... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 9. Novembra 2020, 11:31

Viktor Orbán oznámil ďalšie sprísnenie opatrení v Maďarsku, zatvoria reštaurácie a zakážu hromadné podujatia. V krajine platili doteraz najmiernejšie opatrenia v regióne, ale od stredy sa to zmení.
Večer od ôsmej do piatej rána bude zákaz vychádzania, reštaurácie budú zatvorené s možnosťou výdaja jedla, stredné školy a vysoké školy prejdú na digitálnu výučbu.
Zakážu všetky hromadné podujatia a športové podujatia budú tiež bez divákov. Súkromné zhromažďovania budú dovolené do 10 osôb.
Hotely budú môcť prijímať hostí iba na obchodné účely, turistov nie.
Posilňovne, plavárne, múzeá, divadlá sa zatvárajú.
Všetky obchody budú musieť zatvoriť najneskôr večer o 19:00. Opatrenia majú platiť 30 dní.

tak pista, ani k feferonom uz nemozes ist na futbal :)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:12

No keďže mamke dogabali test, vyšiel jej neplatný, keďže není možnosť opakovaného, tak je pozitívna a môže ísť na pcr, najbližší termín je v stredu tak do stredy môžem doma sedieť 🤦🏻‍♂️
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:25

akoze vysiel neplatny, aj ked som ja minuly tyzden este cakal na vysledok si zavolali jedneho na pretestovanie, mas dostat certifikat pozitivny/negativny, to ju akoze poslali domov, ze dovidenia, bez papiera?

pistacik11

Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:31

Dali pozitívny a hotovo, keby som bol s ňou asi ma berú policajti odtial, keby jej nechceli druhý robiť, ešte keď bol aj test infikovaný
Prílohy
_20201109_123337.JPG
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:49

Uz to ludi prestava bavit.... A uz aj mna, ako tak som nad tym prizmurocal oko ale co je moc to je moc, toto uz je obmedzovanie

boborjelotor

Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:50

1. A colored band will appear in the top section of the result window to show that the test is working properly. This band is control line (C). 2. A colored band will appear in the lower section of the result window. This band is test line of SARS-CoV-2 antigen (T). 3. Even if the control line is faint, or the test line isn't uniform, the test should be considered to be performed properly and the test result should be interpreted as a positive result. * The presence of any line no matter how faint the result is considered positive. * Positive results should be considered in conjunction with the clinical history and other data available.

nuz riadili sa podla navodu (z prirucky k SD Biosensor)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 9. Novembra 2020, 17:59

https://www.youtube.com/watch?v=NIognbZHuJg
mi vyhodilo na YT nejaku uzasnu diskusnu relaciu Kulturbloku. Ach strasny moderatorsky cringe, tie zamerne jednostranne otazky, aby respondentka odpovedala tak ako ocakavaju. Chudatko celkom pekna baba ale bystrosti asi moc nepobrala... Vydrzal som 20minut a vypinam. Ale tragedi ma najviac nasrali, ze vo svojom eshope predavaju Orwella. Ten sa musi v hrobe jak ventilator otacat.

Bobor inak sa ti cudujem, ze este stale zvladas kludne a logicky argumentovat ohladom covidu. Ja uz som to vzdal, proste pochopenie takychto veci je nad mentalne kapacity bezneho obyvatelstva. Nejaka statistika, exponencialne rasty, nebezpecenstvo pandemie, to je spanielska dedina pre ludi. Zarovej je ale kazdy expert len na hladomor, cukrovku a rakovinu...
Takisto sa mi paci argumentacny loophole, kde sa do zaujimavej kauzalnej spojitosti dava covid a opatrenia vlady. A kedze ludom vadia opatrenia vlady, tak automaticky tym padom zlahcuju/neakceptuju aj covid.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pistacik11

Pondelok, 9. Novembra 2020, 19:38

https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/201 ... -negativne

A potom ver tým testom, keď si pridáš medializovane prípady ľudí, čo išli v jeden deň na z jedného testovania na druhé a ukázalo im rozdielny výsledok, tak je to celé na hlavu
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

pablohablo

Pondelok, 9. Novembra 2020, 19:53

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:57, upravené celkom 2 krát.

boborjelotor

Pondelok, 9. Novembra 2020, 20:05

vcera Solymos pisal, ze ich bolo 11 v Samorine, a 10 negativ na pcr. a potom ver tym cislam :)

toto od zaciatku hovorili vedci, akurat, ze ludia v teniskach, maskacoch alebo aure ducha svateho ich maju v pici.
Vyborny plan na ag testovanie - ak sa potom vsetci pozitivni pretestuju PCR. alebo aspon signifikatne velka vzorka z ag-pozitivnych. Minimalne aspon priznakovi.
Tuto chlapci na univerzatch testovali na vzorek 2500 ci kolko ludi https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... %20(SD,100)%20and%20suitable%20for%20POC.
do ktorej umiestnili 70 pozitivnych (podla PCR), antigenovy test, ktory sme pouzili na SR vysiel najlepsie, aj zo vsetkych ostatnych sa ten SD Biosensor hodnoti najlepsie, ale bezpriznakovych ludi odhali maximalne na 76%. U priznakovych, u ktorych sa virus zabyval uz par dni je uspesnost vysoko nad 90%. Aspon tolko bol schopny odkomunikovat Matovic - ze za cenu toho, ze identifikujem najinfekcnejsich posleme desattisice ludi do karanteny aj ked covid nemaju.

Vtipne je to, ze Slovensko mohlo spravit celemu svetu velku sluzbu, a vyhodnotit uspesnost tychto testov nie na vzorke 3000 ludi, ani 30000, ani 300 000, ale na vzorke 3 milionov. Stacilo sa spojit s niekolkymi krajinami, ktore by dokazali kratkodobo poskytnut kapacity na PCR testovanie, ..a aj tie pcr testy, kedze dlhodobo sa len ukosom hovori o tom, ze pcr testy sa vzdy kupuju na poslednu chvilu a v kazdom momente ich mame tak max na 3 tyzdne dopredu, a keby sa pretestovala presne vyselektovana skupina 100 000 ludi behom tyzdna (mimo tych, ktorych testujeme dohladavanim uz dnes). Mohli sme spravit sluzbu naozaj celemu svetu a spojit hura akciu aj s nejakou tou davkou vedeckeho pristupu. in Slovakia we don't say "scientific approach" but "armada nie je statisticky urad". a nie, toto nie su bobrie mudroviny od klavesnice, presne o tomto hovorili epidemiologovia, lekari a x inych ludi, posledne 4 tyzdne. plosne testovanie ano - ale takto.
Z dvoch kol testovania nemame absolutne ziadne data, pretoze sme ich nezbierali (okrem telefonnych cisel v prvom kole).
Sa vobec cudujem pista, ze mamu objednali na PCR, lebo podla vsetkeho kazdeho odjebu, ze mal si ag test, doma sed. Ci ako samoplatca ide na PCR?

pistacik11

Pondelok, 9. Novembra 2020, 20:16

Pablo aby bolo jasné, ja som nápad testovania obhajoval, nápad dobrý, ale teraz keď sa množia takéto prípady, tak človek začne pochybovať.

Ešte keď si človek pozrie statiskty porovnania testov v cze, alebo rakúsku tak není o čom.

Bobor, áno ako samoplatca. Segram a otcovi platí testi ich zamestnávateľ. Ja serem na to, som na úrade, takže je mi to viac menej fuk, ale aspoň sa ukáže, či bola fakt pozitívna, alebo nie :)

Tak mohli, sme urobiť takú mravenčiu službu svetu, ale tak snáď pri tom ďalšom testovaní o dva týždne ich to napadne. Keďže ako povedal Mikas 97% úspešnosť je v laboratórnych podmienkach, ktoré je ťažko napodobniť.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

pablohablo

Pondelok, 9. Novembra 2020, 20:31

za velkou mlakou tomu vravia collateral damage, cloveku to je luto ale neda sa inak

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Pondelok, 9. Novembra 2020, 20:58

pistacik11 napísal:
Pablo aby bolo jasné, ja som nápad testovania obhajoval, nápad dobrý, ale teraz keď sa množia takéto prípady, tak človek začne pochybovať.

Ešte keď si človek pozrie statiskty porovnania testov v cze, alebo rakúsku tak není o čom.

Bobor, áno ako samoplatca. Segram a otcovi platí testi ich zamestnávateľ. Ja serem na to, som na úrade, takže je mi to viac menej fuk, ale aspoň sa ukáže, či bola fakt pozitívna, alebo nie :)

Tak mohli, sme urobiť takú mravenčiu službu svetu, ale tak snáď pri tom ďalšom testovaní o dva týždne ich to napadne. Keďže ako povedal Mikas 97% úspešnosť je v laboratórnych podmienkach, ktoré je ťažko napodobniť.
aj ja som bol za, podme vsetci, daky plus to musi mat, ale tento pristup dojebal rano aj mne ... to sa moze stat hocikomu ....

filipe46

Utorok, 10. Novembra 2020, 05:33

https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/corona-massentests-in-der-slowakei-suff-arzt-mit-zwei-promille-festgenommen-73837406.bild.html

Len tak pre info “zbierajme dáta”. Na medvedzí vlámačka, doktor s 2 promile, 68 ročný muž dostal infarkt počas čakania v rade. Majú sa teda od nás čo priučiť
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Novembra 2020, 07:28

z minuleho vikendu sa ludia vobec nepoucili, sobota trojhodinova fronta, nedela ludoprazdno, tento vikend sa zas kazdy jebal do toho radu hned sobotu rano, a pan 68rocny to tam nevydrzal, je to smutne ale nemusel tam stat hned v sobotu vo fronte alebo v tom veku nemusel ist vobec staci aby sa neflakal vonku
a doktor opity, hmm. som si myslel ze to su vyssiepostaveny clenovia spolocnosti ktorym sa nic take stat nemoze . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných