... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal:Dobra kokotina.Otec prišiel vo štvrtok z Afriky a tam im hovorili, že nad 24 stupňov to neprežije,
filipe46 napísal:Toto je 40-50x smrtelnejsie ako bezna chripka.Ani jeden z nás tu nieje virológ, tak ostáva len dúfať že toto šialenstvo čím skôr prestane, ako keby doteraz umrelo na chrípky 0,000 ľudí do piči.
chup44 napísal:su to stupne v inej stupnici ako Celziovej?Otec prišiel vo štvrtok z Afriky a tam im hovorili, že nad 24 stupňov to neprežije, zatiaľ to tam nejak nie je rozšírené, čo sledujem, ale kto vie. Len tam keď by sa to nedajbože začalo rozširovať, to bude katastrofa pri tamojšej vyspelosti, hygiene atď... Tak isto aj u nás možno v nejakej osade. No uvidíme.
starynovy napísal:Mas dalsi cynicky vypadok, alebo si sa dnes nadychal privela sadzi?PRESNE AJ WVA KIU TISICE ZAMESTNANCOU TAM SU V LETE ZAVIDNA DOVOLENKA V POHODE A TERAZ SA NEDA BUDTE OHLADUPLNY LUDIA!!!!!!!! S OKAMZITOV PLATNOSTOV!!!!
boborjelotor napísal:Presne tak, treba zostať doma pri šporáku a prikladať poriadne! Preto som napísal, že “kto vie”.su to stupne v inej stupnici ako Celziovej?
lebo v tej australii aj v tieto dni teplota dosahuje 27, a to je tam momentalne uz jesen, v Indii 35+, v Brazilii detto...
a hlavne si naivne nemyslime, ze ked je 60 ludi diagnostikovanych, ze ich tu nie je viac. ked ludi, co sa vracaju z ohnisk nakazy s priznakmi, ale nemaju teplotu nad 38 ani netestuju, poslu ich domov do karanteny,ze to asi bude len obycajna chripka.
#edit
prave mi zrak padol na meteostanicu, ktor ahovori, ze mam v byte 23C, cize ked si vsetci doma vykurime nad 24C tak Pellegrini uz nebude mat zajtra co reportovat, virus zdochne?
filipe46 napísal:Ze nevychadzas zo ziadnej studie a len tak strielas do vetra? Lebo konsenzus odbornej verejnosti nateraz v tomto neexistuje. A stale plati, ze prirovnavat covid-19 k beznej chripke je uplna hlupost a hrube podcenovanie situacie.Keď si vykúriš na 24, budeš ležať v posteli, piť veľa horúceho čaju, prijímať veľa vitamínov ideálne aspoň týždeň vkuse.. v podstate ako pri normálnej chrípke, ale to nedokážeš rovnako ako pol Slovenska.
Prečo zas najväčší boom bol v severe Talianska? Napr. tu v okolí mňa to majú ľudia ktorí prišli z dovolenky z Talianska
rapidwinner napísal:Mas dalsi cynicky vypadok, alebo si sa dnes nadychal privela sadzi?
Predpokladam, ze mas vyborny argument v jednom rukave a sprsku zosmiesneni v druhom, tak teda prosim pod do mna a pouc ma, preco je dobre stale nechat ludi pobehovat v zhlukoch, ci uz v podnikoch, fabrikach alebo aj v ramci EU.
Pouc ma dopici.
airbone napísal:s tou teplotou 24c by som si nebol taky isty. Siri sa to aj v krajinach kde je teplejsie, Juzna Korea, Vietnam apd... Takze v tomto je tam urcite odlisnost od beznej chripky. S tou umrtnostou to bude tiez ovela horsie. Percentualne... Nemozme porovnavat cisla umrtnosti chripky ktorou je nakazenych miliarda ludi, s covid19 kde je nakazenych 100000 ludi...