... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:
pistacik11 napísal:
Ja sa nejdem Harabina zastávať, názory, že za všetkým stojí Söros stoja za hovno. Minulosť ma tiež viac ako pochybnú, ale ak ide o právnu stránky vecí, tak myslím, že jeho názor by sa nemal brať na ľahkú váhu, keďže tie zákony, paragrafy ovláda dokonale.
pistacik11 napísal:Tebe pride ok brat vazne kokota, ktory uplne vazne po prehratych Prezidentskych volbach povedat do telky " ALE JA SOM VY-HR-AL! pan redaktor" a ked sa ho opytali ako teda vyhral, ked je realne treti, tak este vaznejsie povedal " V realite pravdy, pan redaktor" A to nehovorim o tych Sorosovskych kokotinach, co stale rozprava dookola...Bobor si pozri to video, čo pridal hore MatúšRk a povedz, či není divné, to ako si Lipšic vybavil previerku, ako sa menili a obchádzali zákony.
Teraz si ide celé svk robiť picu z Harabina kvôli či či či. Ale to či vyšlo z diskusie a Harabin len zdôraznil, že to či, je v moderátorovej otázke veľmi dôležité.
Startitup pre istotu diskusiu s ním už zmazal, a povedz mi či to není čudné. Urobili zo seba fakt debilov. Kokotiny o sorošovi mu hádam normálny človek neverí, ale prakticky nič mu tam ten moderátor nevedel vyvrátiť.
voMacK napísal:Tebe pride ok brat vazne kokota, ktory uplne vazne po prehratych Prezidentskych volbach povedat do telky " ALE JA SOM VY-HR-AL! pan redaktor" a ked sa ho opytali ako teda vyhral, ked je realne treti, tak este vaznejsie povedal " V realite pravdy, pan redaktor" A to nehovorim o tych Sorosovskych kokotinach, co stale rozprava dookola...
Takze takeho dusevne naruseneho kokota ides brat vazne hej?
ViktorDDD napísal:nie pista, cele svk si nerobi z neho picu kvoli ci ci ci, ale kvoli vsetkym kokotinam ktore ta zumpa spravila alebo povedala za poslednych x rokov
hej ovlada tie zakony a paragrafy, lebo ich dokaze dokonale poprekrucat aby si obhajil svoje kktiny, niektori mu ako vidim aj uveria, ostatni si tukaju na celo
brat jeho nazory co sa tyka pravnej stranky to je ako si kupit diely do automatu z aliexpresu
ROKI49 napísal:na dnesny den preberas titul memelorda Bmwklubu od stareho![]()
![]()