Streda, 10. Februára 2021, 08:12
hlavne ma Nicholsonova drzat pysk, volebny bait&switch je aj v krajine zakonmi posvateneho lobingu USA trestny, necha sa zvolit z druheho miesta kandidatky, a ked z nej neurobia ministerku, tak sa na to vyjebe a ostane v EP, aby sa citila dolezita. Naucila sa to od podrzbalonika, a uz sa asi citila, ze sa dlho o nej nehovorilo, tak musela zacat s nejakou kokotinou, co je saska horsia ako chujom svatym ovladana sekta? Vzdala sa mandatu, nech drzi papulu, ona aj hocikto iny. Kazdy, kto sa bezdovodne vzda voleneho mandatu by mal mat automaticky lifetime ban kandidovat na volenu funkciu v buducnosti.
#edit
Doležal je za sprísnenie opatrení. “Jedným z riešení môže byť aj štátna karanténa,” dodal.
Tak nech sa uz kokotkovia dohodnu. Len pred par dnami nejaky iny chuj povedal, ze statna karantena uz neprichadza do uvahy (hlavne zo strachu, ze sa ludia realne zacnu sudit so statom za vystavenie rizik nakazy, tak ako sa to vo velkom dialo minuly rok, najebali aj ludi, co prisli individualne autom na hranice, do jedneho autobusu, aj ti co byvali 30km od BA boli dlhe hodiny transportovani niekam do mindze na vychod, kde este cakali dalsie hodiny v sortovacom stane, a potom skoncili na bunkach s nakazenymi ludmi. what the actual fuckity fuck...
pol roka rozmyslaju, ako otvoria skoly, a nakoniec ich otvoria tak, ze decko netestovane, jeden rodic ma byt testovany, ale ma ukazat test? Nie, staci cestne prehlasenie.