... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 5. Apríla 2021, 09:34

Polsko je uplne ine, tam ja nevidim ziaden postsovietsky sentiment. Madari sice maju viac #rusisunasibratia kokotov ako my, ale Poliaci nie, v Polsku je to cisto klerofasizmus, co je este horsie. Pretoze 2000 rocne doktriny sa tazsie vymazavaju ludom z hlav ako tie 100 rocne. Pracujem s Poliakmi len pol roka, ale je to eye-opener, to co je u nas kuffoidny extrem to je tam ovela viac vnimane ako standard, polsky liberal to je u nas este stale staromodna konzerva. Niektori nasi biskupi by zavideli dedinskym fararom v Polsku nad tym, ako dokazu ovecky dirigovat.
Ja som k Poliakom nikdy nemal nejak blizko, ale vzdy ma na nich "bavil" ten ich nicim nevyrusovany nacionalizmus. Slovak si moze vytetovat dvojkriz na cecky, kricat MYSMETUDOMA aj na 5. ligovom zapase, akonahle prekroci hranice do Ciech, tak uz mluvi, a ked som raz v Londyne stretol Francisa s divnym prizvukom, vypadlo z neho, ze je to vlastne Fero z Medzilaboriec. Akonahle ide sklbat kurence do anglicka nema problem zo Stefana byt Stephen a ked musi priznat farbu a povedat, ze je z vychodu tak navela prizna "aj eeem from de exit". Poliak? ani pici. Nie raz som videl Poliaka ako naklusal na urad alebo do banky alebo hocikam a bohorovne zacne po polsky hovorit. a cuduje sa este "dlaczego pani nie mowi po polsku?". Poliaci maju tu narodnu hrdost uplne na inom leveli, tiez uplne chorom tak ako Madari, ale mentalita uplne ina.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 5. Apríla 2021, 10:15

Ja nehovorim o sentimente za socializmom. To nemaju nejako ani cesi, mozno na morave.. ale inak celkovo o rad menej ako my. Proste vymyte hlavy. Furt hladaju nejakeho voccu/pastiera, ktory ich ma previest cez to vsetko zle, cez tie veci nad ktorymi treba rozmyslat. To bolí, s radostou odovzdaju voditko nejakemu samozvanemu mesiasovi a vydychnu si. To je rovnake v tych narodoch, nie sentiment. Ale ze pol storocia formovali tie tupe hlavy s ideou, ze stat ta komplet obstara a vymedzi ti co mozes a nemozes. Tito su dnes idealna zivna poda pre takychto wannabe hitlerov.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 5. Apríla 2021, 12:02

"Najmenšiu dôveru z registrovaných vakcín Slováci vyjadrili látke Janssen od firmy Johnson & Johnson, a to necelých 27 percent. Tento výsledok však možno do významnej miery pripísať aj nedostatku informácií o tejto vakcíne, keďže až takmer 40 percent respondentov svoj názor na účinnosť a bezpečnosť tejto vakcíny nevedelo vyjadriť.
Podobne dopadli aj ďalšie vakcíny, ktoré však na výsledok rozhodnutia EMA stále iba čakajú, a to CureVac a Novavax. Pri CureVacu sa nevedelo k účinnosti a bezpečnosti vyjadriť takmer 47 percent opýtaných a pri Novavaxe bezmála 46 percent respondentov. Týmto látkam tak zatiaľ dôveruje iba necelá pätina Slovákov.
Zaujímavé je však v tejto súvislosti porovnanie s už spomínanou vakcínou Sputnik V, pri ktorej sa k účinnosti a bezpečnosti nevedelo vyjadriť iba necelých 14 percent Slovákov. A to napriek tomu, že rovnako ako CureVac či Novavax stále nezískala súhlasné stanovisko Európskej liekovej agentúry.

Zdá sa teda, že Slováci majú jasnejší názor na účinnosť a bezpečnosť neregistrovanej vakcíny Sputnik V, ako napríklad pri už registrovanej a používanej vakcíne Moderna, ku ktorej sa nevedelo vyjadriť 20 percent Slovákov."

Slovaci su odbornici na vsetko, najviac na to, comu vobec nerozumeju :)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 5. Apríla 2021, 12:53

Najviac tomu, co sa im hodi do nazorov. Takze je jedno, ze dodnes robia okolo sputniku ti muzici tajnosti, nikto realne nevie co v tom je a ako sa to vyraba. Je to ruské, je to lepsie alo dykdad bruseli!

Speaking of muzici.. Dobre robia, treba tie obranne zbrane rozmiestnit keby zbedacena ukraina z jari tiahla na moskvu.
Prílohy
SmartSelect_20210405-135028_Instagram.jpg

boborjelotor

Pondelok, 5. Apríla 2021, 13:39

akurat som chcel linknut clanok zo sme o tom istom, nech si priatelia ruskych bratov zacnu pripravovat nejake praudive argumenty, ked zas zacnu strielat po sebe muzici z tych konvojov humanitarnej pomoci v cerstvo natretych vojenskych autach nabielo, z ktorych este kvape farba.
americania to vyprovokovali, to bude asi prvy dovod.

RKa74

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:07

RTG napísal:
"Najmenšiu dôveru z registrovaných vakcín Slováci vyjadrili látke Janssen od firmy Johnson & Johnson, a to necelých 27 percent. Tento výsledok však možno do významnej miery pripísať aj nedostatku informácií o tejto vakcíne, keďže až takmer 40 percent respondentov svoj názor na účinnosť a bezpečnosť tejto vakcíny nevedelo vyjadriť.
Podobne dopadli aj ďalšie vakcíny, ktoré však na výsledok rozhodnutia EMA stále iba čakajú, a to CureVac a Novavax. Pri CureVacu sa nevedelo k účinnosti a bezpečnosti vyjadriť takmer 47 percent opýtaných a pri Novavaxe bezmála 46 percent respondentov. Týmto látkam tak zatiaľ dôveruje iba necelá pätina Slovákov.
Zaujímavé je však v tejto súvislosti porovnanie s už spomínanou vakcínou Sputnik V, pri ktorej sa k účinnosti a bezpečnosti nevedelo vyjadriť iba necelých 14 percent Slovákov. A to napriek tomu, že rovnako ako CureVac či Novavax stále nezískala súhlasné stanovisko Európskej liekovej agentúry.

Zdá sa teda, že Slováci majú jasnejší názor na účinnosť a bezpečnosť neregistrovanej vakcíny Sputnik V, ako napríklad pri už registrovanej a používanej vakcíne Moderna, ku ktorej sa nevedelo vyjadriť 20 percent Slovákov."

Slovaci su odbornici na vsetko, najviac na to, comu vobec nerozumeju :)

To máš presne tak ako písal aj bobor. Keď sa opýtas hlavne generácie 50-60 ročných tak povedia že chcú sputnik. Keď sa opýtas prečo tak ani jeden nevie prečo. Odpoveď je pretože je ruská a sú na tom vychovani. Nech to aj obyčajná infuzka ale je to ruské.

RTG

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:11

To nie je zalezitost len 50+. Mam par znamych 30+ co ak sa maju zaockovat, tak jedine sputnikom. Poprajem vela stastia a dalej debatu nerozvijam v ramci zachovania vlastneho dusevneho zdravia. Je uplne zbytocne s takymi ludmi ist do debaty.

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:13

Poďme rátať koľko zla za posledných 30 rokov urobili vo svete Rusi a koľko Američania. Začnem... Rusko a Krym, Rusko a Východná Ukrajina, Rusko a Čečensko, Rusko a Osetsko, Rusko a Kaukaz. Rusko a Sýriu neriešim, tam je to proti ISIS. Všetko to boli konflikty v rámci bývalých republík ZSSR. A teraz poďme na USA. Prvá vojna v Iraku na základe FALOŠNÝCH obvinení že Irak vlastní obrovské množstvo chemických zbraní. Nenašlo sa NIČ, až na veeeeľa ropy pre USA. Humanitárne bombardovanie Juhoslávie - fakt skvelé USA. Druhá vojna v Iraku - krajina je doteraz v pitchi, Afganistan - ďalšia krajina v pitchi, Lýbia - ďalšia krajina v pitchi. V týchto troch štátoch je dodnes neporovnateľne horší život ako za starých režimov. Ďalšie krajiny, kde za politickej podpory USA zvrhli "nedemokratické" režimy - Alžírsko, Jemen, Bahrajn. Bolo by sa opýtať tamojších že ako sú spokojní. Irán a Sýriu ani nejdem spomínať. Neobhajujem Rusko.. Ale oproti USA sú v svinstvách amatéri.

RTG

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:16

jop cakal som kedy sa chyti prvy mentalny atlet co zase vytiahne USA. "Neobhajujem Rusko.. Ale ..." uplna klasika.

lolko111

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:20

Teba mi je tak trošku ľúto.... však keď nemám argumenty, tak začnem osierať... typické pre duševne slabších jedincov

lolko111

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:22

A USA boli vytiahnuté o tri príspevky vyššie pred mojim..... to si si už ale nevšimol, keďže ste obaja z jedného cesta.

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:30

lolko111 napísal:
Poďme rátať koľko zla za posledných 30 rokov urobili vo svete Rusi a koľko Američania. Začnem... Rusko a Krym, Rusko a Východná Ukrajina, Rusko a Čečensko, Rusko a Osetsko, Rusko a Kaukaz. Rusko a Sýriu neriešim, tam je to proti ISIS. Všetko to boli konflikty v rámci bývalých republík ZSSR. A teraz poďme na USA. Prvá vojna v Iraku na základe FALOŠNÝCH obvinení že Irak vlastní obrovské množstvo chemických zbraní. Nenašlo sa NIČ, až na veeeeľa ropy pre USA. Humanitárne bombardovanie Juhoslávie - fakt skvelé USA. Druhá vojna v Iraku - krajina je doteraz v pitchi, Afganistan - ďalšia krajina v pitchi, Lýbia - ďalšia krajina v pitchi. V týchto troch štátoch je dodnes neporovnateľne horší život ako za starých režimov. Ďalšie krajiny, kde za politickej podpory USA zvrhli "nedemokratické" režimy - Alžírsko, Jemen, Bahrajn. Bolo by sa opýtať tamojších že ako sú spokojní. Irán a Sýriu ani nejdem spomínať. Neobhajujem Rusko.. Ale oproti USA sú v svinstvách amatéri.
Tvoj nick priamo vysvetluje reakciu na tvoje vyjadrenia.

Takze Rusi su v pohode a vlastne netrebabrat do uvahy celu historiu Ruska za poslednych 100 rokov, staci vypichnut par veci co sa nam hodi a vybavene. Vyborne.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

RTG

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:32

Zacnem osierat? Kto ma dookola opakovat a vyvracat tie vase adoracne kokotiny na Rusov? Vsak si vygoogli pocet konfliktov za poslednych ja neviem 70 rokov a mozes pocitat kto je zapleteny v akych srackach. ALe jasne, USA su oproti Rusku amateri lebo .... sme sa nedozvedeli. Dojmy nie su fakty.

lolko111

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:37

Presne to som urobil... vygúglil som si konflikty za posledných 30 rokov do ktorých boli zapletení rusi a američania. Vypísal som objektívne ako konflikty rusov, tak aj američanov. Čo mi tu teda chceš vyvracať? Však tu len trepeš sprostosti. Sa už preber a zamysli sa nad sebou. Nie každý kto s tebou nesúhlasí, alebo má iný názor je hneď mentálny atlét. A ak si sa z toho môjho príspevku nič nedozvedel, tak potom máš problém s chápaním a mal by si s tým niečo robiť.

lolko111

Pondelok, 5. Apríla 2021, 14:39

Maco napísal:
Tvoj nick priamo vysvetluje reakciu na tvoje vyjadrenia.

Takze Rusi su v pohode a vlastne netrebabrat do uvahy celu historiu Ruska za poslednych 100 rokov, staci vypichnut par veci co sa nam hodi a vybavene. Vyborne.

A ty máš tiež problém s pochopením písaného textu? Vypísal som konflikty Ruska aj USA za posledných 30 rokov. Takže ako môžeš tvrdiť, že som vypichol pár vecí ktoré sa mi hodia??? Ty budeš tiež jedna z tých jasnejších myslí.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných