... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 17. Februára 2021, 09:39

toto bol moj najoblubenejsi shooty minuleho roka https://img.projektn.sk/wp-static/2020/ ... =85&w=1920

najlepsi minister

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Februára 2021, 10:06

tak určite je to nehumánne, nespravodlivé a kruté, keď už si to poctivo nakradli, aby im to zabavili, detiská budú musieť pracovať splácať pôžičky, leasingy za dácie, teda česť výnimkám https://www.aktuality.sk/clanok/846726/ ... y-majetok/ „Podnikám, no a?“ odpovedal na otázku, ako si v 27 rokoch zarobil na toľko nehnuteľností. „Otec mi nič mi neposkytol, som samostatne činná osoba. Konám ako ja Marek Bačík, ako moja firma. Veci som nadobudol svojou prácou a šikovnosťou.“
a šikovnosť sa akosi stratila, lebo salón sa nebude budovať, asi tato tender nevyhral, jáj šikovnosťou kalap dolu.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

pyranes

Streda, 17. Februára 2021, 10:28

fritolko napísal:
Je to kazdeho osobna vec, ale ja sa urcite ockovat pojdem.
Zaujimave ako ochota sa ist dat zaockovat rastie s dosiahnutym stupnom vzdelania. Cim to asi bude :D
no ludom kvalitne jebe, ked vidim na Fb co zdielaju "priatelia" tak nechapem jak mozu byt tak obmedzeni
apropo bol som na PCR v NMnV v stredu minuly tyzden.. prisiel tam holohlavy dezolat a mal tu hrdost sa postavit do rady medzi ludi cakajucimi na PCR bez ruska...
Ked som na to upozornil pracovnicku v kabinke, ze v rade stoji chlapik bez ruska, tak mi ani neodpovedala...
Dufam, ze tychto kokotov rovno niekam nahlasuju a riesi sa to minimalne pokutou. kurva
sam poznam minimalne 5 ludi z okolia znamych co uz umrelo mne v rodine tiez, ale pici vzdy bude nejaky chuj ktory je presvedceny o opaku.. takyto chumaji by mali mat minimalne najtazsie priebehy aby sa uvedomili

kkt1

Streda, 17. Februára 2021, 10:46

To je ten pripad kedy narazame na limity demokracie a slobody prejavu. Korejske sposoby su v takychto pripadoch omnoho ucinnejsie. A kazdy kto odmietne ockovanie a nema na to objektivne dovody mal by byt oboznameny s tym, ze do nemocnice ho v ziadnom pripade nevezmu a ak sa preukaze, ze nakazil dalsich ludi bude hradit ich liecbu z vlastneho vrecka. Inak sa dalej nepohneme.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 17. Februára 2021, 11:14

Na taketo razne tresty je zapadny svet prilis makky. Kazdemu to prijde logicke, vacsina by s tym dokonca suhlasila ale nikdy sa to nepresadi. Treba si strazit zadne dvierka, dnes suhlasim ale co bude o tyzden?

Som bol predvcerom v ziline na teste a neboli dezolati v pravom slova zmysle.. iba prijebane deti skolou povinne. Rusko nikde, rozblakovali sa tam taka skupinka "boha pica pojebana mi to najebala do pice az do zaludku boha".. samozrejme ta pica pojebana to musela pocut lebo to boli sotva 3m z tej chodby kde sa cakalo k stolicke, dvere otvorene.. Ale zase ockovat sa chceli.. "boha do pice nech mi to jebnu mam v pici ja chcem ist do skoly do pice". No hovor mi co chces, ale my sme taki neboli. :D Prijebana generacia tiktokova.

fritolko
Auto: X3 E83

Streda, 17. Februára 2021, 11:49

Tak u nas idu zavriet na 5 dni firmu lebo 15 ludi z 200 pozitivnych za tieto tri dni. Pred dvomi tyzdnami to bol len jeden. Ale to je tak ked sa firma snazi rozdava dezinfekciu a ruska dokonca aj FFP2 respiratory ale ludia ich maju pod nosom na krku alebo harabinovce a kotlebovce ze jebat sak je to chripocka.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Februára 2021, 12:09

Ozaj, miestny odbornik na avioniku a prilahly rusky vesmir je kde? Vacsinou po spolocenskej samovrazde nastane postupne vzkriesenie, ale kde nic, tu nic :(
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Streda, 17. Februára 2021, 12:23

Ide asi pondelek po Sputnik V.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 17. Februára 2021, 12:24

Je tu realne niekto kto ma problem si jebnut sputnik do žili?

boborjelotor

Streda, 17. Februára 2021, 12:31

ked bude otestovany a schvaleny pre mna za mn aj ako cipok per rektum.
akurat, ze rusi klamu este aj o tom, ze poziadali o jeho schvalenie v EU, akurat, ze realne tak doteraz neurobili https://www.ema.europa.eu/en/news/clari ... al-process
ze prej Putin sa tesi, ako donuti staty EU porusovat vlastne pravidla aby ziskali jeho vakcinu, madari sa chytili ako prvi, lebo sak Obran by Putina vyfajcil aj cez teplaky, a Matovic si nasiel dalsiu hracku, ktorou bude vyvolavat vasne a bude zaujimavy...

starynovy

Streda, 17. Februára 2021, 14:05

S kokotinami z Ruska ma problém snad kazdy vzdelany človek co pozna historiu. Ked to precedi EU komisia tak ok, dovtedy nech sa tym stepi pista a nostalgici "za socializmu nam bolo!". Som cital aj take, ze sputniku sa netreba bat, vraj rusi niesu zapad ktory ta chce len ojebat. Boze ten carovic kokotovic sa musi za brucho chytat, v podstate jediny sucasny agresor, hybridna vojna kazdy den, platene pluky dezinfo kokotov a potom ta neplateny kokot este sam presviedca, ze rusko je tvoj uprimny priatel. :D Dobre to robi, len co je prauda.

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 17. Februára 2021, 14:45

starynovy

Streda, 17. Februára 2021, 15:03

Ako hovoria cesi "kseft musi bezet i kdyby fotra vešeli".

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Februára 2021, 15:24

ach zas som sa len nasral kvoli vam :)

pici, tak doteraz ta mala vzorka odporcov ockovania z mojho okolia pri otazke ci by sa dali pichnut ako prve vytasila argument, ze vakciny BioNTech, Pfitzer boli uvedene na trh privelmi rychlo, su neotestovane neoverene a neveria im.
Ale dojde zrazu na pretras Ruska vakcina, ktora bola dostupna este skor, jej testovaci a schvalovaci proces je ovela menej transparentny ako v pripade zleho zapadu, je to cele viacej pochabe - ale dezolati tu zily natrcaju jak miestni pred Lidlom v Seredi, hned chce davku. Aku ma toto logiku?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

starynovy

Streda, 17. Februára 2021, 15:58

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných