... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 28. Marca 2014, 11:26

Priatelia nezabudnite , v sobotu sa rozhodne, či sa čas posunie o hodinu dopredu alebo o tridsat rokov dozadu ...

Simpson
Kraj: Košický

Re: Volby na BMWklube

Piatok, 28. Marca 2014, 11:30

kde sa mam prihlasit aby som dostal stranicku knizku smeru?

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 28. Marca 2014, 11:38

salat napísal:
voMacK, len pre tvoje potesenie som pridal stvrty hlas hranolovi :DDDDD
(ale v sobotu ho volit nebudem, neboj :DDDD )

ja len ze tu mame dve moznosti, "zlu" a "este horsiu" :-/ ako to uz byva na slovensku zvykom. Moj kandidat nepostupil a ani jednemu nemozem s cistym svedomim dat hlas... preto asi prvy krat v zivote nepojdem volit :-/

Ale ak ma niekto presvedci ze "uzernik" bude dobre riesenie, pojdem volit. Druhu moznost nezvazujem ;)

ked napises jeden fakt preco je kiska uzernik, mozes ist dat v klude hlas ficovi :wink:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Piatok, 28. Marca 2014, 11:40

simpson, staci googlit:
http://www.strana-smer.sk/818/ako-sa-stat-clenom

mas tam PDF prihlasku, vypis a mozes ist! :DDDD

jkk- ten "uzernik" je v uvodzovkach preto, lebo som len prebral oznacenie z hlasovania. Ja ho tak neoznacujem ;-)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Piatok, 28. Marca 2014, 11:54

Ak by sme zalozili podklub, tak by to nebolo od nas pekne - ostali by ste tu s omackom tak 4ia a potom by ste sa nemali do koho navazat :mrgreen:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 28. Marca 2014, 12:14

@ salat: "Uzernik" nie je sice idealne riesenie (ani ja som ho v prvom kole nevolil), ale je to o 1.000.000.000% lepsie riesenie ako Hranol. Ked uz nebudem hodnotit osobu kandidata A.K., tak si treba uvedomit, ze Hranol ma svojich volicov istych a vsemozne sa snazi ociernovanim Kisku odradit od toho, aby ludia isli volit.
Hranol vlastne nepotrebuje, aby ludia volili jeho (geronti a "blahoslaveni chudi duchem" mu v zasade postacia), on potrebuje, aby co najviac "normalnych" ludi ostalo doma, pretoze cim nizsia bude volebna ucast, tym vacsi podiel hlasov pre seba utrhne.
Ficovolici volit pojdu, pretoze ich dutiny lebecne su uz dostatocne vyplachnute a naplnene "spravne naSMERovanou" propagandou. Ti, co volili Kisku v prvom kole na vitazstvo nestacia, takze ak tu nechceme Hranola musime ist vsetci volit a volit za "toho druheho".

Ani ja nie som z A.K. nadseny, ale zase tu raz v tomto nasom bananistane mame volby "proti niekomu" a nie "za niekoho".
O A.K. nemozem povedat nic zle, ani nic dobre - je pre mna dost tazko citatelny a neviem presne, co sa da od neho ocakavat... zato ale viem celkom presne, co sa da ocakavat od Hranola - nic dobre pre nas... =; [-(
Salat, aj ostatni, uvedomte si, ze ak nevolite proti Hranolovi, volite vlastne za neho... :evil:

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 28. Marca 2014, 12:49

salat napísal:
voMacK, len pre tvoje potesenie som pridal stvrty hlas hranolovi :DDDDD
(ale v sobotu ho volit nebudem, neboj :DDDD )

ja len ze tu mame dve moznosti, "zlu" a "este horsiu" :-/ ako to uz byva na slovensku zvykom. Moj kandidat nepostupil a ani jednemu nemozem s cistym svedomim dat hlas... preto asi prvy krat v zivote nepojdem volit :-/

Ale ak ma niekto presvedci ze "uzernik" bude dobre riesenie, pojdem volit. Druhu moznost nezvazujem ;)

Ked pred rokmi v druhom kole proti sebe stali Gasparovic a Meciar, nesiel som volit ani ja. To boli obe moznosti tak na picu, ze mi to proste bolo jedno. ]v prvom kole som prirodzene volil niekoho ineho]

No to ti vazne Kiska pride prakticky rovnake zlo ako Hranol, ze ti to nestoji za to ist volit?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Piatok, 28. Marca 2014, 12:52

4 hrany istoty! :lol:

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 28. Marca 2014, 13:17

Tak, tak, presne tak som na tom bol aj ja. Voliť som nebol dva krát, prvý krát keď vyhral fico prvý krát, to som bol tesne po príchode do UK, a mal som iné starosti ako sa trepať na veľvyslanectvo do londýna. a druhý krát to bolo druhé kolo mečiar vs. ičko, a to som si povedal, že jednoducho aj jedno aj druhé je to isté, a preto som nebol. Ani jeden nebol nie že dobrý, ale obaja boli takí zlí. A k terajšej voľbe, viem že je to môj osobný názor, ale nevidím na Kiskovy nič, prečo bz niekto mohol mať problém mu dať hlas. Nehovorím ž musí, ani nič podobné, ale ja nevidím nič také čo by mohlo brániť. Za to pri tom pánovi , čo je predseda vlády je tých dôvodov celkom dosť. Takže ja mám jasno, aj keď som v prvom kole volil neúspešného kandidáta, relatívne.

voMacK napísal:

Ked pred rokmi v druhom kole proti sebe stali Gasparovic a Meciar, nesiel som volit ani ja. To boli obe moznosti tak na picu, ze mi to proste bolo jedno. ]v prvom kole som prirodzene volil niekoho ineho]

No to ti vazne Kiska pride prakticky rovnake zlo ako Hranol, ze ti to nestoji za to ist volit?
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Piatok, 28. Marca 2014, 13:42

salat, chod volit a zozen dalsich z tvojho okolia. neviem Ci je Kiska dobre riesenie ale je tu jedinecna sanca zvolit cloveka ktory tam preavdepodobne nejde prioritne kvoli peniazom, clovek ktory je asi naozaj nezavisly, neikomu nic nedlhuje, ziadne laskavosti, ziadne protisluzby atd. Keby daco take bolo asi by to uz niekde vytiahli. Proste toto sa uz nebude opakovat.

Sa pozri na prochazku - ma tam hned hrnciara - herca ktory ide hovorit ako ide pracovat pre slovensko, konsky kkt ide tam pracovat pre seba, ved je to hned jasne, totalny karierista.
Skus nepremhrat sancu - ber to kludne ako pokus o nieco co tu este nebolo.

dedo1

Piatok, 28. Marca 2014, 14:01

čo je na tom Hrnčiarovy také zlé, lebo ja ho nepoznám, viem akurát to, že je to nejaký komunálny politik z Martina, tuším, ale počúvam dosť často, že s ním nie je niečo ok. Tak čo je to s ním?
sysell napísal:
salat, chod volit a zozen dalsich z tvojho okolia. neviem Ci je Kiska dobre riesenie ale je tu jedinecna sanca zvolit cloveka ktory tam preavdepodobne nejde prioritne kvoli peniazom, clovek ktory je asi naozaj nezavisly, neikomu nic nedlhuje, ziadne laskavosti, ziadne protisluzby atd. Keby daco take bolo asi by to uz niekde vytiahli. Proste toto sa uz nebude opakovat.

Sa pozri na prochazku - ma tam hned hrnciara - herca ktory ide hovorit ako ide pracovat pre slovensko, konsky kkt ide tam pracovat pre seba, ved je to hned jasne, totalny karierista.
Skus nepremhrat sancu - ber to kludne ako pokus o nieco co tu este nebolo.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 28. Marca 2014, 14:02

pravdupovediac, pred 3mesiacmi som ani nevedel kto to je kiska, som to meno ešte nikdy predtým nepočul, ale tak, beriem to tak že už naozaj nemáme čo stratiť, čo sa dalo to sa stratilo za posledných 20r, takže prečo nie?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Piatok, 28. Marca 2014, 14:19

Totalny karierista, siel do mostu lebo ako jediny mu ponukli zvolitelne miesto na kandidatke. A teraz zrazu ide s prochazkom z lasky k narodu? Jasne lebo chce byt asi minimalne minister kultury.
Som z MT, chvali sa ako je to tansparentne mesto, mozno je, ja komunalnu politiku moc neriesim, ale viem trocha ako to chodi, ten ti da prachy na kampan a ma za to to, nejdem to rozoberat je to ako vsade.
Proste to nie je clovek co tam je z predvedcenia ale primarne pre prachy. Ok takych je 99% alebo asi vsetci ja mu to neberem, moznmo je aj schopny, ale ked vidim ako svato sa tvari a tie reci o novej politike, ako ide pracovat pre slovensko nemozem to pocuvat.

dedo1 napísal:
čo je na tom Hrnčiarovy také zlé, lebo ja ho nepoznám, viem akurát to, že je to nejaký komunálny politik z Martina, tuším, ale počúvam dosť často, že s ním nie je niečo ok. Tak čo je to s ním?

Solty
Auto: mhd

Piatok, 28. Marca 2014, 14:34

Ak mi Kiška zaplatí krabičku cigariet + flašku ľadového čaju + bagetu na cestu a lístok na autobus, prídem mu dať hlas :D

Ja som odišiel zo SVK kvoli práci a žial aj SMER tomu len pomáhal, smer VON z tadeto. A inak normálnym slušným ľuďom čo sa trápia na Slovensku prajem nech to vyhrá Kiška, pretože to je menšie zlo. Smutné keď na Slovensku nie je z čoho vyberať.

dedo1

Piatok, 28. Marca 2014, 14:59

Kiska, nie Kiška , ale aj ja som si myslel zo začiatku že je Kiška

Solty napísal:
Ak mi Kiška zaplatí krabičku cigariet + flašku ľadového čaju + bagetu na cestu a lístok na autobus, prídem mu dať hlas :D

Ja som odišiel zo SVK kvoli práci a žial aj SMER tomu len pomáhal, smer VON z tadeto. A inak normálnym slušným ľuďom čo sa trápia na Slovensku prajem nech to vyhrá Kiška, pretože to je menšie zlo. Smutné keď na Slovensku nie je z čoho vyberať.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných