... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 18. Februára 2021, 14:36

Sa rozculoval, ze media vedia o tejto navsteve. Uniki!

RKa74
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Februára 2021, 20:57

Iba na Colu

filipe46
Kraj: Žilinský

Piatok, 19. Februára 2021, 15:27

Pozrel som si dnešnú igorovú tlačovku, po 3 minute som to vypol. Myslel som že Igor už dno neprerazí, ale stalo sa. obviniť stranu Za ľudí že chcú robiť pokusy na ľuďoch, za to že nechcú podporiť nákup neschválenej vakcíny... a opierať sa o nejakú fb anketu ohľadom očkovania sputnikom..
ešte začal kritizovať koľko ľudí má zaočkovaných Amerika, Izrael a Anglicko v tom som to vypol 😃 lebo taký Izrael kurevsky priplatil za vakcíny.. ako tie ostatné neviem
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Piatok, 19. Februára 2021, 15:30

Idem nato
edit : sme v pici,zas pajta nevyde cely rok z okresu .....

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 20. Februára 2021, 16:43

filipe46 napísal:
Pozrel som si dnešnú igorovú tlačovku, po 3 minute som to vypol. Myslel som že Igor už dno neprerazí, ale stalo sa. obviniť stranu Za ľudí že chcú robiť pokusy na ľuďoch, za to že nechcú podporiť nákup neschválenej vakcíny... a opierať sa o nejakú fb anketu ohľadom očkovania sputnikom..
ešte začal kritizovať koľko ľudí má zaočkovaných Amerika, Izrael a Anglicko v tom som to vypol 😃 lebo taký Izrael kurevsky priplatil za vakcíny.. ako tie ostatné neviem

Ty sa preber barátom..... Je úplne nepodstatné či je sputnik schválený alebo nie. Dávame stovky miliónov na posraté antigénové testy ktoré sú úplne na hovno. Akurát sa na testovaní nakazilo viac ľudí ako keby nebolo. Vakcíny od Astry, Pfizeru a Moderny sú v nedohľadne. Dostávame len omrvinky a na 70% preočkovanie budeme potrebovať dva roky. Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom. Aký je problém nakúpiť Sputniku koľko sa len dá a potom počkať až prejde schvaľovacím procesom a okamžite zaočkovať všetko čo nevylezie na strom a neskočí do vody????? Tá vypatlaná konská kotrba Remišová dobre vie čo trepe za nezmysly.... akurát nikto z nás nevie že koho záujmy chráni. Matoviča vôbec nemusím a dúfam že sa s celou oľaňáckou čeliadkou bude už čoskoro porúčať...... ale tentokrát má pravdu a dúfam že sa na tú vymetenú kravu vykašle a nakúpi Sputniku koľko sa len bude dať.

motorista

Sobota, 20. Februára 2021, 17:08

môj ty boh

lolko111 "Aký je problém nakúpiť Sputniku koľko sa len dá a potom počkať až prejde schvaľovacím procesom"
(aspoň predpokladám, že ty si autor tejto brilantnej úvahy, to ostatné radšej ani nekomentujem)

Tak nakúpiš "koľko sa len dá" a potom sa náhodou stane, že vakcína schválením neprejde. Tak urobíš s ňou ako nepoužiteľnou čo prosím ťa?

Už sa ani nečudujem tvojim záverom o iných, jednoduchších veciach napr. olej v diferenciáli. Tieto diskusie laikov o vakcínach a schvaľovaní zvyčajne dokazujú, že si váčšina obecenstva nedokáže ani približne predstaviť komplexnosť toho procesu a možné dôsledky, keď sa zanedbá.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 20. Februára 2021, 17:44

Tak veru. Diskusie s tymi absolventami Vysokej Skoly zivota, co vakcinam rozumeju asi ako GermanCar autam je uplne zbytocna....vobec ich nevyrusuje fakt, ze o Sputniku V toho vieme asi tolko ako Dogg o tatkovych exekuciach. Cize prakticky nic...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Sobota, 20. Februára 2021, 18:17

a potom sa uraza, ked mu niekto spomenie duning krugera

starynovy
Kraj: Zahraničie

Sobota, 20. Februára 2021, 19:29

Teraz ktory? Lebo Jasimyslim podlamna motorista by mohol mat dunič krugera za druhe meno.

lolko111

Sobota, 20. Februára 2021, 20:07

motorista napísal:
môj ty boh

lolko111 "Aký je problém nakúpiť Sputniku koľko sa len dá a potom počkať až prejde schvaľovacím procesom"
(aspoň predpokladám, že ty si autor tejto brilantnej úvahy, to ostatné radšej ani nekomentujem)

Tak nakúpiš "koľko sa len dá" a potom sa náhodou stane, že vakcína schválením neprejde. Tak urobíš s ňou ako nepoužiteľnou čo prosím ťa?

Už sa ani nečudujem tvojim záverom o iných, jednoduchších veciach napr. olej v diferenciáli. Tieto diskusie laikov o vakcínach a schvaľovaní zvyčajne dokazujú, že si váčšina obecenstva nedokáže ani približne predstaviť komplexnosť toho procesu a možné dôsledky, keď sa zanedbá.
Môj ty boh.... ja sa už nečudujem niektorým tvojim "odborným radám". Určite by to bolo lepšie riešenie ako vyhadzovať milióny za blbé testy. Okrem toho, Sputnikom už vakcinujú inakšie krajiny a bez problémov, takže je len otázkou času kedy bude schválený a vzhľadom na nedostatok ostatných vakcín bude priam nutnosťou. Takže prečo ho nenakúpiť v predstihu teraz keď je dostupný? Pretože po jeho schválení už dostupný bude ťažšie a hlavne asi stúpne aj jeho cena. Ale ty si určite odborník, ktorý sa vyzná. Len tu brilantne trepeš. A čo sa BMW týka. Ja keď niečo o BMW neviem, tak sa to tu opýtam a od ľudí ktorí sa vyznajú dostanem odpoveď alebo radu. Myslím tým skutočných odborníkov ako sú Simik, Stary, Peto a im podobní. Hlavne o tom je toto fórum. Ty sa tu len snažíš radiť a pritom trepeš sprostosti. Presne tak ako teraz s vakcínou. Kašli už nato. Ja som sem napísal svoj názor, ty si napísal svoj názor. Evidentne si naše názory nesadli, takže je zbytočné spolu ďalej komunikovať.

lolko111

Sobota, 20. Februára 2021, 20:08

boborjelotor napísal:
a potom sa uraza, ked mu niekto spomenie duning krugera

Ty sa už prosím nauč nejaký iný výraz, s týmto si už trápny. Inak..... s tým Duning Krugerom by som bol v tvojom prípade opatrný. Keď sem človek napíše svoj názor (obyčajný názor, ktorým nikoho nepriesviedča a ani neutvrdzuje že je to ten jediný a správny názor) ktorý nie je totožný s tým tvojim, tak mu hneď stanovíš diagnózu..... Si psychológ, psychiater, lekár, zubár, veterinár????? Ak nie, tak ten Dunning Krugerov syndróm tu najviac sedí na teba.
Naposledy upravil/-a lolko111 v Sobota, 20. Februára 2021, 20:34, upravené celkom 1 krát.

lolko111

Sobota, 20. Februára 2021, 20:14

voMacK napísal:
Tak veru. Diskusie s tymi absolventami Vysokej Skoly zivota, co vakcinam rozumeju asi ako GermanCar autam je uplne zbytocna....vobec ich nevyrusuje fakt, ze o Sputniku V toho vieme asi tolko ako Dogg o tatkovych exekuciach. Cize prakticky nic...
Takto.... ja tu nevypisujem že Sputnik spasí celý svet. Ani tu nevypisujem o nejakých svojich imaginárnych kvalitách v oblasti vývoja vakcín. Napísal som len svoj názor. Ale keď si ma tu už dal ako absolventa vysokej školy života dole, tak by som rád vedel tvoj názor. Bez nejakých invektív a osočovaní. Čo je podľa teba lepšie? Nakupovať za milióny blbé a nič neriešiace testy, alebo za tie milióny kúpiť dostupný Sputnik, pekne ho uskladniť a počkať si až prejde schvaľovacím procesom a potom naraz zaočkovať mrte ľudí? Podotýkam, že Sputnikom vakcinujú bez problémov v desiatkach krajín. A tou otázkou som vlastne zhrnul aj svoj prvý príspevok, ktorý si tak pekne okomentoval.

boborjelotor

Sobota, 20. Februára 2021, 20:50

ty sa ukludni, aky mas tep, 25 minut tu onanujes nad svojimi dvoma prispevkami :)
a co, ze je to "tvoj nazor"? ked napises kokotinu, tak to nespada pod d-k efekt? uz ti tu bolo velmi jednoducho vysvetlene, ze nema zmysel kupovat nejaku vakcinu dopredu, ked nevies, ci ju pouzijes. argument, ze ju pouzivaju desiatky krajin, konkretne ani to nie je pravda, kedze v pripade cisla 19, sa da hovorit o necelych DVOCH desiatkach. https://www.statista.com/statistics/112 ... y-country/
Mimo Madarska, kde to je len vdaka Orbanovi, su to krajiny, kde by si sa nenapil vody z kohutika mimo velkych miest. To, ze si vakcinu objednal Egypt akoze svedci o com, ze spraivli tak rigorozne schvalovanie vakciny, ze v EU mozme na vlastne schvalovanie jebat, ved Egypt kupil, Nepal kupil, tak podme ockovat.
Preco to Rusi odmietaju dat na schvalenie? oba mozne dovody su mi u pici, bud je ta vakcina v niecom napicu, alebo jednoducho chcu hrat hry, oba dovody hovoria zdravemu cloveku len to, ze kym to nepreveria rovnako ako ostatne vakciny, tak nech si ich drzia na sklade..alebo teda aspon zaockuju vlastnych ludi, kedze nemaju dost vakcin, aby ockovali v Rusku, ale pouzivaju to na ksefty a hry. Hlavne, ze Putin je tym ockovany, ze ;).

a precitaj si po sebe kokotiny, ktore si pisal, a naozaj si precitaj, co je to ten d-k efekt, lebo ty ho fakt do bodky a do pismena naplnas vo vsetkych smeroch.

Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom

toto je fakt? uz len to, ze si si to sam poprel - ako to moze byt fakt, ked to nepreslo schvalovacim procesom? kto teda na vedeckej urovni povedal, ze je to vakcina, ktora funguje podobne ako ostatne, dokonca lepsie? kto z propagandy urobil fakt?
dokazes pochopit, ake kokotiny pises?
ak sa ti nepaci d-k, tak ti rovno mozem povedat, ze si primitiv. tak je to lepsie?

futy
Auto: C180w205

Sobota, 20. Februára 2021, 20:55

to je z nejakých overených štatistík že sa pri "testovaní nakazilo viac ľudí ako by nebolo", aby som teda už nechodil, 7x stačilo.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Februára 2021, 22:40

Mna by zaujimalo co by tu hlavny epidemiolog a ekonom povedal na to keby EMA Rusom povedala ze na to aby obdrzali certifikaciu, musia nieco zmenit aby to mohlo prejst.

Som zvedavy co by s jeho 2 mil. vakcinami robil potom. Mozno predal do Egypta za dumpingovu cenu?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 229 neregistrovaných