... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:mamka je zdravotna sestra, strieda 3 roboty, aby aspon ako tak slusne fungovala (slusne teraz je myslene ako nastupny plat nejakeho IT supportaka), takze super ze vidis tie tvoje "prisluzby". Co asi nevidis je, ze castokrat taha 24ky v robote domov sa ide prespat a sup ho na dalsiu 12-24ku. Takze len cakam, kedy ju vystre takymto stylom. Preto ten tvoj dodatok je mimo misu, ale tak co ja mozem vediet, obycajny plebejec.presne tak suhlasim....kecalkovia z krciem sa presunuli na bmw forum :)))))) Ze napr lekar zarobi 900eur v cistom? tak je ten clovek mimo asi
nastupny plat mladeho atestvoaneho lekara na obycajnom oddeleni je v cistom 1500eur a to je novacik a k tomu sa este nerataju prisluzby ktore dokazu plat potiahnut ovela vyssie. Karierne veci a tituly casom okolo toho ani nehovorim. Moja manzelka robi v zdravotnictve, takze viem o com hovorim. Netvrdim ze je to vela, ale netarajte o 900eurovych platoch......
Tieto uplatky ktore tu riesite su vytvorom nasho vlastneho ludu. Ludstvo na SK si samo naucilo lekarov brat uplatky uz od cias hlbokeho komunizmu, tak neocakavajte ze sa od toho oducia.... Takze ak tu funguju uplatky v zdravotnictve, vedzte ze to nie je chybou lekarov, ale chybou mentality nasho naroda....
Killo napísal:Moja manzelka je zdravotna sestra xx rokov takze urcite si nevymyslam a viem o co sa jedna... viem kolko zarobi a ake su okolnosti. A aj kolko zarobia jej kolegovia a lekari z oddelenia..... alemamka je zdravotna sestra, strieda 3 roboty, aby aspon ako tak slusne fungovala (slusne teraz je myslene ako nastupny plat nejakeho IT supportaka), takze super ze vidis tie tvoje "prisluzby". Co asi nevidis je, ze castokrat taha 24ky v robote domov sa ide prespat a sup ho na dalsiu 12-24ku. Takze len cakam, kedy ju vystre takymto stylom. Preto ten tvoj dodatok je mimo misu, ale tak co ja mozem vediet, obycajny plebejec.
Ano moznosti su aj ine, vyhodnejsie, menej narocne, ked si toto povie kazdy doplnkovy pracovnik v zdravotnictve, mozes doktrom dat aj desinu a fungovat to nebude. A mam znamych, co prave zacali pracovat v zdravotnictve, sice som sa s nimi nerozpraval do detajlu, ale teda pocit, ze by zarobili 1500 v cistom urcite nemam...
airbone napísal:v akej lokalite? schvalne sa opytam tych ludi, ako su na tom, ked s nimi budem osobne. mozem ti napisat potomMoja manzelka je zdravotna sestra xx rokov takze urcite si nevymyslam a viem o co sa jedna... viem kolko zarobi a ake su okolnosti. A aj kolko zarobia jej kolegovia a lekari z oddelenia..... ale
Ked mimo misu, tak mimo misu....
Killo napísal:v akej lokalite? schvalne sa opytam tych ludi, ako su na tom, ked s nimi budem osobne. mozem ti napisat potom
airbone napísal:airbone...ak ti pošlem do SS sken faktúr od všetkých troch poisťovní a sken všetkých pravidelných platieb za konkretny mesiac, ktorý si určíš sám, všetko samozrejme na rovnakú firmu a rozdiel výde +- 900E, čím budeš potom argumentovať? Sorry musel som, pripadáš mi týmto komentom, akoby som ti ja išiel mudrovať do tvojho servisu, chápeme sa snáď..prečo asi nikto nechce ísť robiť na obvod a vekový priemer obvoďákov sa blíži k 70presne tak suhlasim....kecalkovia z krciem sa presunuli na bmw forum :)))))) Ze napr lekar zarobi 900eur v cistom? tak je ten clovek mimo asi
nastupny plat mladeho atestvoaneho lekara na obycajnom oddeleni je v cistom 1500eur a to je novacik a k tomu sa este nerataju prisluzby ktore dokazu plat potiahnut ovela vyssie. Karierne veci a tituly casom okolo toho ani nehovorim. Moja manzelka robi v zdravotnictve, takze viem o com hovorim. Netvrdim ze je to vela, ale netarajte o 900eurovych platoch......
Tieto uplatky ktore tu riesite su vytvorom nasho vlastneho ludu. Ludstvo na SK si samo naucilo lekarov brat uplatky uz od cias hlbokeho komunizmu, tak neocakavajte ze sa od toho oducia.... Takze ak tu funguju uplatky v zdravotnictve, vedzte ze to nie je chybou lekarov, ale chybou mentality nasho naroda....
undy napísal:sry, ja som to zle so to pochopil, mal som na mysli lekarov na oddeleniach a nevedel som ze vy tu riesite nejake bonboniery alebo suveniry, lebo som to necital dozadu. Ti urcite nezarabaju 900eur v cistom. Obvodakom urcite ich pracu ani placu nezavidim. Ale na taketo debaty ja niesom, takze padam odtial....airbone...ak ti pošlem do SS sken faktúr od všetkých troch poisťovní a sken všetkých pravidelných platieb za konkretny mesiac, ktorý si určíš sám, všetko samozrejme na rovnakú firmu a rozdiel výde +- 900E, čím budeš potom argumentovať? Sorry musel som, pripadáš mi týmto komentom, akoby som ti ja išiel mudrovať do tvojho servisu, chápeme sa snáď..prečo asi nikto nechce ísť robiť na obvod a vekový priemer obvoďákov sa blíži k 70