Utorok, 16. Februára 2021, 12:28
za svoj zivot som uz videl par pompeznych gycovych budov, hotelov, luxusnych domov, pri ktorych podnikatelske baroko s garazami po stranach vyzera ako zahradny domcek pre personal, ale nic sa nevyrovna tomu, co som videl cca 15 rokov dozadu v arcibiskupskom urade v Trnave. O mojom stretnuti s arcikokotom Sokolom a jeho krestanskej pomoci studentom, ktorych vyjebal z internatu aby im mohol ponuknut svoj sukromny byt za 5nasobne najomne mozem povedat inokedy, to je dlhy pribeh a prekladat bromhexin vodkou potrebujem len ked si na to spomeniem, ale nikdy predtym a nikdy potom som nevidel taky opulentny gycovy bezbrehy a zbytocny luxus. Mramor, zlato kam oko dovidi, nabytok, svietidla, koberce, vsetko creme de la creme. Nieco podobne clovek vidi v muzeach a pri prehliadkach feudalnych palacov. Zhodou okolnosti som brigadoval neskor v hoteli, ktory mal dvor s vyhladom na dvor arcikokotov. Kazdy den sa umyvali Skove medvede na dvore. Ved tie ich kapitalne hriechy si predsa kazdy musi vysvetlit po svojom.