... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
filipe46 napísal:Pozrel som si dnešnú igorovú tlačovku, po 3 minute som to vypol. Myslel som že Igor už dno neprerazí, ale stalo sa. obviniť stranu Za ľudí že chcú robiť pokusy na ľuďoch, za to že nechcú podporiť nákup neschválenej vakcíny... a opierať sa o nejakú fb anketu ohľadom očkovania sputnikom..
ešte začal kritizovať koľko ľudí má zaočkovaných Amerika, Izrael a Anglicko v tom som to vypol 😃 lebo taký Izrael kurevsky priplatil za vakcíny.. ako tie ostatné neviem
Ty sa preber barátom..... Je úplne nepodstatné či je sputnik schválený alebo nie. Dávame stovky miliónov na posraté antigénové testy ktoré sú úplne na hovno. Akurát sa na testovaní nakazilo viac ľudí ako keby nebolo. Vakcíny od Astry, Pfizeru a Moderny sú v nedohľadne. Dostávame len omrvinky a na 70% preočkovanie budeme potrebovať dva roky. Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom. Aký je problém nakúpiť Sputniku koľko sa len dá a potom počkať až prejde schvaľovacím procesom a okamžite zaočkovať všetko čo nevylezie na strom a neskočí do vody????? Tá vypatlaná konská kotrba Remišová dobre vie čo trepe za nezmysly.... akurát nikto z nás nevie že koho záujmy chráni. Matoviča vôbec nemusím a dúfam že sa s celou oľaňáckou čeliadkou bude už čoskoro porúčať...... ale tentokrát má pravdu a dúfam že sa na tú vymetenú kravu vykašle a nakúpi Sputniku koľko sa len bude dať.
motorista napísal:Môj ty boh.... ja sa už nečudujem niektorým tvojim "odborným radám". Určite by to bolo lepšie riešenie ako vyhadzovať milióny za blbé testy. Okrem toho, Sputnikom už vakcinujú inakšie krajiny a bez problémov, takže je len otázkou času kedy bude schválený a vzhľadom na nedostatok ostatných vakcín bude priam nutnosťou. Takže prečo ho nenakúpiť v predstihu teraz keď je dostupný? Pretože po jeho schválení už dostupný bude ťažšie a hlavne asi stúpne aj jeho cena. Ale ty si určite odborník, ktorý sa vyzná. Len tu brilantne trepeš. A čo sa BMW týka. Ja keď niečo o BMW neviem, tak sa to tu opýtam a od ľudí ktorí sa vyznajú dostanem odpoveď alebo radu. Myslím tým skutočných odborníkov ako sú Simik, Stary, Peto a im podobní. Hlavne o tom je toto fórum. Ty sa tu len snažíš radiť a pritom trepeš sprostosti. Presne tak ako teraz s vakcínou. Kašli už nato. Ja som sem napísal svoj názor, ty si napísal svoj názor. Evidentne si naše názory nesadli, takže je zbytočné spolu ďalej komunikovať.môj ty boh
lolko111 "Aký je problém nakúpiť Sputniku koľko sa len dá a potom počkať až prejde schvaľovacím procesom"
(aspoň predpokladám, že ty si autor tejto brilantnej úvahy, to ostatné radšej ani nekomentujem)
Tak nakúpiš "koľko sa len dá" a potom sa náhodou stane, že vakcína schválením neprejde. Tak urobíš s ňou ako nepoužiteľnou čo prosím ťa?
Už sa ani nečudujem tvojim záverom o iných, jednoduchších veciach napr. olej v diferenciáli. Tieto diskusie laikov o vakcínach a schvaľovaní zvyčajne dokazujú, že si váčšina obecenstva nedokáže ani približne predstaviť komplexnosť toho procesu a možné dôsledky, keď sa zanedbá.
boborjelotor napísal:a potom sa uraza, ked mu niekto spomenie duning krugera
voMacK napísal:Takto.... ja tu nevypisujem že Sputnik spasí celý svet. Ani tu nevypisujem o nejakých svojich imaginárnych kvalitách v oblasti vývoja vakcín. Napísal som len svoj názor. Ale keď si ma tu už dal ako absolventa vysokej školy života dole, tak by som rád vedel tvoj názor. Bez nejakých invektív a osočovaní. Čo je podľa teba lepšie? Nakupovať za milióny blbé a nič neriešiace testy, alebo za tie milióny kúpiť dostupný Sputnik, pekne ho uskladniť a počkať si až prejde schvaľovacím procesom a potom naraz zaočkovať mrte ľudí? Podotýkam, že Sputnikom vakcinujú bez problémov v desiatkach krajín. A tou otázkou som vlastne zhrnul aj svoj prvý príspevok, ktorý si tak pekne okomentoval.Tak veru. Diskusie s tymi absolventami Vysokej Skoly zivota, co vakcinam rozumeju asi ako GermanCar autam je uplne zbytocna....vobec ich nevyrusuje fakt, ze o Sputniku V toho vieme asi tolko ako Dogg o tatkovych exekuciach. Cize prakticky nic...