... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:03

O tom, ci je rovnaky alebo lepsi neexistuje ziadny dokaz.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:14

lolko111 napísal:
Ako.. je mi jasné, že máš problém s chápaním písaného slova a vážne mi je to ľúto. Ja som tu napísal, že "sputnik je kvalitatívne na tej istej úrovni ako západné vakcíny. MOŽNO aj lepší".
som rad, ze si to napisal tak ako si napisal, lebo mas zjavne problem s citanim vlastneho pisaneho slova
vcera 16:41 si napisal toto
Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom.

ale skus sa aj tretikrat nejak vyhovorit, ze ty si to vobec nemyslel tak ako si to napisal.

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:17

voMacK napísal:
O tom, ci je rovnaky alebo lepsi neexistuje ziadny dokaz.
Však som nikde netvrdil že existuje :D Tak ako neexistuje dôkaz o tom, že je horší...... však?

Vychádzal som len z článkov ako je napr. tento:

https://www.ta3.com/clanok/1203543/zach ... nikov.html

Čítal som aj článok (už ho neviem nájsť), kde sa Krčméry vyjadril o kvalitatívnej rovnocennosti sputnika so západnými vakcínami.

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:23

lolko111 napísal:
Však som nikde netvrdil že existuje :D Tak ako neexistuje dôkaz o tom, že je horší...... však?
mozes ty byt naozaj tak primitivny alebo uz len trollujes?

ked chces o niecom, napriklad o vakcine tvrdit, ze je lepsia ako tie, ktore presli testovanim a schvalovanim, musis to dokazat. Pouzit absenciu testovania a schvalovania ako dokaz, ze vakcina nie je horsia, to su metody ake Majko Magat pouzil vo svojej knihe, o ktorej si mysli, ze medzi dezolatmi, ktori neprecitali v zivote nic viac ako status na facebooku, bude trhakom za 30 eur.
Toto je jednucho obraz tvojho obmedzeneho vnimania informacii, najprv sa zameriame na vysledok, ktory nam vyhovuje, a potom si k nemu najdeme cesticku, hoc aj ad absurdum.

voMacK
Autor témy

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:28

lolko111 napísal:

Vychádzal som len z článkov ako je napr. tento:

https://www.ta3.com/clanok/1203543/zach ... nikov.html

Čítal som aj článok (už ho neviem nájsť), kde sa Krčméry vyjadril o kvalitatívnej rovnocennosti sputnika so západnými vakcínami.
Tebe kriticke myslenie moc nejde, ze? Nemame dokazy, ze Sputnik nie je lepsi. Ani horsi. Nemame ziadne dokazy, iba Rusi okolo neho robia podozrivo tajnosti ako 14ka po prvej jebacke. Cize kvalita Sputnika je uplne zahadna a ty jej kvality predostielas ako holy fakt...
-- P.R.

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:30

boborjelotor napísal:
som rad, ze si to napisal tak ako si napisal, lebo mas zjavne problem s citanim vlastneho pisaneho slova
vcera 16:41 si napisal toto
Faktom je že Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom.

ale skus sa aj tretikrat nejak vyhovorit, ze ty si to vobec nemyslel tak ako si to napisal.
Ja už fakt neviem... ty trpíš debilitou??? Kde som napísal, že som to vôbec nemyslel tak ako som napísal????? KDE JE TO NAPÍSANÉ?????? Ja som tu napísal, že v mojom prvom príspevku som uviedol toto "Faktom ježe Sputnik je plne funkčná vakcína na tej istej úrovni ako tie západné. Možno aj lepšia. Akurát neprebehla schvaľovacím procesom." Na tom sa dúfam zhodneme a NA TOM STÁLE TRVÁM!!!!! Tak kde som teda napísal, že som to tak nemyslel???? Však ty drúk ani čítať nevieš!!!!!! Stále tu len zavádzaš a vypisuješ debiliny a prekrútené veci podľa toho ako ti vyhovujú!!!!!!
Už som ti napísal aby si si zistil význam slova možno. Prečítaj si ten článok v linku ktorý som poslal vomackovi. Nikto tam sputnik nespochybňuje. Ale ty si určite väčší frajer ako tam spomínané osoby. Kokos, ty si strašný tĺk. Teba mi je skutočne ľúto. A vzhľadom na to že ty už rozum nikdy nedostaneš, prekrúcaš si tu mnou napísané slová podľa svojej chorej hlavy a nedokážeš pochopiť význam jasne napísaného slova je toto to posledné čo odo mňa čítaš. Komunikovať s tebou to je ako hádzať hrach o stenu.... úplne zbytočná strata času. Všetko dobré ti želám a hlavne nech sa ti polepší v kotrbe.

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:36

okej, cize nie troll, len dement.
Faktom je, ze ty nerozumies ani tomu, co si sam napisal.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Februára 2021, 18:59

Faktom je..

A motorista je kde, nejake okridlene, zlozene, zlozite, suvetia ktorymi by si dokazoval nadradenost v debate, sice uplne off-topic ale co na tom boha.. hodinky jak holinky, zni to stejne a oboje se nosi.

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Februára 2021, 19:25

Ale pan je evidentne uspesny podnikatel... "no tak prijdeme o par milionov" yes, to je ta spravna vidina :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

voMacK
Autor témy

Nedeľa, 21. Februára 2021, 19:54

Pici lolko, ale vsak ty ozaj popieras sam seba. Najskor napises “faktom je...” a potom sa sam pytas “kde som napisal, ze to je fakt” a este si to aj sam odcitujes.
Takyto gol do vlastnej som tu davno nevidel.
Da faq?? 😀😀
-- P.R.

boborjelotor

Nedeľa, 21. Februára 2021, 22:11

Minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a poslankyňa OĽaNO Anna Záborská opäť prišli s témou otvárania kostolov. Krajniak argumentuje tým, že v DSS mu hlásia „lepšie priebehy ochorení klientov, ktorí majú aj duchovnú pomoc“.
„Začal som sa o túto skúsenosť zaujímať a pýtal som sa v nemocniciach, či nemajú podobnú skúsenosť s duchovnou službou. Dostal som viaceré potvrdenia takejto skúsenosti. Nie, nemám k dispozícii žiadnu vedeckú štúdiu a dôkazy,“ píše Krajniak na facebooku.

bolo to tesne, ale takto na zaver tyzdna to je creme de la creme. idem povedat obom rodicom, u ktorych sa treti den strieda zimnica a 39,6C, aby sa skusili pomodlit, do rana fit.
Argumentuje aj „overiteľným historickým príkladom“ z roku 1710, keď mesto Trnava zasiahol mor. Zúfalí občania sa vtedy podľa neho rozhodli v spoločnej modlitbe prosiť o pomoc Pannu Máriu. „A stal sa zázrak. Od toho momentu mor skončil. Od toho momentu už v Trnave nikto na mor nezomrel.“

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Februára 2021, 22:28

Aky je rok vlastne? Som myslel, ze pristala sonda na marse a v korei sa klonuju domace zvierata. Tak to sa mi asi zdalo, vola bozia.

voMacK
Autor témy

Pondelok, 22. Februára 2021, 07:13

Vyjadrenie riaditeľky ŠÚKL Baťovej k posudzovaniu Sputniku:

„Od vakcíny Sputnik nemáme kompletnú dokumentáciu, ktorá býva cca 100 000 strán hardcopy dát. Nie dva články v Lancete..."

Ale tak podla miestnych odbornikov, kedze nemame ani data, ze Sputnik je HORSI ako ine vakciny, tak automaticky zrejma plati, ze je minimalne taky dobry, alebo lepsi
-- P.R.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Pondelok, 22. Februára 2021, 07:24

To mas tak ked si liznes Vysoku skolu zivota v dvojkombinacii trestne pravo a vakcinacia a vznikne ti z toho prezumpcia kvality. Dokym nedokazes ze je horsi tak je vlastne lepsi - makes sense!

boborjelotor

Pondelok, 22. Februára 2021, 07:57

Slovensko je najhoršie na svete nielen v úmrtiach, ale už aj v počte ľudí v nemocniciach na milión obyvateľov. V posledných týždňoch počet hospitalizácií stále rastie, viaceré nemocnice majú už len pár pľúcnych ventilácií.

# nuz, #otvortestadiony #otvortekostoly

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných