... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:15

Ja som raz tiež dal doktorovi 5eur, bol som jeden deň v Senci, stala sa mi kokotina potreboval som sit nohu, nikdy som nešiel, stres ako pred popravou, prisiel som tam bol tam popici doktor a sestrička zasil ma ani neviem ako, cítil som sa tam dobre boli ku mne milý starali sa o mňa, odchádzam hovorím co som dlžný pan doktor že nic mal som par drobných vytiahol som 5eur dal som mu ich hovorím ďakujem že ste mi pomohli nemám viac pri sebe ďakujem, jebol do suflik ku ostatnym a hotovo, ale nebol to úplatok, bol to dar

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:18

napster sa uvedom dpc nechápeš písanému textu nad tvojim príspevkom?

a tie kruháče nie sú za úplatky, dokonca ani za to, čo zarobím ako lekár, neboj sa

undy

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:26

Abyssko napísal:
Ja som raz tiež dal doktorovi 5eur, bol som jeden deň v Senci, stala sa mi kokotina potreboval som sit nohu, nikdy som nešiel, stres ako pred popravou, prisiel som tam bol tam popici doktor a sestrička zasil ma ani neviem ako, cítil som sa tam dobre boli ku mne milý starali sa o mňa, odchádzam hovorím co som dlžný pan doktor že nic mal som par drobných vytiahol som 5eur dal som mu ich hovorím ďakujem že ste mi pomohli nemám viac pri sebe ďakujem, jebol do suflik ku ostatnym a hotovo, ale nebol to úplatok, bol to dar
to bolo 5 eur...dnes som bol s jedným papierom / malá stavba, len sa ohlasuje na obec úrade/ a potreboval som k tomu mať pečiatku od stavebného dozoru--len pečiatku, fyzicky tam nebude, pýtal si 200EUR, za pečiatku. Ale keď niekomu dám pečiatku na vodičák žiadosť s tým, že ho nevyšetrím ako pred odletom na Mars a vypýtam si 15 EUR, tak by ma zabil pohľadom...

Abyssko

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:34

Úplatok je to co bere doktor pred zákrokom, to co po zákroku je dar

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:41

neber ty uplatky nebo se z toho zblázníš..

to tu mame zakodovane v DNA ešte od komančov. Tuto sused vždy ked ide doktorovi tak berie niečo so sebou. Chudak nema pomaly z čoho žiť, dom sa mu rozpada, zdravie v prdeli...
ale budu brať od neho uplatky... mne by bolo kokotno od takeho človeka na ktorom je vidno že ledva vyžije z toho čo ma niečo zobrať.

undy

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:48

. Niekedy tá fľaša alebo bomboniéra vyvolá v pacientovi taký ten pocit pokoja, že sa o neho lepšie postaráme, tak prečo mu to nedopriať. Ale kategoricky odmietam, aj v mene všetkých , ktorých osobne poznám, že bez toho poďakovania by o nich nebolo rovnako postarané.
Naposledy upravil/-a undy v Utorok, 21. Apríla 2020, 12:08, upravené celkom 1 krát.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Utorok, 21. Apríla 2020, 09:50

Dpc toto je strašne na piču, čo je inde Trinkgeld u doktora je to úplatok.
Čašníčka sa na teba krajšie usmeje necháš aj 5e doktor zachráni život, ta ti je kokotno dať XY eur?
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Apríla 2020, 10:01

ked rano zistis, ze si zas zapalil vatru zvrchovanosti a nevies, ci sa mas na nu vycurat a uhasit alebo prilozit polienko
Obrázok

Abyssko

Utorok, 21. Apríla 2020, 10:03

boborjelotor napísal:
ked rano zistis, ze si zas zapalil vatru zvrchovanosti a nevies, ci sa mas na nu vycurat a uhasit alebo prilozit polienko
Obrázok
To si akože teraz vstal hej, to akože moc život princa uz

futy
Auto: C180w205

Utorok, 21. Apríla 2020, 10:10

pistacik11 napísal:
Dpc toto je strašne na piču, čo je inde Trinkgeld u doktora je to úplatok.
Čašníčka sa na teba krajšie usmeje necháš aj 5e doktor zachráni život, ta ti je kokotno dať XY eur?

keď dáš doktorovi sám od seba po výkone (operácii) ako aj čašníčke po dobrej obsluhe, že ti nejebne polievku na stôl s namočeným palcom so špinavým nechtom (neviem či čašníčka si pýta pred tým, ako si idem objednať), tak je to v poriadku. To ale nikto nechodí megafónom vyhlasovať ja som dal bakšiš a pod.. Problém je, keď prídeš pred výkonom, prípadne si usmernený že bez všimného si ťa nikto nevšimne a vôbec ani nelez do čakárne.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

pablohablo

Utorok, 21. Apríla 2020, 10:40

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:42, upravené celkom 1 krát.

undy

Utorok, 21. Apríla 2020, 11:46

bez urážky, teraz mám pocit, že jediný, kto nechápe, čo sa tu píše, si Ty

a vieš ty čo? keď sa raz budeš 24. decembra o 18.30 dusiť kosťou z ryby doma pri rodine a príde k tebe RLP a kliešťami sa Ti bude hrabať v krku ale opatrne, aby ti nepoškodil okolité štruktúry a pritom to urobil dosť rýchlo, zároveň už bude odhadovať priemer kanyly, ktorou ťa bude podľa potreby intubovať, ak sa nepodarí odstrániť kosť, kým hrdlo reflexne neopuchne, popritom bude kalkulovať dávky katecholamínov a ostatných liečiv ohľadom na hmotnosť, vek, pridružené ochorenia získané súbežne s týmto otázkami od rodiny, bude v duchu prepočítavať koeficient vzhľadom na hladinu alkoholu v krvi, bude ukľudňovať tvoju manželku, deti, okolie, popritom vrieskať na zdravoťáka, nech už zistí tú saturáciu, lebo ti budú modrať pery a pohľadom budem kontrolovať, kde máš najlepšie žily na prípadnú infúziu a v podvedomí premýšľať, ako sa má doma jeho manželka s detmi a že toto nikdy neskončí, lebo po vianociach bude silvester, veľká noc, víkendy a ty budeš unavený, vyčerpaný a minimálne motivovaný, tak si raz povieš PREČO sa na to nevyseriem a nejdem robiť niečo bez stresu a bez demotivovanosti, ktorá je každý deň úplne rovnaká. Tak sa len modli, aby si to ten imaginárny doktor nepovedal práve pri tebe alebo tvojich najbližších

Abyssko

Utorok, 21. Apríla 2020, 12:02

Ja len tak bokom že môj veľmi dobrý kamarát z detstva robi v a sem tam mi pošle zábery že keby mali pasy atď... Ja keď si to predstavím každý deň 7 - výjazdov vždy len rozjebanych ľudí zbieras, pomáhas, krvi každý deň litre a všade... Sem tam mozgy... robis 12 sviatky nesviatky, zážitkov som počul štyri Tatry... Preto si nerobím srandu z doktorov a sestier len z tých kktov co su výsmech zdravotnictva

undy

Utorok, 21. Apríla 2020, 12:16

preto píšem vyššie fyzicky a psychicky zničený...
najťažšie na tom je, že nikdy nevieš k čomu ideš, nemyslím len úrazy, ale všetko. Človeku môže byť milión vecí a ty máš málo času...ozaj málo niekedy. Oproti tomu, napríklad- ak nesieš PC do servisu, technik má čas, pohodlie, vybavenie a je obmedzené množstvo porúch, ktoré môžu nastať a väčšinou sú to tie isté opakujúce sa. Ale nikdy by mi nenapadlo navážať sa do toho človeka len tak...a pritom koľkokrát sa stane, že to opraví zle...čo si ja dovoliť nemôžem...

a ďakujem za podporu, vidím, že tí, ktorých sa tu snažím presviedčať si aj tak pôjdu svoje a iní, ktorí triezvo uvažujú na to prídu i sami...

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Apríla 2020, 13:24

vcera Robko chcel, aby mu ukazali nejaky jeho skandal.
Obrázok

#edit
Medzi podozrivými nie je len bývalý šéf štátneho úradu Kajetán Kičura, ale aj jeho otec. Dôchodcovi Rudolfovi Kičurovi totiž nedávno – práve v čase koronakrízy a rýchlych nákupov zdravotníckeho materiálu – pristálo na účte minimálne 200-tisíc eur.

Podľa informácií Aktuality.sk ich poslala jedna z firiem, ktoré získali od štátnych rezerv – v ére Kajetána Kičuru – zákazku na dodanie zdravotníckych pomôcok. Našej redakcii to potvrdili viaceré dôveryhodné zdroje z prostredia orgánov činných v trestnom konaní.

#####
mna uz toto ako ovcana tejto dzamahirie naozaj uraza. Kedysi mali tie kurvy aspon nejaku cest, dali si tu namahu vymysliet kuponku, potom privatizaciu strategickych podnikov, ked kradol Miklos a Zajac tak sa na niektore veci prislo az po 15 rokoch, este aj dostali poctu od krala zlodejov Hascaka, ze nekradli tolko, kolko mohli, aj FIco vedel kradnut na zaciatku sofistikovane.
a teraz uz to maju naozaj v pici. na hulvata, z tyzden starej firmy rovno priamy prevod na kicurov ucet. to uz je bud tupost druhej galaxie, alebo taka istota, ze sa im nic nestane, ze jednoducho su lenivi spravit aspon primitivny kolotoc. pikenkovi fetaci co kradnu detom desiatu a mobily by to spravili sofistikovanejsie. fakt sa citim urazeny, ze zo statnych penazi ma okrada takyto diletant skicureny.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných