... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
salat napísal:voMacK, len pre tvoje potesenie som pridal stvrty hlas hranoloviDDDD
(ale v sobotu ho volit nebudem, nebojDDD )
ja len ze tu mame dve moznosti, "zlu" a "este horsiu" :-/ ako to uz byva na slovensku zvykom. Moj kandidat nepostupil a ani jednemu nemozem s cistym svedomim dat hlas... preto asi prvy krat v zivote nepojdem volit :-/
Ale ak ma niekto presvedci ze "uzernik" bude dobre riesenie, pojdem volit. Druhu moznost nezvazujem
salat napísal:voMacK, len pre tvoje potesenie som pridal stvrty hlas hranoloviDDDD
(ale v sobotu ho volit nebudem, nebojDDD )
ja len ze tu mame dve moznosti, "zlu" a "este horsiu" :-/ ako to uz byva na slovensku zvykom. Moj kandidat nepostupil a ani jednemu nemozem s cistym svedomim dat hlas... preto asi prvy krat v zivote nepojdem volit :-/
Ale ak ma niekto presvedci ze "uzernik" bude dobre riesenie, pojdem volit. Druhu moznost nezvazujem
voMacK napísal:
Ked pred rokmi v druhom kole proti sebe stali Gasparovic a Meciar, nesiel som volit ani ja. To boli obe moznosti tak na picu, ze mi to proste bolo jedno. ]v prvom kole som prirodzene volil niekoho ineho]
No to ti vazne Kiska pride prakticky rovnake zlo ako Hranol, ze ti to nestoji za to ist volit?
sysell napísal:salat, chod volit a zozen dalsich z tvojho okolia. neviem Ci je Kiska dobre riesenie ale je tu jedinecna sanca zvolit cloveka ktory tam preavdepodobne nejde prioritne kvoli peniazom, clovek ktory je asi naozaj nezavisly, neikomu nic nedlhuje, ziadne laskavosti, ziadne protisluzby atd. Keby daco take bolo asi by to uz niekde vytiahli. Proste toto sa uz nebude opakovat.
Sa pozri na prochazku - ma tam hned hrnciara - herca ktory ide hovorit ako ide pracovat pre slovensko, konsky kkt ide tam pracovat pre seba, ved je to hned jasne, totalny karierista.
Skus nepremhrat sancu - ber to kludne ako pokus o nieco co tu este nebolo.
dedo1 napísal:čo je na tom Hrnčiarovy také zlé, lebo ja ho nepoznám, viem akurát to, že je to nejaký komunálny politik z Martina, tuším, ale počúvam dosť často, že s ním nie je niečo ok. Tak čo je to s ním?
Solty napísal:Ak mi Kiška zaplatí krabičku cigariet + flašku ľadového čaju + bagetu na cestu a lístok na autobus, prídem mu dať hlas
Ja som odišiel zo SVK kvoli práci a žial aj SMER tomu len pomáhal, smer VON z tadeto. A inak normálnym slušným ľuďom čo sa trápia na Slovensku prajem nech to vyhrá Kiška, pretože to je menšie zlo. Smutné keď na Slovensku nie je z čoho vyberať.