... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:no, bmv zatvara na 4 tyzdne, pistacik uvari playstation
filipe46 napísal:Mne to je úplne u piči. V bytovke už teraz je jedná suseda, čo prišla včera z rakúska a pohoda.A to píšem už teraz každému kto ide zo zahraničia do karantény nech sa pripraví na pohľady jebnutých susedov 😃
voMacK napísal:toto mi utkvelo v pameti tiez vcera - z toho pretlaku info dookola o C19 - ze tu bude v lepsom scenari pol melona nakazenych, v horsom 40% ...cize to chcu povedat ze do 3 vyplat bude aj miliarda ludi na svete nakazenych ked vsetko pojde zle? Ved k..va dohoda bola jasna ze do leta sa to prestane sirit predsa...to tu uz nikto nic negarantuje??Zalezi ake ruska to vlastne budu. Ja cakam na textilne. Ale netusim, kolko budu mat vrstiev, ci v nich cosi bude, alebo aspon nejake striebro.
Povodna cena bola 0.7e bez dane za ks. Teraz rano prisiel mail od obchodaka, ze cena sa navysuje na 1.2e bez dane za kus.
V kazdom pripade, mne celkom ujebala dekel ta prognoza nasich odbornikov, ze do troch mesiacov tu budeme mat 500tis nakazenych. To mi chcu povedat, ze akoze na slovensku bude 2.5 nasobne viac nakazenych ako je teraz celosvetovo, pat mesiacov od prepuknutia pandemie v cine? Da faq?
btw mala iskricka nadeje:
https://www.etrend.sk/firmy/farmaceuticky-gigant-ponuka-nadejny-prostriedok-na-liecbu-covid-19.html
Plaquenil je registrovany liek, masova vyroba prebieha, cize navysit vyrazne produkciu by mohla byt otazka velmi kratkeho casu.
tom6667 napísal:Mama Merkel garantuje 60-70% v Nemecku, Boris zase veľa obetítoto mi utkvelo v pameti tiez vcera - z toho pretlaku info dookola o C19 - ze tu bude v lepsom scenari pol melona nakazenych, v horsom 40% ...cize to chcu povedat ze do 3 vyplat bude aj miliarda ludi na svete nakazenych ked vsetko pojde zle? Ved k..va dohoda bola jasna ze do leta sa to prestane sirit predsa...to tu uz nikto nic negarantuje??