... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Volby na BMWklube

Piatok, 14. Marca 2014, 07:17

su tu nejaky socialne slabsi? nejaky asociali? nejaky dochodcovia? NIE
preto tu ma fico 0 hlasov

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Marca 2014, 07:21

povedzte svojim starym rodicom ze existuje bmw klub a potom uvidite kolko bude mat ficiak :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Marca 2014, 07:25

Je podla mna naivne si mysliet ze Fica volia len akysi asociali a pod.

Fica urcite celkom slusne volia aj "normalni" ludia akurat ide o takych co maju trosku pomylene hodnoty ci vnimanie reality.

A inak volici SMERu (v minulosti HZDS) sa radi zatajuju cize realny vysledok na BMWklube by nebol az tak velmi odlisny od slovenskej reality.

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Marca 2014, 07:42

poslusne sa hlasim, ze som zbavil fica dvoch hlasov...volal som vcera so starymi rodicmi a spytal sa koho idu volit, samozrejme, ze fica...poprosil som ich aby v tom pripade nesli volit...trochu boli v soku ale ked som im vysvetlil nieco o nasej buducnosti slubili, ze teda volit nepojdu, ze maju co robit v zahradke :D presviedcat ich aby dali hlas niekomu inemu mi prislo nemoralne, tak aspon takto...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 14. Marca 2014, 08:08

narazal som predovsetkym na ludi s jednoduchsim myslenim, to je volicska zakladna smeru, hzds a podobne

hellrider
Auto: e39 530d

Piatok, 14. Marca 2014, 08:23

jkk napísal:
poslusne sa hlasim, ze som zbavil fica dvoch hlasov...volal som vcera so starymi rodicmi a spytal sa koho idu volit, samozrejme, ze fica...poprosil som ich aby v tom pripade nesli volit...trochu boli v soku ale ked som im vysvetlil nieco o nasej buducnosti slubili, ze teda volit nepojdu, ze maju co robit v zahradke :D presviedcat ich aby dali hlas niekomu inemu mi prislo nemoralne, tak aspon takto...

kamo, respekt, prikad by si mali vziat vsetci klubaci.
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 14. Marca 2014, 08:25

ked tak pozeram ze vecsina je za kiska.. ehm , nechcem nikomu brat nazor ale nie je to ten spinavec na ktoreho su v sucasnosti podane trestne oznamenia za rozne podvody , nie je to ten spinavec co ojebaval ludi v tomto state z 70% urokmi a dalsich milion spinavosti co robil na ktorych nas vsetkych pookradal a seba nabalil o miliony eur? Vazne chcete takeho zlodeja , klamara , spinu a vulgarne sa radsej nevyjadrujem za prezidenta SR?

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 14. Marca 2014, 08:33

to ze zalozis firmu ktoru nasledne predas a ona zacne zit svojim zivotom, no ... realita bezneho dna darmo, cfg holding.

ale uzeru dnes stretnes na kazdom kroku, aj v tescu - tesco pozicky, len 17,9% co sa cudovat.

btw tiez lubim vypit, nepil som len v stedu na zraze a radsej som asi mal...
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 14. Marca 2014, 08:36

:lol: :lol:

k tomu úžerníctvu
nútil niekto niekoho brať tovar na splátky? však je to vlastné rozhodnutie každého a keď to nevládze splácať tak si za to môže sám, resp. za to môže aj vláda že na slovensku sú zárobky tak úbohé, takže zas sa dostávame k tomu robertkovi . . . :lol:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Marca 2014, 08:52

O uzernictve a "uzernictve".

Si uvedomte ze tie skutocne uzernicke spolocnosti ako Provident ci Pohotovost maju uroky od 10000 - 20000 % !!!!!!!!!!!!!

Kiskove firmy (Triangel, Quatro) mali uroky od 0 % cez cca 10 % az (dolozenych) 36 %.

Cize s urokmi zhruba okolo 20 % nemoze mat nikto normalne zarabajuci problem. S urokmi 20000 % uz ano.

Inak ak ste si ratali uroky BEZNEJ hypoteky tam tam su uroky 100 %.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Marca 2014, 08:55

//MPower napísal:
ked tak pozeram ze vecsina je za kiska.. ehm , nechcem nikomu brat nazor ale nie je to ten spinavec na ktoreho su v sucasnosti podane trestne oznamenia za rozne podvody , nie je to ten spinavec co ojebaval ludi v tomto state z 70% urokmi a dalsich milion spinavosti co robil na ktorych nas vsetkych pookradal a seba nabalil o miliony eur? Vazne chcete takeho zlodeja , klamara , spinu a vulgarne sa radsej nevyjadrujem za prezidenta SR?

ocividne vies o tom velmi malo.

keby tu bol littleB tak fico by uz jeden hlas mal.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 14. Marca 2014, 08:58

Uz ma tie kecy o uzernictve dost nudia, mohli by si najst nieco ine s cim nanho budu kydat. Problem je, kedze v politike doteraz nebol, ze asi nemaju toho az tak moc v rukach.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Marca 2014, 09:01

Tei reci o Kiskovej uzere su smiesne a trapne. Kiskove firmy nikdy uzeru nerobili. Mal transapretnen postavene zmluvy s jasne definovanymi [a rozumne vysokymi] urokmi. Ak boli ludia kokoti a zadlzili sa v tychto firmach az po usi, lebo nakupili veci po milu picu, to nieje Kiskov problem. Tak sa kurva zobudte a prestante trepat kkti. Nevravim, ze je svaty a nechcem ho tu nijako zastavat, ale proste budte aspon korektni a netrepte na jeho adresu veci, kt. niesu pravda.
Chodte buzerovat banky, ako vas uzieraju za hypoteky a podobne...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Marca 2014, 09:06

na Slovensku je cez 400 000 ľudí (úradníci, policajti, .... ), ktorých živí štát. Ak dá 300 000 týchto ľudí + jeden rodinný príslušník hlas, tak to máme hneď cez pol milióna hlasov pre robertka [-o<

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 14. Marca 2014, 09:06

//MPower

zalozil Triangel a Quatro v rokoch 1996 co su spolocnosti poskytujuce uver na nakup tovaru. Urokove sadzby komercnych bank boli v tom obdobi 14-15% (a to sa bavime o ucelovom) no dostat sa k bezucelovemu bolo takmer nemozne kedze v tom obdobi mali banky obrovsky problem s likviditou a peniaze potrebovali a davat nechceli...Preto vacsina ludi z banky odisla bez penazi...neviem presne ake % mali Triangel a Quatro ale ak sa nemylim tak najhorsie urokove sadzby boli okolo 25%...ano teraz to cloveku znie ako uzera ale v tedy ina moznost nebola a kto chcel novu chladnicku ci televizor vela moznosti nemal...

nikto nebol nuteny ani klamany tymito spolocnostami brat si od nich peniaze na spotrebice, ze potom mal niekto problemy s tym, ze nevedel splacat a myslel si ze sa to nejako vyriesilo, tak ono sa to nejako vyriesilo - presne tak ako podpisal v zmluve...

cital som vela clankov na to aky je kiska uzernik ale nikde som sa nedocital ziadne presne cisla za ake pozicali banky a za ake poziciaval on..preco asi..vsade citam ako ludia museli kvoli zlemu rozhodnutiu riesit exekutorov a prisli o majetky...a? v banke by neprisli keby si pozicali v tom istom obdobi? prisli...

hlavne si tieto spolocnosti nemylte s providentom ci rychlopozicikou alebo podobnym spolocnostami ktore uz naozaj vela krat porusovali zakon alebo umyselne zavadzali...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 210 neregistrovaných