... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Davam guglu male +, chcel som sem jebnut tu dezolatiu kokotinu o tom ako je vo vakcine od ortuti po ľudské plody a nenajdes nic, nech hladas ako hladas, iba normalne info.
starynovy napísal:Nechcem ti kazit radost, ale moze tam byt aj ortut - v nejakej specifickej zlucenine, a takisto bunky zo zarodku ludskeho plodu. Akurat nie nejaky potrateny ludsky plod ako sa casto uvadza, ale boli to nejake umelo dopestovane bunky, co sa uz dlhe roky pouzivaju.Davam guglu male +, chcel som sem jebnut tu dezolatiu kokotinu o tom ako je vo vakcine od ortuti po ľudské plody a nenajdes nic, nech hladas ako hladas, iba normalne info.
RTG napísal:Nie NaCl nieje problem samotny ale to ze pri styku s H2O sa meni na HCl! A to uz je kurva problemVsak to je logicke. Aj keby tam ortut bola, tak v uplne inej forme. Moj najoblubenejsi protiargument na tie nezmysly o ortuti a hliniku je - NaCl. Solna lobby nas chce zabit, lebo sol obsahuje chlor :) A samozrejme sodik, ktory s vodou reaguje vybusne. Takze sol nie je nic ine len vybusna latka s bojovym plynom. Ci?
PKuncik napísal:Zabil vlastní rodiče. Neskutečné. Teď ji tam drží v kanceláři v Tescu.
fritolko napísal:Nie NaCl nieje problem samotny ale to ze pri styku s H2O sa meni na HCl! A to uz je kurva problem![]()
Vysvetloval mi to absolvent VŠŽ - odbor aplikovana chemia a mikrobiologia
kkt1 napísal:https://www.cas.sk/clanok/1090030/brutalna-poprava-muza-43-v-martine-z-detailov-vrazdy-sa-dviha-zaludok-aj-drsnym-chlapom/
toto je este vacsi hardcore.
pablohablo napísal:Budu odznaciky AllForHranol ?Robo dosiel na kavu do NAKA.