... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 18. Apríla 2020, 12:34

Heh, to mi pripomina ako som podpisoval hypo. Prisiel som samozrejme "iba" podpisat zmluvu na konkretny termin. Tak reku idem si tu zmluvu precitat. Pani hned, ze ak chcete citat nie je problem zmluvu zobrat a doma si to v klude precitate a uz len pridete podpisat. Na co som je jskocil do reci, ze tu uz druhykrat chodit nemienim, takze si to v klude precitam tu. Bolo to ok, takze po 10tich minutach cca sme podpisali, ale jasne sa jej to nepacilo, vsak co ze zabijam svoj cas, hlavne zabijam ten jej vsakze.
Zabava bola tiez na katastri, kde mali mesiac na to, aby odpisali udaje z 2 OP. 3 chyby dopice. Este ze sme to hned skontrolovali a okamzite to vratili nazad. Odpoved: ja sa pozriem, ci je tu kolegyna aby to opravila. Bola, opravila, dostali sme papiere so slovami: ste mali stastie, ze tu bola aby sa to opravilo. Sto certov do mna voslo a to uz som zvysil hlas - ze oni maju kurva stastie, ze som na to neprisiel neskor a ci je podla nich normalne zamestnavat analfabetov. Ech, som sa zase len vytocil ako som si na to spomenul.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 18. Apríla 2020, 12:48

na katastri je nakrajsie to, ze si zaplatis zrychleny prevod, ale oni nie su nijako viazani to dodrzat, ani sa o to vobec snazit, proste len vratia peniaze za poplatok a hotovo. pokial nemas znamost alebo realitak tam nema uplatenych ludi, tak cakas 2 mesiace akoby sa nechumelilo.
Naposledy upravil/-a boborjelotor v Sobota, 18. Apríla 2020, 17:02, upravené celkom 1 krát.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Sobota, 18. Apríla 2020, 14:44

preco musia vsade robit taky neochotny kokoti ? a sa cudujeme ze je to tu napicu ked clovek cloveku nevie na urade pomoct dopice

mexican
Auto: modré géčko

Sobota, 18. Apríla 2020, 14:56

Aby mali manévrovací priestor na väčšiu ochotu za úplatok.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

boborjelotor

Sobota, 18. Apríla 2020, 17:03

v Bratislave okresny sud neurobil zapisy do obchodneho registra od oktobra, ci novembra, onehda pisali v novinach...
Kocner tak vysoko nastavil uplatky, ze si ich nikto nemoze dovolit.

mexican
Auto: modré géčko

Sobota, 18. Apríla 2020, 18:22

Tie súdy sú úplne v kokote. Pred vianocami som osobne na podatelňu zaniesol formulár na zápis do registra KUV a zaškrtol som v ňom že mi majú zaslať vyrozumenie poštou a zatial nič. Čiže za 4 mesiace nevybavili takúto elementárnu záležitosť.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 06:31

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:43, upravené celkom 4 krát.

RTG
Auto: BMW F900XR

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 07:31

Uz to vidis, za to skratiti ucitelom mzdu na niektorych skolach nebol problem. S odovodnenim, "ved aj tak nic nerobia a sedia na zadku". Ze to vyucovanie je 2-3x tak dlhe nez bezne, v mnohom narocnejsie a drviva vecina sa musi riesit za sukromne prostriedky to uz netankuje.

pablohablo

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 08:26

pisem o uradoch nie o skolach, tak si daj 20 klikov a klud

boborjelotor

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 08:37

si sa zobudil s torznym skrutom na vajcach ci co, ved ti neoponuje, neopustaj sa.

pablohablo

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 08:47

ked pozeram tv hnoj jak maju vsetci mentalny kolabs lebo zrazu pocas korony musia makat alebo dat nejaku obetu ci vystavit sa riziku tak je to silny cringe, by som ich poslal na mesiac na nocne do tovarne za pas nech vedia o com je zivot

boborjelotor

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 09:04

mas na mysli kolaps, mentalny kolab to je to ked dvaja jutuberi robia spolu videjo
silny cringe je balkonove tlieskanie zdravotnikom. Pred 2 rokmi im prepichovali pneumatiky ti isti, co im teraz tlieskaju, ked chceli zvysovat platy. Stat im povedal, ze ma v pici, ze si zavola na pomoc armadnych lekarov a nahajruje ukrajinu, a ludia ich posielali k vysokej peci, taky pekny folklor 50tych rokov.
Tlieskat treba lekarom uz len za to, ze nie su v nemecku. Teraz som na profesii videl ponuky ze anesteziolog,radiolog - nastupny plat 2300 eur. No musi jebat. V dojclande nastupny plat 11 az 15k, iste, v cistom uvidis prinajlepsom 7, alez tych 2300 uvidis u nas kolko, 1600? a takito lekari maju mat este aj nepriestrelny moralny kompas, co nebude brat obalky,

pablohablo

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 10:41

Ked budeme mat komercny sektor na urovni nemecka mozme mat aj statny, dovtedy bohuzial, tiez by som bral 3-5x vacsi plat ako maju moji nemecki kolegovia, postavil by som si kruhac pre domom a tak. Stastim nasho zdravotnictva (a undy nenaser sa) v celej korona krize je ze to tu neprepuklo ako v taliansku, to by sa realne ukazalo ci su s odbornostou na urovni toho nemecka, ked sa im tolko sniva o nemeckych platoch. Co mamke 2x operovali ucho, tak po jednej operacii skoncila 12 mesiacov na JISke pre dojebanu anestezu a po operacii druheho ucha mala 6 mesiacov otvorenu ranu pre infekciu.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Nedeľa, 19. Apríla 2020, 10:44

skus navrhnut panovi doktorovi ze krajat moze aj na bitunku za rovnake peniaze

undy
Auto: Xxxxxx

Pondelok, 20. Apríla 2020, 06:15

pablohablo napísal:
Ked budeme mat komercny sektor na urovni nemecka mozme mat aj statny, dovtedy bohuzial, tiez by som bral 3-5x vacsi plat ako maju moji nemecki kolegovia, postavil by som si kruhac pre domom a tak. Stastim nasho zdravotnictva (a undy nenaser sa) v celej korona krize je ze to tu neprepuklo ako v taliansku, to by sa realne ukazalo ci su s odbornostou na urovni toho nemecka, ked sa im tolko sniva o nemeckych platoch. Co mamke 2x operovali ucho, tak po jednej operacii skoncila 12 mesiacov na JISke pre dojebanu anestezu a po operacii druheho ucha mala 6 mesiacov otvorenu ranu pre infekciu.

Rozprávajú sa dvaja ing: keď si predstavím, akí sme my inžinieri, až sa normálne bojím ísť k doktorovi...

Neviem, prečo čakáte, že lekári budú na inej úrovni ako pracovníci v banke...je to proste Slovensko

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných