... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

RKa74
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 26. Marca 2021, 21:32

😂😂

PKuncik
Auto: F07, N55
Kraj: Zahraničie

Sobota, 27. Marca 2021, 09:21

Veď panbožko pomôže ..., od zlého

jo a keď nie on, tak vitamíny áno...

A je to. :D

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 27. Marca 2021, 14:47

Amen.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Nedeľa, 28. Marca 2021, 19:42

keby som bol vedel, kto bude minister financii, hned by som mankinu fabiu zaradil do majetku firmy a odpisal 600km denne 7 dni v tyzdni

RKa74

Nedeľa, 28. Marca 2021, 19:48

Môžeme mať lepšieho? On vie ako v tom chodiť. A pritom stačí jedna fabia a plná povala bordelu.

PKuncik
Auto: F07, N55

Pondelok, 29. Marca 2021, 11:07

Nejbohatší Čech mistr Kellner tragicky zahynul při extrémním lyžování. Po oznámení této tragédie akcie jeho firem klesají. Nu. Zubatá si prostě nevybírá.

boborjelotor

Pondelok, 29. Marca 2021, 11:15

wait... to akoze na kreslo ministra zdravotnictva sa vrati aj prevteleny duch svaty? lebo nikde nic konkretne, len ze "vsetci" ministri sa vratia. Uvidime, ci sa bude chciet aj Krajniakovi, ale medzicasom uz asi Borko zistil, co vsetko na Pcolinskeho maju a co im moze vratit od chrbta, ale Krajci, ooo hohoho ci ci ci ciiiii, ako si vyzerie teraz dojebany nakup Pfizeru a hlavne tych Siemens testov, na ktore mu od labakov po poslednu okresnu momku kazdy nadava, ze maju spolahlivost na urovni Matovicovych slubov. nech sa paci, tesim sa na tie krestanske uprimne vyhovorky.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Marca 2021, 11:39

Pan boch ma so slovenskom velke plany. Kazdy kto sa pomodli otcenas sa moze vratit do svojho ministerskeho kresla a krajniakovi sa staci len prezehnat.

nejakymarko
Auto: zatial VW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 29. Marca 2021, 11:41

"OĽaNO už vybralo nového ministra zdravotníctva po Marekovi Krajčím, podľa Jaroslava Naďa nepôjde o politika. Milan Krajniak sa zároveň nechce vrátiť na post ministra práce, tvrdí Naď, ktorý však dúfa, že si to Krajniak ešte rozmyslí. (Rádio Expres)"

boborjelotor

Pondelok, 29. Marca 2021, 11:53

sokantne.

boborjelotor

Utorok, 30. Marca 2021, 14:27

Na súde s Lehelom Horváthom vypovedal svedok Kristián Kádar o ďalšom úplatku pre Milana Lučanského. Zároveň povedal, že sa vo veci angažoval aj bývalý ústavný sudca Mojmír Mamojka.
Úrad špeciálnej prokuratúry na hlavnom pojednávaní zastupoval špeciálny prokurátor Daniel Lipšic, ktorý povedal, že Kádarovu výpoveď preveria.
Kádar povedal, že dohodoval stretnutie medzi Ľudovítom Šátorom a Lučanským. Ide o známu vec, ktorú v minulosti potvrdil aj Lučanský. Kádar však povedal, že Lučanský si za toto stretnutie vypýtal 75-tisíc, ktoré Kádar aj odovzdal istému starostovi.
Horváth je obžalovaný z viacerých vrážd.

##
zacinam rozumiet tomu heslu #AllForMilan

boborjelotor

Utorok, 30. Marca 2021, 17:57

Viacerí zákazníci to kritizovali – len tak, medzi sebou. Pýtali sa, či je dodržaná vyhláška, podľa ktorej má na 15 metrov štvorcových pripadať jeden zákazník.

Zhodou okolností osoba, ktorá tvrdí, že pracuje v rovnakom reťazci, ale v susednom okrese, napísala pred niekoľkými dňami v mene kolegov mail. Upozorňuje na ignorovanie vyhlášky: „Máme elektronické sčítavanie zákazníkov. Keď sa ich počet naplní, tak nás pán riaditeľ núti ísť sa prechádzať okolo filiálky.“
Do mikrofónu vraj vyhlási „10, dostavte sa na informácie“ a pracovníci vyjdú von hlavným vchodom, akoby boli zákazníci. Dovnútra sa vrátia bočným vchodom, tam ich zariadenie nespočíta.
„Takto si aj desať ľudí urobí 3 - 4 koliečka za sebou, niekoľkokrát za deň. Najhoršie to je vo štvrtok,“ píše sa v maile. V obchode je vraj hlava na hlave a oni sa boja nákazy. Boja sa však aj výpovede zo zamestnania, preto verejne nevystúpia."

####
dnes som bol v Kauflande rano o osmej, dost ludi, odhadom tak 70% ludi boli ludia nad 65 rokov, obchytkavaci vsetkeho, ale to je o inom.
nakupoval som takmer hodinu, a celu hodinu mi liezlo na nervy, dokola pani veduca hlasila "630, dostavte sa na informacie, 90, dostavte sa na informacie". ale to bolo radovo po minutach, reku mozno veduca s nimi len prebera nejake pokyny na dnesnu smenu, ale celu hodinu co som tam bol si ich takto po jednom volala, aj viackrat som pocul jedno cislo.
takze sa chodili dievky prechadzat, aby bolo menej ludi. aj tak zbytocne, pri zelenine 3/4 ludi, 1/4 pri mase, a zvysok kauflandu prazdny.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Marca 2021, 19:40

lol, sofistikovane ojeby.
Ak mozme otvarat kostoly, mozu byt aj Kauflandy preplnene, prašť nebo uhoď.
V TT novy kaufland sobotu aj nedelu v roznych casoch vonku tak 50 ludi odhadom vo fronte, to by personal musel trenovat spartan race aby znizil pocty
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Utorok, 30. Marca 2021, 19:43

Ich jebem, som si bol vcera Metro kartu spravit.. Boha taka pohoda, poloprazdne, vzdusne, velke. Vojdes do tych hlavne "ludovych" marketov ako lidl a kaufland a nech mi netvrdia, ze to sedi na m2. Ludi ako na vianoce. Ale vsak to ide aj od ludi, nepockas obdalej kym sa v ulicke vymenia. Vsade hrudy ludi s nahubkom pod nosom sa tam tru o seba. Neurobis nic, bezny plebs pojebany ktory berie nenosenie ruska ako uprimne hrdinstvo. Sa premoria a bude pokoj. V buzerantci uz su na testoch furt nuly. Pred rokom to malo hafo ludi, uz sa tomu tazko siri ked aj..

boborjelotor

Streda, 31. Marca 2021, 07:22

• Riešenie pripravila ešte Pellegriniho vláda v spolupráci s bankami, mal sa využiť elektronický systém, ktorý spravuje Slovenská banková asociácia a využívajú ho napríklad exekútori.
  • Takýto systém umožňuje zistiť, kde všade má človek účty, ale neumožňuje zistiť napríklad to, koľko na nich máte peňazí.
Prečo je to nebezpečné:
  • Teraz navrhuje ministerstvo vnútra vlastný centrálny register účtov a jeho súčasťou majú byť aj údaje o zostatkoch na účtoch.
  • Banky aj zamestnávatelia upozorňujú, že ide o úpravu nad rámec európskych pravidiel. Slovensko by zmenou zákona odkrylo bankové tajomstvo.
  • K týmto údajom sa tak dostane okrem bankárov množstvo ďalších ľudí, a to nielen pri ľuďoch podozrivých z trestnej činnosti.
####
takze ani smeraci si netrufli prist s kokotinou nad ramec poziadaviek EU, ale tesi ma, ako hned, ked sa zacalo o tomto hovorit Olano povedalo "to nie my, ved to uz Pellegrini zacal"...hej vy kokoti, ale co take zle sa moze stat, ked si zrazu Kollar zisti, kto ma kde kolko na ucte. Ako ked chodili jeho kamarati navstevovat vyhercov loterie a pytali vypalne. Hlavne, ze peniaze z Arcy vyplatene nacas...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných