//MPower napísal:Je prevda ze umna to je vsetko jedna banda a nesledujem politiku moc tak ze o tom moc neviem a viem len to co som sa docital v mediach tak to som tu napisal..Ale podla mojho nazoru kanditat za prezidenta by mal byt clovek co nie na ludoch slovenskej republiky zaraba ale co im pomaha, ten jeho majetok nie je dar od boha a je to dobry spekulant a vypocitavec. Banky je kapitola sama o sebe. A nech mi nikto nerozprava kktiny ze nik ta nenuti si tam brat uver alebo hypoteku (ja chvala bohu nemam, lebo mam kde byvat) ale vela ludi tu moznost nema a ked sa chce osamostatnit 99.9% slovakov bere hypoteku na cely zivot... je to do placu skoro ze nejaky byt splaca 30 / 40 rokov.. Ale ked chce byvat s priatelkou / zenou maju rodinu tak je nuteny ist do tej banky kde ta takto ojebu , za to ale zase moze stat podla mna ze si tam uroky ake su...
kamarat nehnevaj sa, vidim ze si moc rozumu asi nepobral, ale vies o tom HOVNO. ty radsej nechod volit. alebo este lepsie, zacni sa zaujimat o dianie okolo seba a zacni rozmyslat uz ako dospely clovek.
AD1 - politiku nesledujes, ale vytahujes to co si sa docital v MEDIACH - a to ti nedoslo, ze ten kto si zaplati najlepsiu medialnu kampan, kto da najviac penazi do marketingu, bilboardov, ma za sebou tim taktikov, tak ten prave ziska na svoju stranu takych slaboduchych jedincov ako si ty ? ked bude zajtra v novom case clanok s titulkom Spravte oral Ficovi, tak mu ho pojdes hned vykurit, lebo sak to je v mediach ?????
AD2 - Kiska majetok nadobudol podla vsetkeho TRANSPARENTNE, svojim PODNIKANIM. Vies odkial ma majetky Fico ? Alebo ostatni nasi statnici ? Co ani nechcu zverejnit majetkove priznania, uzivaju pozemky/domy/auta/lietadla napisane na cudzich ludi, ze akoze to maju len pozicane od kamaratov ? Opat si kladiem otazku, je pre teba lepsie, ked Hranol povie ze dostal hodinky za 100 000 € od kamarata, alebo Kiska ze zarobil 100 000 € na svojich firmach?
Ked niekto nema zarabat na ludoch, tak ako ma zarobit? to mi vysvetli este. Ako si zarobil ty? ja poznam 2 legalne sposoby - si zamestnanec, tak zaraba na tebe tvoj zamestnavatel, alebo si podnikatel, a ty zarabas na ludoch. Je este nejaka ina moznost? ak ju poznas, napis mi do spravy, budem ti velmi vdacny
AD3 - ano, vela ludi si nemoze dovolit byvanie tak ako ty, musia si zobrat hypo na 50rokov, ale tak to uz je! uz nezijeme v socializme, ze dokoncis strednu polnohospodarsku skolu, zamestnas sa jak traktorista a dostanes byt. A ked ti Robertko bude tvrdit, ze on ti ten byt da, tak ver tomu ze to je loz.
Sorry ze som sa tak rozpisal, ale dostal ma hentaky komentar. Nejsom ziadny Kiskov propagator, ale jednoducho NECHCEM aby ten skur*eny komunista Robert bol prezidentom. Tiez o politike viem hovno, ale je na case zaujimat sa, zistovat si veci a tvorit si vlastne nazory. Lebo tie politicke kurvy, ktore nas zdieraju praveze potrebuju ludi ako MPower, ktorym je vsetko jedno, ale musime si uvedomit ze taki nemozme dalej byt
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)