... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:rokov dostanes, tam su splatky nizke, spotrebak na 30 nedostanes, a niekde v hornej dolnej moze splatka auta vychadzat viac jak hypo.
pablohablo napísal:nejako mi je za teba blbo, pablo, že sa na tvojich vtipných , trefných a dokonalých ironických odkazoch na kruhové objazdy nikto nesmeje..Niekde som zachytil klucove slova “bez zapisu do uveroveho registra”, tak mi to tak ostalo v pamati. Je to dobry nastroj, chcel som ho vyuzit kedze od februara predavam jeden velky kruhovy objazd uz bez najomnika nakolko mi pribudne o par mesiacov do portfolia mensi kruhovy objazd ale za to v hlavnej dedine. Predaj toho velkeho bude teraz mozno trosku dlhsie trvat i ked uz sa zacina znova rozbiehat aspon podla poctu obhliadok tak reku odjebem splatky keby daco, ale nic, to by som si pojebal kupu tej mimourovnovej krizovatky co mam v plane.
RTG napísal:Zabudol si druhu cast vety.. AK tie peniaze ktore nepouzijes na predcasne splatky vies investovat lepsie.Ide o to, ze hypo sa ti pod inflaciu neoplati splacat predcasne
tom6667 napísal:Ja suhlasim, ze 500k nakazenych u nas bol asi kokocky odhad. Ale mali sne aj z pekla stastie, ze ludia neboli kokoti a posluchali [a furt posluchaju]. K nam do apotieky prisiel za cely mesiac jeden jediny clovek bez ruska. A to bol miestny povestny kokot a frisko som ho otocil na pate. Este aj ludia s psych diagnozami chodili poctivo s prekrytou chrapou a dodrziavali rozostupy.určite áno, ale veď sám si písal pred mesiacom že tých pól milióna ti príde prehnane (tiež sa mi to nechce dohladavat :) ) ..a zas aj ti analytici hádam mali nejake info o opatreniach (veľa z nich už bolo spustených v tom case dokonca) a z opačného pohladu ani v 10x vecsom Taliansku kde hrávala Atalanta divoké zápasy ešte aj keď už dávno nemali a ľudia v krajine nato týždne kašľali ten počet nedosiahol 0.5m (alebo reálne cez 6m v prepočte na obyvateľov) ...som rad že to bolo robené konzervatívne, ale ten rozdiel je diametrálny (aj keby sme tisíce ľudí nezachytili kvoli nedostatočnému testovaniu )..ktoré mimochodom v porovnani so zvyškom sveta nie sú vôbec zle, testujeme viac ako vecsina krajín (posledné týždne) , napriek tomu že vecsina ľudí sa vyjadrila že Pelle tuto krízu zvládal lepšie ako trnavský dphckar