... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
hellrider
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Re: Volby na BMWklube

Piatok, 14. Marca 2014, 09:17

akokeby sme si uz nezvykli ze vytahovanie spiny na druheho je narodnym sportom politikov. Hranolovi staci elegantne odpovedat ze je problem druhej dzurindovej vlady alebo ze na to nebude reagovat a je klid...

Co mi na Kiskovi vadi je to, ze nema absolutne ziadne skusnosti s politikou. Tusim sa ho moderator v jednej debate spytal ze ci by nastupil do lietadla kde by pilot vravel ze este nikdy neletel, ale ze to zvladne v pohode... ja nevravim ze by to nezvladol.. ale ani zasvet si ho neviem predstavit na Hodzovom namesti v tom domove mladeze ci co to tam stoji.

O tej "uzere" je uz asi zbytocne sa zmienovat, kaslite na to...
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Marca 2014, 09:19

Môj hlas má Kiska. Tie reči čo sa o nom rozprávajú sú riadne zábavné :D ... z tých ľudí ktorý kandidujú má najvačšiu šancu poraziť hranola... a to je prvý dôvod prečo mu dám môj hlas (nie jediný) :!: Robte antikampane aké chcete ... aj tak bude prezidentom. V prvom kole možno nevyhrá, ale druhé kolo je jeho =D>
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 14. Marca 2014, 09:20

Je prevda ze umna to je vsetko jedna banda a nesledujem politiku moc tak ze o tom moc neviem a viem len to co som sa docital v mediach tak to som tu napisal..Ale podla mojho nazoru kanditat za prezidenta by mal byt clovek co nie na ludoch slovenskej republiky zaraba ale co im pomaha, ten jeho majetok nie je dar od boha a je to dobry spekulant a vypocitavec. Banky je kapitola sama o sebe. A nech mi nikto nerozprava kktiny ze nik ta nenuti si tam brat uver alebo hypoteku (ja chvala bohu nemam, lebo mam kde byvat) ale vela ludi tu moznost nema a ked sa chce osamostatnit 99.9% slovakov bere hypoteku na cely zivot... je to do placu skoro ze nejaky byt splaca 30 / 40 rokov.. Ale ked chce byvat s priatelkou / zenou maju rodinu tak je nuteny ist do tej banky kde ta takto ojebu , za to ale zase moze stat podla mna ze si tam uroky ake su...

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Marca 2014, 09:20

Účasť na Quattrách, Triangloch a pod. to bolo všetko na dobrovoľnej báze, zatiaľ čo kokot hranol okráda všetkých a nikoho sa na nič nepýta.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 14. Marca 2014, 09:23

Ako vravi hell. Tiez si ho neviem predstavit v politike no radsej noveho cloveka jak dokola zabehnute babky.

K uzeram, triangel nemal uroky pokial viem. Bola stanovena predajna cena a on len vynechaval maloobchodne retazce a preto vedel za tu istu cenu dodat tovar k zakaznikovi priamo a este aj so ziskom ;)
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 14. Marca 2014, 09:35

//MPower napísal:
. . . Ale podla mojho nazoru kanditat za prezidenta by mal byt clovek co nie na ludoch slovenskej republiky zaraba ale co im pomaha, . . .

takže kto zbohatne s úspešnou firmou ktorá požičiava s jasnými podmienkami je podvodník, ale politici čo sa nakradnú na daniach že to občania nemôžu ovplyvniť sú OK že?

//MPower napísal:
. . . A nech mi nikto nerozprava kktiny ze nik ta nenuti si tam brat uver alebo hypoteku . . .

ja som hovoril o nákupe na splátky, núti niekto niekoho nakupovať cez splátky? nie, problém je v tom že niektorý priemerne zarábajúci občania majú podpriemernú úroveň IQ a neuspokoja sa s telkou za 350€ a práčkou za 250€, ale potrebujú všetko high tech však zoberie na splátky to drahšie, nech má doma 150cm 3d telku nech sused vidí že na to "má", pritom aj tú 82cm telku by splácal 1rok ale prečo sa zadĺžiť len trochu keď sa môže totálne? potom prichádza na rad exekútor a samozrejme kydanie lebo kto je na vine? samozrejme nie ten neplatič čo porušil zmluvu, vždy ten druhý ](*,)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016

Piatok, 14. Marca 2014, 09:37

//MPower napísal:
viem len to co som sa docital v mediach

v mediach je každé druhé slovo vymyslené (hlavne markiza, joj, novy cas, pravda, plus sedem dni, atd ... ) 8-[
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 14. Marca 2014, 09:44

na margo televizii..poslednych par tyzdnov som zacal pozerat televizne noviny na stv a musim =D> aj konflikt v ukrajine vykresluju z oboch pohladov bez nejakeho nadrzania jednej strane...fakt ma to stv prekvapilo
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 14. Marca 2014, 10:17

Ja som pocul o tych exekuciach, ze boli zamerane hlavne na spekulantov, co kupili telku za 10% a obratom predali za 30-50% celkovej hodnoty a dalej teda nesplacali. Proti ojebavacom treba zakrocit tvrdo, tak co mal robit? nechat si v biznise srat na gebulu? Treba na to kuknut z viacerych stran a ked si niekto tvori nazor cisto len z medii a mienkotvornych dennikov a podplatenych televizii tak mi to je len luto. Takychto ludi tu je kopa.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 14. Marca 2014, 10:42

Hej, len si vezmi ze v dnesnej dobe je troska problem s tymi informaciami... resp relevantnymi zdrojmi... a taky priemerny clovek ktory ma k dispozicii doma len spravy o 19tej.... denniky, net... fakt niekedy problem najs dobre zdroje...

a dalsi fenomen.. sak to pisali v novinach, na nete, hovorili v spravach.. to radsej no comment....
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Marca 2014, 10:57

Všetci čo si kedy brali, berú a budú brať rôzne pôžičky, úvery, leasingy mali, majú podmienky dané pred podpisom zmluvy. Hlupáci to nesplácajú a logicky označia spoločnosť čo im požičala za úžerníka, hajzla a pod. ](*,)

Hranol ten fakt na Slovákoch nezarába, to je taká kk..a, veď ten majetok čo má (a pracoval len v štátnych firmách- nepodnikal) tak kde ho zobral :mrgreen: Platia mu Slováci ešte aj "asistentky", ktoré tiež na svoj vek a zárobok sú nejako moc bohaté. BMW si najprv testoval chlapec sám (bolo len požičané) a zázrakom cez jeho stranu prebehlo do jeho vlastníctva. Redšej budem voliť potkana z kanála ako tohto defekta. :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Piatok, 14. Marca 2014, 11:02

ako som pisal uz v predchadzajucej teme... len vdaka splatkovej spolocnosti som si kuchynu mohol zariadit hned a nemusel som varit na ohni, prat v potoku a potraviny uskladnovat zahrabane v zemi. vsetko naraz a bol pokoj. urok nizsi ako v banke a navyse som vystihol akciu, ze po riadnom splacani mi 100% urokov vratili. to mi neda ani banka. v tych spolocnostiach je dokonca nizsi urok ako na kreditkach bank!

ovsem koli kosovu ho v prvom kole volit nepojdem no v druhom budem lovit vrece zemiakov ;-)

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Marca 2014, 11:42

Problemom je hlavne nizka financna gramotnost. Lebo naco mi bude matika .... a potom to tak vyzera. Uver 2000 € "len" za 33 € mesacne a 9,9% p.a. urok. Vecsina ludi si to zrata, ze to splatia za 6 rokov a urok je 200 €. Pricom realita je splacanie 7 rokov a clovek vrati nazad 2525 €.

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Marca 2014, 11:59

Zaujímavé čítanie o tom ktorý kandidát za koho vlastne kope:

http://zakulisiepolitiky.tumblr.com/
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Marca 2014, 12:11

//MPower napísal:
Je prevda ze umna to je vsetko jedna banda a nesledujem politiku moc tak ze o tom moc neviem a viem len to co som sa docital v mediach tak to som tu napisal..Ale podla mojho nazoru kanditat za prezidenta by mal byt clovek co nie na ludoch slovenskej republiky zaraba ale co im pomaha, ten jeho majetok nie je dar od boha a je to dobry spekulant a vypocitavec. Banky je kapitola sama o sebe. A nech mi nikto nerozprava kktiny ze nik ta nenuti si tam brat uver alebo hypoteku (ja chvala bohu nemam, lebo mam kde byvat) ale vela ludi tu moznost nema a ked sa chce osamostatnit 99.9% slovakov bere hypoteku na cely zivot... je to do placu skoro ze nejaky byt splaca 30 / 40 rokov.. Ale ked chce byvat s priatelkou / zenou maju rodinu tak je nuteny ist do tej banky kde ta takto ojebu , za to ale zase moze stat podla mna ze si tam uroky ake su...

kamarat nehnevaj sa, vidim ze si moc rozumu asi nepobral, ale vies o tom HOVNO. ty radsej nechod volit. alebo este lepsie, zacni sa zaujimat o dianie okolo seba a zacni rozmyslat uz ako dospely clovek.
AD1 - politiku nesledujes, ale vytahujes to co si sa docital v MEDIACH - a to ti nedoslo, ze ten kto si zaplati najlepsiu medialnu kampan, kto da najviac penazi do marketingu, bilboardov, ma za sebou tim taktikov, tak ten prave ziska na svoju stranu takych slaboduchych jedincov ako si ty ? ked bude zajtra v novom case clanok s titulkom Spravte oral Ficovi, tak mu ho pojdes hned vykurit, lebo sak to je v mediach ?????
AD2 - Kiska majetok nadobudol podla vsetkeho TRANSPARENTNE, svojim PODNIKANIM. Vies odkial ma majetky Fico ? Alebo ostatni nasi statnici ? Co ani nechcu zverejnit majetkove priznania, uzivaju pozemky/domy/auta/lietadla napisane na cudzich ludi, ze akoze to maju len pozicane od kamaratov ? Opat si kladiem otazku, je pre teba lepsie, ked Hranol povie ze dostal hodinky za 100 000 € od kamarata, alebo Kiska ze zarobil 100 000 € na svojich firmach?
Ked niekto nema zarabat na ludoch, tak ako ma zarobit? to mi vysvetli este. Ako si zarobil ty? ja poznam 2 legalne sposoby - si zamestnanec, tak zaraba na tebe tvoj zamestnavatel, alebo si podnikatel, a ty zarabas na ludoch. Je este nejaka ina moznost? ak ju poznas, napis mi do spravy, budem ti velmi vdacny

AD3 - ano, vela ludi si nemoze dovolit byvanie tak ako ty, musia si zobrat hypo na 50rokov, ale tak to uz je! uz nezijeme v socializme, ze dokoncis strednu polnohospodarsku skolu, zamestnas sa jak traktorista a dostanes byt. A ked ti Robertko bude tvrdit, ze on ti ten byt da, tak ver tomu ze to je loz.

Sorry ze som sa tak rozpisal, ale dostal ma hentaky komentar. Nejsom ziadny Kiskov propagator, ale jednoducho NECHCEM aby ten skur*eny komunista Robert bol prezidentom. Tiez o politike viem hovno, ale je na case zaujimat sa, zistovat si veci a tvorit si vlastne nazory. Lebo tie politicke kurvy, ktore nas zdieraju praveze potrebuju ludi ako MPower, ktorym je vsetko jedno, ale musime si uvedomit ze taki nemozme dalej byt
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných