... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 31. Marca 2021, 13:53

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 31. Marca 2021, 14:17

vraj duchovny poskytuje rovnaku zdravotnu starostlivost ako psychiater.
cize nech otvoria aj bary, mne barman ponuka rovnaku starostlivost ako cernoknaznik - pocuva moje dristanie, aj ked ho nezaujima, tiez caka odo mna peniaze, vino mi aj naleje namiesto toho aby ho pil sam, chipsy ma tiez, a tajomstva mu tiez prezradim, ked som najebany, nemusim ani sediet v kadibudke.

RKa74

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 06:01

Je to tak....Heger už začal 🙄

boborjelotor

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 16:21

ja som to vzdy tvrdil, ze najlepsi vynalez cernoknaznikov je ten odpustkovy mechanizmus. staci nahlasit, volake goralky v ruke poprehadzovat, urobit tai-ci, klaknut, poklonit, rukami zamavat v spravnom poradi, 10x zaklinadlo a je ti odpustene. mozes potom byt aj duchom prevteleny minister zdravotnictva, a do oci klamat a stale si mysliet, aky si krany cisty odusevneny clovek.
###
Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) má výhrady k očkovaniu ruskou vakcínou Sputnik V. Denníku SME informáciu potvrdil zdroj blízky ústavu.
O stanovisku k ruskej vakcíne rokovalo vedenie ústavu s novým ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským a premiéromEduardom Hegerom (obaja OĽaNO). Oficiálne stanovisko majú podľa informácii SME predstaviť v utorok po Veľkej noci.
Či ministerstvo povolí očkovanie Sputnikom V napriek výhradám kontrolórov, nie je známe. Ministerstvo to môže urobiť, keďže názor ústavu preň nie je záväzný.

O postoji kontrolórov ministerstvo tento týždeň zavádzalo. V stredu jeho hovorkyňa Zuzana Eliášová tvrdila, že ministerstvo ešte čaká na výsledky laboratórnych testov, kontrolóri pritom uviedli, že mu stanovisko predstavili už v utorok.

Štátny ústav pre kontrolu liečiv sa dlhšie netajil rozčarovaním nad postojom ruského výrobcu Sputnika V. Gamalejovo národné výskumné centrum v Moskve s kontrolórmi nespolupracovalo.
„Kompletne nám chýbajú údaje o výrobe ruskejvakcíny Sputnik V,“ povedala šéfka kontrolórov Zuzana Baťová v druhej polovici marca v rozhovore pre SME. Dodala, že napriek tomu, že kontrolóri o údaje opakovane žiadali, od ruského výrobcu ich nedostali.
####
ale toto predsa nemoze niekoho, komu sputnik..a jedine sputnik...odporuci nejaky "moj znamy pocul od vojaka, co pomahal pri testovani...", nijako vyrusit.
#rusisunasibratia

edit###
Komunikujte s Kvietikom, ja už o tom ďalej nechcem nič vedieť, tak bývalá ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná podľa výpovede jedného z obvinených v kauze Dobytkár dala dohromady bývalého šéfa platobnej agentúry Juraja Kožucha s oligarchom Martinom Kvietikom
- najlepsia ministerka, odporuca 10 z 10 geodetov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 16:48

Znama mi tvrdila ze vakciny sposobili neplodnost u zien v afrike, na moju otazku, ze aky sialeny vyskum dokazal toto potvrdit ked tam zacali ockovat len prednedavnom a ze ci to podla nej funguje tak ze pichnu vakcinu, zena vecer zajebe a na druhy den nema brucho tak je neplodna? Odpoved, je to tak a hotovo, ale ze sputnik nie to ma potvrdene ze je bezpecne a tym sa zaockovat da
What the flying fuck dopice kam na tieto kokotiny ti ludia chodia?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 17:05

Znama ma cca. 50 vsak?

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 17:08

Na to ze starsia generacia ma stockholmsky syndrom k sociku a rusom som si uz zvykol, ale toto u cloveka okolo 30tky . . . ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

boborjelotor

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 17:43

v Tr. Tepliciach je lekarnik, ktory tyzden ci dva dozadu mojmu tatkovi tvrdil, ze 5G siete sposobuju neplodnost, lebo chlapi od susedov boli stavat vysielace v Bratislave a cil su neplodni... ako by pavolhavol povedal, korelacia a kauzalita...
a samozrejme, ockovat jedine Sputnikom, ostatne ti zmenia DNA. a neber tieto lieky, co ti predpisal odbornik, ktory 30 rokov pracuje a vzdelava sa cisto len v odbore kardiovaskularnych chorob, tuto uver mne, co som za socika ako spravny syn komunistu s dobrym kadrovym profilom vystudoval farmaciu, z ktorej som zjavne uz vsetko zabudol, lebo predavam homeopatika..na vsetko.
a ked toto slabsie zmyslajucim ludom povie pan magister v lekarni, preco by to nebrali ako "fakt"? ked niekomu staci, ze mu to povie vojak v MOMke, tak proti tomu lekarnik je riaditel vesmiru. nevadi, ze fakticky rovnaki dvaja kokoti co siria hoaxy a dezinfo, spolocensky status v ociach prijimatela informacie zavazi viac, kriticke zmyslanie nulove. Media klamu.
A bude len horsie. Daleko horsie. Ludia otupjevavaju. Rapidne a rychlo.

RKa74

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 19:17

Mám sesternicu ktorá pracuje ako sanitárka v covidovej nemocnici a teda poslednú dobu vidala v prvej línii naozaj všetky tie zlé a ťažké prípady. Dlho odolávala a Covid nedostala. Nakoniec predsa len áno. Po týždni keď sa dostala z najhoršieho hovorila že si myslela že umrie z tej bolesti celého tela a svalov. Nadišiel čas očkovania. Ako "zdravotník" dokonca mala na výber Pfizer alebo Astru ale ani bohovy.... Keď to takýto ľudia nechápu tak potom ako to môžeme chcieť po ľudí čo robia kdesi za pásom mimo zdravotníctva (nechcem aktuálne nikoho uraziť).

starynovy

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 19:28

No sak nech si tam da MinZ zelenu, aspon ostane viac pfizerov. Ja v tom dedinskom okoli tiez nepocujem ine. Tam je jeden mindset a jedna pribrzdenost od 15r do dochodku, aj ked teda tie deti picuju na starych od rana do vecera aki su hentaki, onaki.. vakcina jedine ruska! Preco? Vacsina nevie, lebo.. nejaki zacnu, ze rusko nas brat, zapad ti chce zle.. No neviem na kom tu relativne kvalitne zijes zivot, ci na rusku ktore sa nedokaze postarat ani o svojich, alebo EU ktora dotuje tvoju jebnutu vychodoeuropsku rit. Skoda reci..

Dneska clanok, ze pokial si to cez velku noc nepokazime (LOL) tak po sviatkoch nas cakaju velke uvolnovania. Kto by cakal cosi pouzitelne, nech sa prebere. Pamatam si, ze home-office bude len odporucany nie nariadeny, takze sa vacsina vrati do kanclikov aby mohol veducy dozerat. Druhe, obnovia sa bohosluzby. No hura, uz som bol duchovne uplne vyprahnuty. Restiky ostavaju zatvorene.

boborjelotor

Štvrtok, 1. Apríla 2021, 19:44

aby sme si zas nemysleli, ze na Slovensku sme extra kokoti vybocujuc z normalu, vzdialeni pribuzni z Nemecka, volajaka sesternica z druheho kolena mojej manky.. on robil cely zivot pre IBM v executive poziciach, zili dlhe roky v US, par rokov v juznej Afrike, zo 8 ci kolko rokov v Malajzii, proste presli cely svet, na dochodok odisli v 55, on si z dlhej chvile urobil PhD z nejakej biologie - ziadna univerzita tretieho veku, ale normalne nejake proper univerzita v Mnichove, takze nejake tie vedomosti, aj ked sa zameriaval na nejake sinice a kokotinky, asi ma o tom co je DNA a RNA atd. pred 2 tyzdnami dostali covid, obaja, taky ten hranicny priebeh, ked ich 2x denne chodila kontrolovat zdravotna sestra, ci to este zvladnu doma alebo uz pojdu do nemocnice. Da sa ockovat? Nie. Poslal mi link, na nejaky pojebany HTML 2.0 internetr explorer 2000 od pohladu web, ktory sa chcel tvarit ako Nature magazin, ale proste hlavny dennik style. ako mu pfizer zmeni DNA.
ja neviem, ci ludom po 70tke proste uz fakt odchadza ten mozek. Proste hlava to nebere. Ludia chcu verit konspiraciam. Mal asi tazsi priebeh ako ja. Mne keby povedali, ze bohuzial, ina vakcina nebude, tak tu mas sputnik alebo tu volajaku cinsku... tak uz mam pici, topiaci sa slamky chyta, druhykrat to uz naozaj zazit nechcem, nasledky citim aj po viac ako mesiaci, tatka mi to skoro zabilo. Ja neviem ako ti ludia rozmyslaju. Ako velmi ti musi jebat, aby si behom 10 minut dokazal prejst v rozhovore z "rano som zotrel podlahu v kuchyni a musel som si ist lahnut, lebo som sa nevladal udrzat na nohach" na "vakcinu v ziadnom pripade". Proste to je fakt ako rozjebat sa na motorke a rok lezat v koryte zadrotovany s chrbticou na kasu, a hned ako ta pustia z nemocnice si kupis haybusu a bez helmy sa jebat 300 po dedinach.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 2. Apríla 2021, 08:24

ja to stale tvrdim, toto je nasa buducnost. absolutne presne vystihnuty film, kazdym rokom to sledujem viac a viac..
https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Piatok, 2. Apríla 2021, 10:41

Fakty jebat. Tie su pre vacsinu ludi prilis zlozite a nudne.
Prílohy
B4C2F2E5-ACD5-4006-AA9E-9F6F70C11A21.jpeg
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

kkt1
Kraj: Žilinský

Piatok, 2. Apríla 2021, 10:44

Ja som dostal astru. Priebeh na kkt, aj vsetci ktori ju dostali so mnou. Do 8 hodin po podani som mal 39 horucky a brutalna bolest hlavy.. 2 x paralen a ani tuk. Potom som si dal Flector a do pol hodiny 36.3. Vyspal som sa v klude. Rano 38, zas Flector a zas pohoda. Cely den som si harmonizoval cakry pri prezuvani auta na letne a pohodicke na zahrade. Poobede zas teplota, dalsi flector a zas pohodka. Nedela uz bola savana pumpa aj bez liekov. Takze da sa to prezit, ale prvych 24 hodin je masaker doslova.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Piatok, 2. Apríla 2021, 10:45

U mladsich vacsinou ano. Starsi ludia nemaju uz taky burlivy priebeh kvoli slabsej imunite a nizsej odozve.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných