... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 20. Februára 2021, 22:53

Rusi majú vakcíny obranné, američania útočné vy ouce!!!
Nur Original ist Legal.

PKuncik
Auto: F07, N55
Kraj: Zahraničie

Sobota, 20. Februára 2021, 23:23

:lol:

starynovy

Nedeľa, 21. Februára 2021, 00:11

Keby to sem nejako dostali, najde sa dost hazarderov. Uz som sa stretol s viacerimi obyc. zamestnancami co sa tesili kedy pride sputnik. Teda ze to tlacia zamestnávatelia je uplne jasne, kseft musi bežať.. Ale ze sa tam chceš dobrovolne najebat ked ti platia aj ked nerobis, aby si mohol robiť za tri koruny do 70tky.. :D

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 21. Februára 2021, 07:37

boborjelotor napísal:
ty sa ukludni, aky mas tep, 25 minut tu onanujes nad svojimi dvoma prispevkami :)
a co, ze je to "tvoj nazor"? ked napises kokotinu, tak to nespada pod d-k efekt? uz ti tu bolo velmi jednoducho vysvetlene, ze nema zmysel kupovat nejaku vakcinu dopredu, ked nevies, ci ju pouzijes. argument, ze ju pouzivaju desiatky krajin, konkretne ani to nie je pravda, kedze v pripade cisla 19, sa da hovorit o necelych DVOCH desiatkach. https://www.statista.com/statistics/112 ... y-country/
Mimo Madarska, kde to je len vdaka Orbanovi, su to krajiny, kde by si sa nenapil vody z kohutika mimo velkych miest. To, ze si vakcinu objednal Egypt akoze svedci o com, ze spraivli tak rigorozne schvalovanie vakciny, ze v EU mozme na vlastne schvalovanie jebat, ved Egypt kupil, Nepal kupil, tak podme ockovat.
Preco to Rusi odmietaju dat na schvalenie? oba mozne dovody su mi u pici, bud je ta vakcina v niecom napicu, alebo jednoducho chcu hrat hry, oba dovody hovoria zdravemu cloveku len to, ze kym to nepreveria rovnako ako ostatne vakciny, tak nech si ich drzia na sklade..alebo teda aspon zaockuju vlastnych ludi, kedze nemaju dost vakcin, aby ockovali v Rusku, ale pouzivaju to na ksefty a hry. Hlavne, ze Putin je tym ockovany, ze ;).

a precitaj si po sebe kokotiny, ktore si pisal, a naozaj si precitaj, co je to ten d-k efekt, lebo ty ho fakt do bodky a do pismena naplnas vo vsetkych smeroch.

Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom

toto je fakt? uz len to, ze si si to sam poprel - ako to moze byt fakt, ked to nepreslo schvalovacim procesom? kto teda na vedeckej urovni povedal, ze je to vakcina, ktora funguje podobne ako ostatne, dokonca lepsie? kto z propagandy urobil fakt?
dokazes pochopit, ake kokotiny pises?
ak sa ti nepaci d-k, tak ti rovno mozem povedat, ze si primitiv. tak je to lepsie?
Ty tu píšeš len drísty... účelovo si vybral krajiny pomaly 4 kategórie aby si ukázal aký si múdry. Ty si taký hašterivý typ, však? Šikanovali ťa v škole, tak sa potrebuješ prejavovať takto? Smutné. Teba čím otec spravil, tým si aj ostal...... To je všetko čo k tebe môžem napísať a skončili sme.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 21. Februára 2021, 07:42

Skratme to, ak si chces jebnut sputnik ktory nema potrebnu atestaciu, je to na tvoje vlastne riziko a riziko kazdeho kto si to jebne. Tiez by si si kupil auto ktore nepreslo potrebnými testami bezpecnosti? Ano sme v núdzi, ale velky varovny prst vznika uz len z toho ze rusi maju problem registrovat si vakcinu ako vsetci ostatny.

Edit: ked som prisiel v decembri domov po dlhsej dobe, padla rec aj na ockovanie. U nas doma som bol jediny ktory nema problem si dat vaccinu. Nikto ani pocut o ockovani. Dobre. Zrazu jeb z nicoho nic ze sputnik si jebnu ale nic ine iba sputnik. To aj ja zacnem byt taky po 50tke? Ach jaj

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 07:55

lolko111 napísal:
Ty tu píšeš len drísty... účelovo si vybral krajiny pomaly 4 kategórie aby si ukázal aký si múdry. Ty si taký hašterivý typ, však? Šikanovali ťa v škole, tak sa potrebuješ prejavovať takto? Smutné. Teba čím otec spravil, tým si aj ostal...... To je všetko čo k tebe môžem napísať a skončili sme.
argument by nejaky nebol, na podlozenie tvojich vymyslov.eeeerr nazorov?
Ja som nevybral krjainy 4. kategorie, ja som vybral vsetky krajiny, ktore si objednali sputnik, nejako ti to nezapasovalo do toho tvojho krcmoveho nazoru, ci ako?

napis este nieco k tomu, ze je FAKT, ze sputnik je rovnako dobra vakcina, dokonca aj lepsia.
Lebo inak len potvrdzujes to, ze si primitiv.

motorista

Nedeľa, 21. Februára 2021, 08:46

hošani, vy 4 sa držte pekne pri sebe - také defílé sociopatie len tak nezažijem \:D/

abbysko, z tvojho príspevku je zrejmé čo ťa dlhodobo frustruje, prejdi to so svojím terapeutom

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 21. Februára 2021, 08:50

Nemam ziadneho, odporuc volakoho

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 08:53

motorista napísal:
hošani, vy 4 sa držte pekne pri sebe - také defílé sociopatie len tak nezažijem \:D/

abbysko, z tvojho príspevku je zrejmé čo ťa dlhodobo frustruje, prejdi to so svojím terapeutom
nie aby si bol ticho a bol rad, ze aspon chvilu nie si najvacsi mudrlant v danom vlakne, kde si z hlavy vydojis nejake domnienky, ktore si potom mylis s faktami a realnymi skusenostami...

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Nedeľa, 21. Februára 2021, 10:00

lolko111 napísal:
Takto.... ja tu nevypisujem že Sputnik spasí celý svet. Ani tu nevypisujem o nejakých svojich imaginárnych kvalitách v oblasti vývoja vakcín. Napísal som len svoj názor. Ale keď si ma tu už dal ako absolventa vysokej školy života dole, tak by som rád vedel tvoj názor. Bez nejakých invektív a osočovaní. Čo je podľa teba lepšie? Nakupovať za milióny blbé a nič neriešiace testy, alebo za tie milióny kúpiť dostupný Sputnik, pekne ho uskladniť a počkať si až prejde schvaľovacím procesom a potom naraz zaočkovať mrte ľudí? Podotýkam, že Sputnikom vakcinujú bez problémov v desiatkach krajín. A tou otázkou som vlastne zhrnul aj svoj prvý príspevok, ktorý si tak pekne okomentoval.
Nemame k Sputniku V ziadne relevantne data. To by ti malo stacit aby si bol minimlane skepticky, alebo skor dokonca podozrievavy, nakolko EMA teraz ide vyrobcom vakcin naozaj v ustrety. A ti rusaci, co teda vyrobili tak najsamfasa popici vakcinu na svete si ani len nepodali ziadost o registraciu a nepredlozili ziadne data. Ani trosku ti to nesmrdi, hej?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

motorista

Nedeľa, 21. Februára 2021, 10:02

Vášmu masturbačnému krúžku v téme o výbere 3ky 4ky a 5ky som predniesol určitú hypotézu, ktorú ste viacerí spochybňovali. Posledné asi 3 týždne s uspokojením sledujem ako štatistiky o poklesoch predajov a výroby áut potvrdzujú čo som naznačoval a predpokladal. Takže asi tak k tým hypotézam a mýleniu si faktov 8)

starynovy

Nedeľa, 21. Februára 2021, 10:12

Dalsi chodiaci D-K. Chod aj na burzu, s tymito predpovedacimi schopnostami z teba bude zachviľu bohac a nejaka pica ti mozno da, to zazehna jeden komplex, za prachy kupis SUV a vysmiaty chlap. Este mozno kupis aj od bmv aby si tu mal po co chodit, lebo teraz moc nechapem na co sa tu zjavujes s tvojim prinosom bluznenia prezleceneho za "fakty" ty jasimyslim. Ale nevyhadzujem ta urcite, mozes dalej tlacit kokotiny ludom ktori o to nestoja. :D

lolko111

Nedeľa, 21. Februára 2021, 16:20

voMacK napísal:
Nemame k Sputniku V ziadne relevantne data. To by ti malo stacit aby si bol minimlane skepticky, alebo skor dokonca podozrievavy, nakolko EMA teraz ide vyrobcom vakcin naozaj v ustrety. A ti rusaci, co teda vyrobili tak najsamfasa popici vakcinu na svete si ani len nepodali ziadost o registraciu a nepredlozili ziadne data. Ani trosku ti to nesmrdi, hej?

Ale ja plne beriem to čo si napísal a máš pravdu. Ak si tu ešte raz prečítaš môj prvý koment, tak ja som napísal, že celé antigénové testovanie je jedna veľká kopa sračiek na ktorej sa niekto fest napakuje. A dodal som, že radšej by mali nakúpiť Sputnik aby bol v skladoch. Ak bude schválený, tak super že ho budeme mať, pretože potom ho už bude nedostatok, alebo fest zdražie. Ak schválený nebude, tak OK, prišli sme o pár miliónov..... nič v porovnaní s tým, čo nás stojí a ešte bude stáť testovanie. Ale aby bolo všetkým jasné... hlavne dvom tunajším nízkointeligentným drúkom ktorí vedia len urážať.... je to len môj názor. Oni majú ten svoj. Ja nikoho nenútim aby si ten môj názor osvojil. To je celé.

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 16:25

stale cakam na ten nazor, co vysvetli, na zaklade coho je FAKT to, ze Sputnik je lepsi ako zapadne vakciny

lolko111

Nedeľa, 21. Februára 2021, 17:20

Ako.. je mi jasné, že máš problém s chápaním písaného slova a vážne mi je to ľúto. Ja som tu napísal, že "sputnik je kvalitatívne na tej istej úrovni ako západné vakcíny. MOŽNO aj lepší". Význam slova možno si nájdi v slovníku slovenského jazyka. Takže kde som napísal FAKT, že Sputnik je lepší ako západné vakcíny? A tie tvrdenia o jeho rovnocennosti so západnými..... to tvrdí Krčméry. Vieš si to dogúgliť. Takže už buď taký láskavý a daj mi pokoj. Mám na túto vec svoj názor a ty máš ten svoj, ktorý ma však absolútne nezaujíma. Viem že nemôžeš za to, že si hašterivček, ktorý musí mať stoj čo stoj pravdu, ale mne je to šuma fuk. Skús to v sebe potlačiť, možno sa ti život trošku zlepší.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných