... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:Ty tu píšeš len drísty... účelovo si vybral krajiny pomaly 4 kategórie aby si ukázal aký si múdry. Ty si taký hašterivý typ, však? Šikanovali ťa v škole, tak sa potrebuješ prejavovať takto? Smutné. Teba čím otec spravil, tým si aj ostal...... To je všetko čo k tebe môžem napísať a skončili sme.ty sa ukludni, aky mas tep, 25 minut tu onanujes nad svojimi dvoma prispevkami :)
a co, ze je to "tvoj nazor"? ked napises kokotinu, tak to nespada pod d-k efekt? uz ti tu bolo velmi jednoducho vysvetlene, ze nema zmysel kupovat nejaku vakcinu dopredu, ked nevies, ci ju pouzijes. argument, ze ju pouzivaju desiatky krajin, konkretne ani to nie je pravda, kedze v pripade cisla 19, sa da hovorit o necelych DVOCH desiatkach. https://www.statista.com/statistics/112 ... y-country/
Mimo Madarska, kde to je len vdaka Orbanovi, su to krajiny, kde by si sa nenapil vody z kohutika mimo velkych miest. To, ze si vakcinu objednal Egypt akoze svedci o com, ze spraivli tak rigorozne schvalovanie vakciny, ze v EU mozme na vlastne schvalovanie jebat, ved Egypt kupil, Nepal kupil, tak podme ockovat.
Preco to Rusi odmietaju dat na schvalenie? oba mozne dovody su mi u pici, bud je ta vakcina v niecom napicu, alebo jednoducho chcu hrat hry, oba dovody hovoria zdravemu cloveku len to, ze kym to nepreveria rovnako ako ostatne vakciny, tak nech si ich drzia na sklade..alebo teda aspon zaockuju vlastnych ludi, kedze nemaju dost vakcin, aby ockovali v Rusku, ale pouzivaju to na ksefty a hry. Hlavne, ze Putin je tym ockovany, ze.
a precitaj si po sebe kokotiny, ktore si pisal, a naozaj si precitaj, co je to ten d-k efekt, lebo ty ho fakt do bodky a do pismena naplnas vo vsetkych smeroch.
Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom
toto je fakt? uz len to, ze si si to sam poprel - ako to moze byt fakt, ked to nepreslo schvalovacim procesom? kto teda na vedeckej urovni povedal, ze je to vakcina, ktora funguje podobne ako ostatne, dokonca lepsie? kto z propagandy urobil fakt?
dokazes pochopit, ake kokotiny pises?
ak sa ti nepaci d-k, tak ti rovno mozem povedat, ze si primitiv. tak je to lepsie?
lolko111 napísal:argument by nejaky nebol, na podlozenie tvojich vymyslov.eeeerr nazorov?Ty tu píšeš len drísty... účelovo si vybral krajiny pomaly 4 kategórie aby si ukázal aký si múdry. Ty si taký hašterivý typ, však? Šikanovali ťa v škole, tak sa potrebuješ prejavovať takto? Smutné. Teba čím otec spravil, tým si aj ostal...... To je všetko čo k tebe môžem napísať a skončili sme.
motorista napísal:nie aby si bol ticho a bol rad, ze aspon chvilu nie si najvacsi mudrlant v danom vlakne, kde si z hlavy vydojis nejake domnienky, ktore si potom mylis s faktami a realnymi skusenostami...hošani, vy 4 sa držte pekne pri sebe - také defílé sociopatie len tak nezažijem
abbysko, z tvojho príspevku je zrejmé čo ťa dlhodobo frustruje, prejdi to so svojím terapeutom
lolko111 napísal:Nemame k Sputniku V ziadne relevantne data. To by ti malo stacit aby si bol minimlane skepticky, alebo skor dokonca podozrievavy, nakolko EMA teraz ide vyrobcom vakcin naozaj v ustrety. A ti rusaci, co teda vyrobili tak najsamfasa popici vakcinu na svete si ani len nepodali ziadost o registraciu a nepredlozili ziadne data. Ani trosku ti to nesmrdi, hej?Takto.... ja tu nevypisujem že Sputnik spasí celý svet. Ani tu nevypisujem o nejakých svojich imaginárnych kvalitách v oblasti vývoja vakcín. Napísal som len svoj názor. Ale keď si ma tu už dal ako absolventa vysokej školy života dole, tak by som rád vedel tvoj názor. Bez nejakých invektív a osočovaní. Čo je podľa teba lepšie? Nakupovať za milióny blbé a nič neriešiace testy, alebo za tie milióny kúpiť dostupný Sputnik, pekne ho uskladniť a počkať si až prejde schvaľovacím procesom a potom naraz zaočkovať mrte ľudí? Podotýkam, že Sputnikom vakcinujú bez problémov v desiatkach krajín. A tou otázkou som vlastne zhrnul aj svoj prvý príspevok, ktorý si tak pekne okomentoval.
voMacK napísal:Nemame k Sputniku V ziadne relevantne data. To by ti malo stacit aby si bol minimlane skepticky, alebo skor dokonca podozrievavy, nakolko EMA teraz ide vyrobcom vakcin naozaj v ustrety. A ti rusaci, co teda vyrobili tak najsamfasa popici vakcinu na svete si ani len nepodali ziadost o registraciu a nepredlozili ziadne data. Ani trosku ti to nesmrdi, hej?