... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
lolko111 napísal:som rad, ze si to napisal tak ako si napisal, lebo mas zjavne problem s citanim vlastneho pisaneho slovaAko.. je mi jasné, že máš problém s chápaním písaného slova a vážne mi je to ľúto. Ja som tu napísal, že "sputnik je kvalitatívne na tej istej úrovni ako západné vakcíny. MOŽNO aj lepší".
voMacK napísal:Však som nikde netvrdil že existujeO tom, ci je rovnaky alebo lepsi neexistuje ziadny dokaz.
lolko111 napísal:mozes ty byt naozaj tak primitivny alebo uz len trollujes?Však som nikde netvrdil že existujeTak ako neexistuje dôkaz o tom, že je horší...... však?
lolko111 napísal:Tebe kriticke myslenie moc nejde, ze? Nemame dokazy, ze Sputnik nie je lepsi. Ani horsi. Nemame ziadne dokazy, iba Rusi okolo neho robia podozrivo tajnosti ako 14ka po prvej jebacke. Cize kvalita Sputnika je uplne zahadna a ty jej kvality predostielas ako holy fakt...Však som nikde netvrdil že existujeTak ako neexistuje dôkaz o tom, že je horší...... však?
Vychádzal som len z článkov ako je napr. tento:
https://www.ta3.com/clanok/1203543/zach ... nikov.html
Čítal som aj článok (už ho neviem nájsť), kde sa Krčméry vyjadril o kvalitatívnej rovnocennosti sputnika so západnými vakcínami.
boborjelotor napísal:Ja už fakt neviem... ty trpíš debilitou??? Kde som napísal, že som to vôbec nemyslel tak ako som napísal????? KDE JE TO NAPÍSANÉ?????? Ja som tu napísal, že v mojom prvom príspevku som uviedol toto "Faktom ježe Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom." Na tom sa dúfam zhodneme a NA TOM STÁLE TRVÁM!!!!! Tak kde som teda napísal, že som to tak nemyslel???? Však ty drúk ani čítať nevieš!!!!!! Stále tu len zavádzaš a vypisuješ debiliny a prekrútené veci podľa toho ako ti vyhovujú!!!!!!som rad, ze si to napisal tak ako si napisal, lebo mas zjavne problem s citanim vlastneho pisaneho slova
vcera 16:41 si napisal toto
Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom.
ale skus sa aj tretikrat nejak vyhovorit, ze ty si to vobec nemyslel tak ako si to napisal.