Utorok, 21. Apríla 2020, 07:45
Viktor- akurát že absolvent som bol pred 24 rokmi...prvá výplata v roku 1996 bola 4750 Kčs...teraz som si prečítal, čo si doplnil. Tak si predstav, v 2017 mi akútne operovali manželku, dal som jednému docentovi 3000 lebo 1. som chcel 2. som musel, lebo takú má taxu. To len na okraj, všetci musia platiť, lekári tak isto lekárom...napadá ma jedno zviera na hy...
pablo- nie lekár sa rozhodol, nemohol som si vybrať. A podnikanie- ako mám asi podnikať v pravom zmysle slova, pacientov je toľko, koľkí sú chorí, nevymyslím si ich navyše, môžem "podnikať" len tým, že budem pracovať dlhšie, čiže poobede z ambulancie do služby, cez víkend nie do Auparku alebo na ryby alebo ručnú umyvárku alebo byť proste doma s rodinou ale do služby a nikam to nevedie k niečomu lepšiemu, tak sa človek aspoň ozve, že kurva aspoň to zaplaťťe a aj to je zle...
to taký murár, záhradník apod si vypýta nekresťanské peniaze za každé pohnutie prstom a nikto nenadáva, ešte mu lezú do zadku, že bol tak milý a prišiel vôbec...
a potom ti o 21.45 príde na pohotovosť človek buď s úplnou blbosťou alebo naopak s chorobopisom ako Leninove spisy a chce od Teba za každých okolností 100% výkon, bez ohľadu na to, že si na pokraji fyzických aj psychických síl, robíš takmer nonstop ambulancia- záchranka- pohotovosť...za smiešne peniaze, bez motivácie a v konečnom dôsledku - máš pomôcť niekomu, kto ti prepichuje pneumatiky, keď chceš aspoň slušne vyžiť a štrajkuješ za zvýšenie platu a ide ťa ukameňovať, keď počuje slovo úplatok
Naposledy upravil/-a
undy v Utorok, 21. Apríla 2020, 07:58, upravené celkom 1 krát.