Utorok, 30. Marca 2021, 17:57
Viacerí zákazníci to kritizovali – len tak, medzi sebou. Pýtali sa, či je dodržaná vyhláška, podľa ktorej má na 15 metrov štvorcových pripadať jeden zákazník.
Zhodou okolností osoba, ktorá tvrdí, že pracuje v rovnakom reťazci, ale v susednom okrese, napísala pred niekoľkými dňami v mene kolegov mail. Upozorňuje na ignorovanie vyhlášky: „Máme elektronické sčítavanie zákazníkov. Keď sa ich počet naplní, tak nás pán riaditeľ núti ísť sa prechádzať okolo filiálky.“
Do mikrofónu vraj vyhlási „10, dostavte sa na informácie“ a pracovníci vyjdú von hlavným vchodom, akoby boli zákazníci. Dovnútra sa vrátia bočným vchodom, tam ich zariadenie nespočíta.
„Takto si aj desať ľudí urobí 3 - 4 koliečka za sebou, niekoľkokrát za deň. Najhoršie to je vo štvrtok,“ píše sa v maile. V obchode je vraj hlava na hlave a oni sa boja nákazy. Boja sa však aj výpovede zo zamestnania, preto verejne nevystúpia."
####
dnes som bol v Kauflande rano o osmej, dost ludi, odhadom tak 70% ludi boli ludia nad 65 rokov, obchytkavaci vsetkeho, ale to je o inom.
nakupoval som takmer hodinu, a celu hodinu mi liezlo na nervy, dokola pani veduca hlasila "630, dostavte sa na informacie, 90, dostavte sa na informacie". ale to bolo radovo po minutach, reku mozno veduca s nimi len prebera nejake pokyny na dnesnu smenu, ale celu hodinu co som tam bol si ich takto po jednom volala, aj viackrat som pocul jedno cislo.
takze sa chodili dievky prechadzat, aby bolo menej ludi. aj tak zbytocne, pri zelenine 3/4 ludi, 1/4 pri mase, a zvysok kauflandu prazdny.