... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 14. Apríla 2020, 12:11

Amen.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Apríla 2020, 12:24

no presne toto som chcel dodať, že ako vieš či si zdravy ? :D to nevie nikto ak nestravil za posledny tyždeň par dni u doktora ktory by ho zdiagnostikoval.

pozrel som si teda tabulky čo definuju obezitu, mne vyšlo BMI cca 21, obezita je od 30, od čoho mam teda ešte dosť daleko, keďže nespadam ani do kategorie nadvahy :D
teda čo mi z toho vyplýva ? nežer cica !

pri vyške 185cm musiš mať teda aspoň 103kg aby si tam tabuľkovo spadal... no jedneho takeho poznam a vyzera akoby zjedol loptu

boborjelotor

Utorok, 14. Apríla 2020, 12:45

tak podozrenie, ze by si sa mal dat otestovat na diabetes nie je tazke ziskat, ak chodis mocit kazdu hodinu, moc zapacha a je priam az zeleny, mas pocit sucha v ustach, po jedle mas 3 hodinu komu obzvlast ak si natlacil pizzu, cestoviny a ine mucne lakocinky. Vysoky tlak, hucanie v usiach, doslova pocutelny tep, to su tiez veci, ktore by sa stavat nemali, takze uplne prekvapenie to pre ludi, ktorym to zistia, je to naozaj len vtedy ked su uplni ignoranti.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Utorok, 14. Apríla 2020, 15:01

Mne tie bmi indexy prídu dosť na chuja, ja s mojimi 78kg a 192cm prídem dosť chudý, pritom som podľa bmi v pohode, s 95kg, čo by bola celkom v pohode váha u trenovaneho muža už nadváha, veď to 3/4 futbalistov, hokejistov alebo rovno športovcov sú v nadváhe, ináč by sa vo svojom športe nepresedali. O policajtoch, vojakoch, hasičoch nehovoriac.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB

Utorok, 14. Apríla 2020, 17:10

no potom už zaleží či máš nadváhu svalov, alebo ti visí brucho :D

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 14. Apríla 2020, 21:04

BMI je trochu kokotina. Lepsie je sa ohodnit vizualne. Zhodnotit cca % tukov sa da aj zo zrkadla.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 14. Apríla 2020, 21:46

tak tak, BMI je veeeelmi zovseobecnene. Ak mas trochu viac svalov (ktore maju vyssiu "hustotu" a teda aj vahu oproti tuku), BMI to nezohladnuje. Ale ako nejaky zakladny informativny udaj pre lepsiu predstavu staci.
Podla Chujawei igelitentnej vahy mam BMI 28, %tuku 27.6, cize mierna nadvaha. Ale zas vela svaloviny, aj ked vaha ukazuje 70kg co bude asi trosku kokotina (tipujem tak okolo polovice maximalne) :D Takze ak tam neskacu nejake zavratne %tuku >28%, tak sa o obezitu nemusi jednat. (Pozeram napr. statistiky NFL hraca - 192cm, 140kg, 28.8 %tuku).

Dnes som mal inak fajnovu reakciu, ako histaminik som mal par hodin anafylaxiu a stazene dychanie, kym som sa dostal k tabletkam, takze ked na mna zasadne korona pocitam, ze ani zachranku nemusim volat :D tolko k tym kretenom co stale papagajuju o chripke...

a ak niekto nahodou vapuje :
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2135271/
nemam to prestudovane este, vycuc by mal byt ten, ze odpareny propylenglykol (kt. sa pouziva ako jedna zo zloziek naplni do ecigariet) ma likvidacne ucinky na mikroorganizmy vyskutujce sa v kvapockovej infekcii. Vraj sa to nejak testovalo zavedenim mikroorganizmov do uzavreteho priestoru s atmosferou pary propylenglykolu (cize otazna ucinnost pri inhalacii tychto par), ale ako pikoska zaujimave
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Utorok, 14. Apríla 2020, 21:58

a nie je tam klucove to slovo bactericidal? ak si teda narazal na to, ze by cmulaci tych bateriek mali mat nejaku vyhodu pred korunou.

Killo

Utorok, 14. Apríla 2020, 23:00

hej, hlavne bactericidal effects, ale v pdfku sa pise aj toto:
Andrewes and coworkers (7) published a brief confirmatory report on the use of bactericidal mists for air sterilization, and in addition noted that a few viruses, including that of influenza, are susceptible to the mist action as judged by the reduction of their infectivity for mice

Propylene glycol vapor was also found to exert a lethal or at least an inactivating effect on the virus of influenza. This was determined by tests in which the presence of the glycol vapor in concentration of 1:3,000,000 was shown to protect mice completely against infection with amounts of air-borne influenza virus that produced death regularly in the control animals (19).

Nenarazal som na to, ze vapovanie teraz zachrani ludstvo :) iba som sa dopatral k tejto studii, dal som to len ako zaujimavost. Aj tak je 1 studia malo na nejake zavazne vyhodnotenie. A netyka sa inhalovania, ale dezinfekcie vzduchu v uzavretych priestoroch. Ak to bude mat spojitost s vapovanim, tak len dobre :D (samozrejme si nerobim iluzie, ze to zazracne stopne sirenie na ludskych tkanivach/slizniciach, aj ked teoreticky tam ista moznost moze byt... neviem nejsom otorinolaryngolg)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

filipe46

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 21:31

Nepríde Vám že je najebaný??? Herr kokot
https://youtu.be/sbHOWit8wdE
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Piatok, 17. Apríla 2020, 05:01

Kukal som to chvíľu a podla mňa je zmasteny ako Bob marley na jeho 18narodeniny, ved a nevolil si ich ked sa im smeješ?!?

filipe46

Piatok, 17. Apríla 2020, 07:21

Najebaný je a ku tomu dobre od veci, už aj skalný fanbase si odobral 😀

Toto tu aj tak nik nepochopí... neviem či len ja som taký tupý chuj, chcel som voliť Matoviča, ale keď som videl koľko bude mať Matovič percent, tak som dal hlas tým ktorý iba kričia a s kým nik nebude chcieť mať nič spoločné. Lebo ps/spolu, za ľudí, SaS, KDH, sme rodina im som určite hlas nechcel dať. A hľa lsns každý poslal do piče a dobre
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

boborjelotor

Piatok, 17. Apríla 2020, 07:23

totalne ozraty, ale Kiskov uces je top.

boborjelotor

Piatok, 17. Apríla 2020, 09:51

ObrázokKonecne sa od nas ucia nieco vo svete.

Killo

Piatok, 17. Apríla 2020, 11:57

hahaha dopice co respawnuju? :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných