas 30 rokov dozadu, ked boli mlade a pekne ... to je hlavny dovod preco miluju ficusa... to len my sme to nepochopili pani... :-k

BranoMW

Sobota, 29. Marca 2014, 05:33

salat napísal:
Jeeje, tak aby ste tym netrpeli, ja ten hranolovy hlas zrusim. Som ho dal len z ironie, nech mate srandu ;-)

Moj problem s Kiskom je, ze nerozumiem jeho motivacii. Co motivuje cloveka co je za vodou, co sa (podla vlastnych slov) venuje charite a filantropii a co ma rad ludi, co ho motivuje zasrat sa do bahna slovenskej politiky? Co bude platny ako prezident? Ved nema fakticku moc, ani vplyv. Nedokaze zastavit vladu ani parlament. Ako pomoze ludom? Ak sa ozaj venuje charite, tak by ako jej sef a sponzor by dokazal pomoct viac ludom odtial, kde bol doteraz.
Jedine co ma napada, ze prezident ma imunitu a moc udelovat amnestiu.... A to dufam ze prave toto nie je jeho motivaciou. Ak by sa ukazalo ze ano, nedokazal by som si ten hlas pre neho odpustit....

(Ak sa pytate co motivuje hranola, to je jasne, moc a prestiz, po tom bazil cely zivot. Pre politika je to ale na rozdiel od uspesneho podnikatela prirodzene)

PS- ten hlas nejde zrusit, tak nic... bude tam svietit aj nadalej :DDDD

Nevidim mu do hlavy, ale vo vseobecnosti su dva aspekty ktore zenu menezera za vodou do takychto aktivit a to filantropia ktoru si spominal a tik ovplyvnit veci ak sa da a nenechat ich len plynut ak vidim ze sa neuberaju spravne, je to pocit profesionalneho naplnenia a zodpovednosti zaroven....

Heslo dna: dnes sa budem svojou trochou snazit aby nenastal casovy paradox!

BranoMW

Sobota, 29. Marca 2014, 05:45

Myslim si, ze dnesne volby v dvoch taboroch majoritne definuje mentalna a vekova separacia, teda explicitnejsie, klasicky model idealneho hranolovho volica je s 2 a menej cifernym IQ a/alebo vo veku 60+...tolko strucna analyza (to je totizto aj zaroven definicia najviac ovplyvnitelnej/manipulovatelnej skupiny)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 29. Marca 2014, 09:57

Radostne k volbam, proti casovym paradoxom... :mrgreen:
Prosim, volme dnes tak, aby sme sa nemuseli hanbit pred svojimi detmi!

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Marca 2014, 10:07

Cudoval by si sa. Nemam rad taketo kecy na druhy tabor aki su zaostali, s IQ pod 100, s vekom 60+ ... Jednoducho su ludia, ktorim Fico realne pomohol (ked predchadzajuca vlada narobila zle) ono niekedy ti ludia nevedia domysliet dosledky - preto v tomto state stale dominuje postkomunisticky nazor, ze podnikatel je nenazrana svina, ktora zdiera zamestnancov - ale to, ze ten zdierac, je ich zamestnavatel, ktoremu stat stavia barikady (to uz nie je o hadzani polien pod nohy) to uz nevidia, lebo take veci neriesia. A su ludia, ktori maju v strane rodinu - tak volia z povinnosti. A potom su ludia, ktori skocia na premyslene intriganske taktiky a strategie a to uz nie je o tom, ze clovek je hlupy, ale casto to v takom sirokom zabere ani vidiet nemozes - a uz toboz nie, ked nesledujes absolutne kazdy kusok zakulisia politiky niekolko rokov - co v zaujme zachovania dusevneho zdravia ani neodporucam

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 29. Marca 2014, 10:27

RTG napísal:
Jednoducho su ludia, ktorim Fico realne pomohol

Ano, jeho stranici, alebo sponzori......Poznam par ludi, pre ktorych bola jedina moznost prijmu praca na dohodu. Kvoli ich zakonom o nu prisli, prisli o tych par eur co si mohli zarobit. No komu toto mohlo pomoct? Tusim, ze po vstupe do platnosti bolo zrusenych vyse 200tis dohod. Toto je len priklad jeho pomoci. Inak by som tu mohol pisat litanie.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

RTG

Sobota, 29. Marca 2014, 10:48

Tak napriklad invalidne dochodky - kanik ho mnohym ludom zobral, Ficom im ho vratil (ze sa ani kanikom ani ficom nevyriesili ojebavaci je druha vec, doplatili na to ti co naozaj za to nemohli). S dohodarmi mas pravdu, ale to nebola pointa mojho prispevku - proste su ludia, ktorych sa niektore rozhodnutia, ktore sice boli z dlhodobeho hladiska zle, na chvilu niekomu pomohli a viac uz nevidia.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Sobota, 29. Marca 2014, 13:53

aj tak tu prezident nic nezmeni.. je to len divadelna babka, ale uvidite ze fico to podla mna vyhraje (volit nejdem nikoho)

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 29. Marca 2014, 14:26

Ficovolici si len myslia ze im vodca pomohol.

Napr. zoberme pomoc vo forme tzv. vianocnych dochodkov - dochodca ficovolic si pochvaluje ze raz rocne dostane 75 EUR (co je max. vyska tzv. vian. dochodku).

Ficovolic uz ale nepochopi ze Fico ho PODSTATNE viac okradol tym ze zadlzil SR, alebo rozkradal SR vecami ako nastenkovy tender (a pod.) - teda nie je napr. na zdravotnictvo a dochodca bude musiet dlho cakat na operaciu resp. bude musiet dat uplatok.

Podobne ked ficovolic-dochodca si bude privyrabat na dohodu zaplati na odvodoch rocne podstatne viac nez dostal ten vianocny dochodok.

Pežot

Sobota, 29. Marca 2014, 14:58

auto111 napísal:
Ficovolici si len myslia ze im vodca pomohol.

Napr. zoberme pomoc vo forme tzv. vianocnych dochodkov - dochodca ficovolic si pochvaluje ze raz rocne dostane 75 EUR (co je max. vyska tzv. vian. dochodku).

Ficovolic uz ale nepochopi ze Fico ho PODSTATNE viac okradol tym ze zadlzil SR, alebo rozkradal SR vecami ako nastenkovy tender (a pod.) - teda nie je napr. na zdravotnictvo a dochodca bude musiet dlho cakat na operaciu resp. bude musiet dat uplatok.

Podobne ked ficovolic-dochodca si bude privyrabat na dohodu zaplati na odvodoch rocne podstatne viac nez dostal ten vianocny dochodok.

Lenže týmto ficovoličom je to jedno. Oni ... ak mám to zobrať reálne a sprosto ... dovtedy nedožijú, kým sa to prejaví :oops:

heretik
Auto: S6

Sobota, 29. Marca 2014, 16:32

Bezny prezident nic nespravi, ale diabolska kombinacia jednej vladnucej strany a prezidenta z tej istej strany, to uz je recept na katastrofu.

Gabo10
Auto: E39 530iA

Sobota, 29. Marca 2014, 16:35

Obrázok
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

BranoMW

Sobota, 29. Marca 2014, 19:23

treba sa postarat aj o svojich seniorov a vysvetlit im aby nevolili to co im natlacil do hlavy nejaky demagog ci populista, ale ze volia pre svoje deti a vnucata tak nech si nechaju od nich poradit!!!

RTG

Sobota, 29. Marca 2014, 19:28

No na vysledok som celkom zvedavy - pred hodinou som stretol susedu (asi 80r pani) ktora bezala s palickami odvolit so slovami: kde to treba ist? idem volit aby sa to ten kiška nevyhral, to je taky špekuľant :D :D:D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 263 neregistrovaných