... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:to bolo 5 eur...dnes som bol s jedným papierom / malá stavba, len sa ohlasuje na obec úrade/ a potreboval som k tomu mať pečiatku od stavebného dozoru--len pečiatku, fyzicky tam nebude, pýtal si 200EUR, za pečiatku. Ale keď niekomu dám pečiatku na vodičák žiadosť s tým, že ho nevyšetrím ako pred odletom na Mars a vypýtam si 15 EUR, tak by ma zabil pohľadom...Ja som raz tiež dal doktorovi 5eur, bol som jeden deň v Senci, stala sa mi kokotina potreboval som sit nohu, nikdy som nešiel, stres ako pred popravou, prisiel som tam bol tam popici doktor a sestrička zasil ma ani neviem ako, cítil som sa tam dobre boli ku mne milý starali sa o mňa, odchádzam hovorím co som dlžný pan doktor že nic mal som par drobných vytiahol som 5eur dal som mu ich hovorím ďakujem že ste mi pomohli nemám viac pri sebe ďakujem, jebol do suflik ku ostatnym a hotovo, ale nebol to úplatok, bol to dar
boborjelotor napísal:To si akože teraz vstal hej, to akože moc život princa uzked rano zistis, ze si zas zapalil vatru zvrchovanosti a nevies, ci sa mas na nu vycurat a uhasit alebo prilozit polienko
pistacik11 napísal:Dpc toto je strašne na piču, čo je inde Trinkgeld u doktora je to úplatok.
Čašníčka sa na teba krajšie usmeje necháš aj 5e doktor zachráni život, ta ti je kokotno dať XY eur?
keď dáš doktorovi sám od seba po výkone (operácii) ako aj čašníčke po dobrej obsluhe, že ti nejebne polievku na stôl s namočeným palcom so špinavým nechtom (neviem či čašníčka si pýta pred tým, ako si idem objednať), tak je to v poriadku. To ale nikto nechodí megafónom vyhlasovať ja som dal bakšiš a pod.. Problém je, keď prídeš pred výkonom, prípadne si usmernený že bez všimného si ťa nikto nevšimne a vôbec ani nelez do čakárne.