... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:Ebola Furt ti tie pocty nesedia
Simpson napísal:Priatelia nezabudnite , v sobotu sa rozhodne, či sa čas posunie o hodinu dopredu alebo o tridsat rokov dozadu ...
salat napísal:Jeeje, tak aby ste tym netrpeli, ja ten hranolovy hlas zrusim. Som ho dal len z ironie, nech mate srandu
Moj problem s Kiskom je, ze nerozumiem jeho motivacii. Co motivuje cloveka co je za vodou, co sa (podla vlastnych slov) venuje charite a filantropii a co ma rad ludi, co ho motivuje zasrat sa do bahna slovenskej politiky? Co bude platny ako prezident? Ved nema fakticku moc, ani vplyv. Nedokaze zastavit vladu ani parlament. Ako pomoze ludom? Ak sa ozaj venuje charite, tak by ako jej sef a sponzor by dokazal pomoct viac ludom odtial, kde bol doteraz.
Jedine co ma napada, ze prezident ma imunitu a moc udelovat amnestiu.... A to dufam ze prave toto nie je jeho motivaciou. Ak by sa ukazalo ze ano, nedokazal by som si ten hlas pre neho odpustit....
(Ak sa pytate co motivuje hranola, to je jasne, moc a prestiz, po tom bazil cely zivot. Pre politika je to ale na rozdiel od uspesneho podnikatela prirodzene)
PS- ten hlas nejde zrusit, tak nic... bude tam svietit aj nadalejDDD
RTG napísal:Jednoducho su ludia, ktorim Fico realne pomohol
auto111 napísal:Ficovolici si len myslia ze im vodca pomohol.
Napr. zoberme pomoc vo forme tzv. vianocnych dochodkov - dochodca ficovolic si pochvaluje ze raz rocne dostane 75 EUR (co je max. vyska tzv. vian. dochodku).
Ficovolic uz ale nepochopi ze Fico ho PODSTATNE viac okradol tym ze zadlzil SR, alebo rozkradal SR vecami ako nastenkovy tender (a pod.) - teda nie je napr. na zdravotnictvo a dochodca bude musiet dlho cakat na operaciu resp. bude musiet dat uplatok.
Podobne ked ficovolic-dochodca si bude privyrabat na dohodu zaplati na odvodoch rocne podstatne viac nez dostal ten vianocny dochodok.