... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 14. Marca 2020, 20:46

a ja chuj som dal v januari vypoved vo firme, co vyraba plucne ventilatory... to by boli mrzke sekely na bonusoch.

ten Pelle je ale naozaj kokot.
„Akoby si všetci mysleli, že ochranné rúška dostanú od vlády. Chcem ich vyviesť z tohto omylu. Každá jedna firma, každá jedna prevádzka sa musí starať o svojich zamestnancov.

jebo pajac na ficovom spagate, nie kazda firma,ale snad na zabezpecenie zakladnych potrieb obyvatelstva nie je snad take neslychane ocakavat, ze potraviny, benzinky, smetiari, elektrikari, vodari a pod. by mali tie ruska dostat od statu kedze ich pici nie je nikde mozne kupit.
to jednoducho znamena, ze ich nemaju ani v hmotnych rezervach.

ale najvacsi kokoti, ktori roznosia koronu az na sochy svatych na krizi budu katolibanci. V dvoch dedinach som dnes videl ako pred cinterom stoja skupinky, v jednej dedine asi 10, v druhej aj viac, a modlia sa pod Kristom. ved treba sudrzne pekne, pan fararko nemozu omse kazat, treba si spravit seansu.
krcmy zavrete, najvacsi notorici sa povaluju po chodnikoch a chloncu na muriku, jedneho leziaceho som skoro presiel medzi dedinami, druhy sa rozhodol prebehnut cez cestu dodavke, co isla predo mnou, kotuce dostali popuci dnes.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 14. Marca 2020, 23:28

Rúška niesu nikde ,nie len na svk. V Nemecku lekár tiež nemá na rozdávanie, šetria s nimi, tiež ich nikto nerozdava. A majú to ťažko na salame.
Mňa viac fascinuje, jak na svk každý jebe karanténu, veselo si beha po meste/ dedine.
Alebo niekto si dokáže zavolať záchranku, a ne oznámiť, že ho predtým navštívila vnučka, čo bola v ITA, alebo pre zmenu zavolať si záchranku s tým, že máte problémy s dýchaním, prišli ste zo zahraničia a potom si záchranárov točiť na video a ujebavat sa, na tom, že ste si to vymysleli.

Boha to dnes ľuďom až tak jebe, že im nedochádza, že ohrozujú dasiatky ľudí vo svojom okolí?
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 00:21

dochodci, ktorym proste nevysvetlis, co je to e-recept, sa budu jebat do cakarni aj ked liekov maju na 3 mesiace, ale doplnit...
Pckari - ludia z tovarni robia na zmeny, matky s detmi uz ostali doma, nedaju sa brat dovolenky, tak budu si k doktorom pytat Pcka a kokotiny.
vo fabrikach sa tie nakazy budu sirit mrte. moj doktor je presvedceny, ze korejci to sem dovliekli uz pred mesiacom, ale nepriznavaju sa ze su chori, ludia z Delty v Dubnici volavaju kade tade, ze az tento tyzden otestovali korejcov, ktori prisli z Korey ked uz korona tam bola masivne rozsirena, vraj boli negativni, ale ludia tvrdia, ze ti co boli pozatvarani v kancelariach s horuckami uz potom do roboty nechodili a nikto nevie, ci otestovali aj ich. ale roboli vsetko preto, aby nahodou nikto nestopol produkciu, takze zatajovacky, zavadzacky, ako sa len da.
takisto z Novej Dubnice kamarat zobral dieta zo skoly uz par dni predtym ako skoly zavreli uplne, ze rodicia prisli z talianska, tak tyzden decko nechali doma, ale ze potom ho nemali kde dat, tak ho poslali do skoly, ze sak decku nic nie je. a nevysvetlis im, ze decku ani nic byt nemusi a moze byt prenasac.
ked mi chodia do kancelarie prskajuci kychajuci kaslajuci ludia, ktori tvrdia, ze vraj uz nie su nakazlivi, a ze to je bakterialne nie virusove atd., proste vsetci su odbornici na prenosne choroby, nejaka korona ich nevyvedie z miery, a zda sa ani vtedy ked vidia ako na to ludia umieraju po tisickach.

starynovy

Nedeľa, 15. Marca 2020, 00:41

To bude ASI tym, ze na to umieraju prestarnuti a inak slabi. Keby na to mohol chcipnut aj zdravy 25 rocny clovek uplne bezne, to by este bola panika.

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 09:43

https://www.noviny.sk/krimi/517977-syn-jednej-z-obvinenych-sudkyn-skonci-zrejme-v-karantene-zrazilo-ho-auto-mal-sa-priznat-ze-bol-v-taliansku

och, takze Jankovska vychovala syna, ktory sa vrati z Talianska a ma v pici karantenu, lebo ved mu nic nie je? Sokantne ;)

starynovy

Nedeľa, 15. Marca 2020, 09:49

Atmosfera nedotknutelnosti v rodine.. Akurat som cital, ze do vazby beru len 4, piaty rozhoduty podal staznost. Jankovska tam ale vobec nieje.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:00

Atmosféra nedotknutelnosti... O tom tvrdší pád ega

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:11

starynovy napísal:
Atmosfera nedotknutelnosti v rodine.. Akurat som cital, ze do vazby beru len 4, piaty rozhoduty podal staznost. Jankovska tam ale vobec nieje.

nepozeraj uz ten volant.tv tolko, lebo sa ti spravi v modzku 5.7hemi-tom a budes riedit lpg

jankovska je stale vo vazbe, pustili maruniakovu lebo sa priznala k obvineniam tak ju pustili k 9 mesacnemu decku, staznost podali predpokladam vsetci aby to slo este na vyssiu instanciu sudu, mozno tam sa kamaratom bude viac darit. Ale podanim staznosti ta z vazby nepustia ak na teba uvalili koluzku

filipe46

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:14

pistacik11 napísal:
Rúška niesu nikde ,nie len na svk. V Nemecku lekár tiež nemá na rozdávanie, šetria s nimi, tiež ich nikto nerozdava. A majú to ťažko na salame.

Nemecko 4585 nakazených, 9 mŕtvych ako?
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

starynovy

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:15

To si mi ty poslal. Tak tu teraz nejeb do mna, ze mam v hlave pristrojovku zalievanu zivicou a dobry kontakt v boleslavi, vlastne v nitre.

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:29

a to si este neprisiel na to, ze ja ti to posielam aby si si to ty pozrel a ja nemusel :)? ty mi potom povies bombony a ja som usetreny reprezentativnych drevenych pak

Pelle majster slova

Obrázok

starynovy

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:49

Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Nedeľa, 15. Marca 2020, 10:50

Bobor utiekli im dva kontajnery s ruskami pomedzi prsty, tak čo má robiť? Za mňa nech to majú najprv lekári, sestričky, hasiči, policajti, teda ľudia v prvej línii.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Nedeľa, 15. Marca 2020, 11:12

Pistik ako ideme domov kurva keď to všetko primkli?

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 11:16

ved domov mozes ist v pohode autom, akurat potom 2 tyzdne bude musiet byt aj kazdy v dome s tebou v karantene, alebo za 21 eck ana den sa zavri do gabcikova, co je celkom deal, 3x denne strava...nejaky chlapec v novinach sa stazoval, ze on sa dobrovolne pre ochranu nas vsetkych chcel zavret do Gabcikova, a potom mu povedali, ze by za to zaj zaplatil... no a co cakal, hilton president suite a zadarmo? ved mohol ostat tam kde bol, mohol ist domov, mal na vyber, za 20 eur ani ubytovnu nenajdes, nieto so stravou.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných