... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

filipe46
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Nedeľa, 15. Marca 2020, 20:09

Ani jeden z nás tu nieje virológ, tak ostáva len dúfať že toto šialenstvo čím skôr prestane, ako keby doteraz umrelo na chrípky 0,000 ľudí do piči.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 15. Marca 2020, 20:19

Otec prišiel vo štvrtok z Afriky a tam im hovorili, že nad 24 stupňov to neprežije, zatiaľ to tam nejak nie je rozšírené, čo sledujem, ale kto vie. Len tam keď by sa to nedajbože začalo rozširovať, to bude katastrofa pri tamojšej vyspelosti, hygiene atď... Tak isto aj u nás možno v nejakej osade. No uvidíme.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 15. Marca 2020, 20:22

chup44 napísal:
Otec prišiel vo štvrtok z Afriky a tam im hovorili, že nad 24 stupňov to neprežije,
Dobra kokotina.

filipe46 napísal:
Ani jeden z nás tu nieje virológ, tak ostáva len dúfať že toto šialenstvo čím skôr prestane, ako keby doteraz umrelo na chrípky 0,000 ľudí do piči.
Toto je 40-50x smrtelnejsie ako bezna chripka.

EDIT:
10-20x smrtelnejsie
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Nedeľa, 15. Marca 2020, 20:52

chup44 napísal:
Otec prišiel vo štvrtok z Afriky a tam im hovorili, že nad 24 stupňov to neprežije, zatiaľ to tam nejak nie je rozšírené, čo sledujem, ale kto vie. Len tam keď by sa to nedajbože začalo rozširovať, to bude katastrofa pri tamojšej vyspelosti, hygiene atď... Tak isto aj u nás možno v nejakej osade. No uvidíme.
su to stupne v inej stupnici ako Celziovej?
lebo v tej australii aj v tieto dni teplota dosahuje 27, a to je tam momentalne uz jesen, v Indii 35+, v Brazilii detto...
a hlavne si naivne nemyslime, ze ked je 60 ludi diagnostikovanych, ze ich tu nie je viac. ked ludi, co sa vracaju z ohnisk nakazy s priznakmi, ale nemaju teplotu nad 38 ani netestuju, poslu ich domov do karanteny,ze to asi bude len obycajna chripka.

#edit
prave mi zrak padol na meteostanicu, ktor ahovori, ze mam v byte 23C, cize ked si vsetci doma vykurime nad 24C tak Pellegrini uz nebude mat zajtra co reportovat, virus zdochne?

rapidwinner
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 15. Marca 2020, 21:19

starynovy napísal:
PRESNE AJ WVA KIU TISICE ZAMESTNANCOU TAM SU V LETE ZAVIDNA DOVOLENKA V POHODE A TERAZ SA NEDA BUDTE OHLADUPLNY LUDIA!!!!!!!! S OKAMZITOV PLATNOSTOV!!!!
Mas dalsi cynicky vypadok, alebo si sa dnes nadychal privela sadzi?
Predpokladam, ze mas vyborny argument v jednom rukave a sprsku zosmiesneni v druhom, tak teda prosim pod do mna a pouc ma, preco je dobre stale nechat ludi pobehovat v zhlukoch, ci uz v podnikoch, fabrikach alebo aj v ramci EU.

Pouc ma dopici.

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 15. Marca 2020, 21:28

boborjelotor napísal:
su to stupne v inej stupnici ako Celziovej?
lebo v tej australii aj v tieto dni teplota dosahuje 27, a to je tam momentalne uz jesen, v Indii 35+, v Brazilii detto...
a hlavne si naivne nemyslime, ze ked je 60 ludi diagnostikovanych, ze ich tu nie je viac. ked ludi, co sa vracaju z ohnisk nakazy s priznakmi, ale nemaju teplotu nad 38 ani netestuju, poslu ich domov do karanteny,ze to asi bude len obycajna chripka.

#edit
prave mi zrak padol na meteostanicu, ktor ahovori, ze mam v byte 23C, cize ked si vsetci doma vykurime nad 24C tak Pellegrini uz nebude mat zajtra co reportovat, virus zdochne?
Presne tak, treba zostať doma pri šporáku a prikladať poriadne! Preto som napísal, že “kto vie”.
Zajtra vybuchne bomba, mimo iné autoservisy, dielne, pneuservisy. To sa nebude dať dva-tri týždne bez nich, hlavne keď teraz je prioritný rozvoz obedov, potravín, všetkého. Čo, keď niekto, kto auto potrebuje k zamestnaniu a nedokáže bez neho fungovať, dostane defekt alebo poruchu ? Budú musieť asi nejaké výnimky zaviesť. Len zase, dajme tomu v Senici povolia prevádzku jednému pneu a jednému auto servisu, ostatní čo budú ? Namietať, prečo oni nie a ten jeden môže. Ale je núdzový stav, čo už, nie je čas na verejné súťaže a podobné veci. Neviem, bude to zložité.

filipe46

Nedeľa, 15. Marca 2020, 21:32

Keď si vykúriš na 24, budeš ležať v posteli, piť veľa horúceho čaju, prijímať veľa vitamínov ideálne aspoň týždeň vkuse.. v podstate ako pri normálnej chrípke, ale to nedokážeš rovnako ako pol Slovenska.

Prečo zas najväčší boom bol v severe Talianska? Napr. tu v okolí mňa to majú ľudia ktorí prišli z dovolenky z Talianska
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Nedeľa, 15. Marca 2020, 22:29

filipe46 napísal:
Keď si vykúriš na 24, budeš ležať v posteli, piť veľa horúceho čaju, prijímať veľa vitamínov ideálne aspoň týždeň vkuse.. v podstate ako pri normálnej chrípke, ale to nedokážeš rovnako ako pol Slovenska.

Prečo zas najväčší boom bol v severe Talianska? Napr. tu v okolí mňa to majú ľudia ktorí prišli z dovolenky z Talianska
Ze nevychadzas zo ziadnej studie a len tak strielas do vetra? Lebo konsenzus odbornej verejnosti nateraz v tomto neexistuje. A stale plati, ze prirovnavat covid-19 k beznej chripke je uplna hlupost a hrube podcenovanie situacie.
Kvoli beznej chripke vy vyspele civilizacie nevyvolaval vo svojich krajinach nudzovy stav.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 15. Marca 2020, 22:36

rapidwinner napísal:
Mas dalsi cynicky vypadok, alebo si sa dnes nadychal privela sadzi?
Predpokladam, ze mas vyborny argument v jednom rukave a sprsku zosmiesneni v druhom, tak teda prosim pod do mna a pouc ma, preco je dobre stale nechat ludi pobehovat v zhlukoch, ci uz v podnikoch, fabrikach alebo aj v ramci EU.

Pouc ma dopici.

Proti opatreniu ziadny disputat, len som sa zabaval na krizovych menezeroch s VS zivota ktori by ten VW zavreli uz v januari. Pretoze ekonomike rozumeju asi ako kotleba s dochodkami v 55 a liekami zadarmo. Tot cele, teraz pouc ty mna, ci to nieje na smiech.

rapidwinner

Nedeľa, 15. Marca 2020, 22:49

No vidis, hned to ma nejaky kontext.
Samozrejme tieto a tamtie internetove dotahovacky stoja za prd, nie je to argumentovane absolutne nicim racionalnym.

Ospravedln moju prudsiu reakciu.

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 16. Marca 2020, 11:22

s tou teplotou 24c by som si nebol taky isty. Siri sa to aj v krajinach kde je teplejsie, Juzna Korea, Vietnam apd... Takze v tomto je tam urcite odlisnost od beznej chripky. S tou umrtnostou to bude tiez ovela horsie. Percentualne... Nemozme porovnavat cisla umrtnosti chripky ktorou je nakazenych miliarda ludi, s covid19 kde je nakazenych 100000 ludi...

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 16. Marca 2020, 11:48

airbone napísal:
s tou teplotou 24c by som si nebol taky isty. Siri sa to aj v krajinach kde je teplejsie, Juzna Korea, Vietnam apd... Takze v tomto je tam urcite odlisnost od beznej chripky. S tou umrtnostou to bude tiez ovela horsie. Percentualne... Nemozme porovnavat cisla umrtnosti chripky ktorou je nakazenych miliarda ludi, s covid19 kde je nakazenych 100000 ludi...

Neviem či si dal zrovna vhodné príklady krajín.
Aktuálne na juhu (Busan) aj na severe (Seoul) Kórei sú teploty asi tak podobné ako u nás, t.j. do 15 stupňov. V Kórei som bol pred rokom koncom marca a celkom dosť kosa tam bola.
A pri Vietname je značný rozdiel medzi severom a juhom. Kým na juhu je v pohode 35 stupňov, tak na severe v Hanoi kľudne môže byť 15.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

boborjelotor

Pondelok, 16. Marca 2020, 12:01

este raz... Australia, Brazilia, India... siri sa to v pohode aj tam, z cloveka na cloveka.
nechytajte sa tu teraz za globus.
prave preto taketo neoverene hluposti typu 24C to neprezije to menej chapavym ludom prepne a zacnu bud panikarit, alebo naopak brat vsetko na lahku vahu, dodat k hoaxu "ale ja neviem" aby som sa akoze vyvinil z kokotiny, ze ved nie ja, to susede povedala suseda.

filipe46

Pondelok, 16. Marca 2020, 12:36

Nikde nieje napísané že pri 24c to prejde ale keďže je to chrípka a pri vyššej teplote máš lepšiu imunitu tak čo?
Ty si nepleť to že si v lete dva krát kýchneš s chrípkou to sa volá alergia a hlavne si to nepleť s chrípkovou epidémiou.

Tri krát som bol v Číne raz v lete a dva krát v zime. Cez zimu zatiaľ čo 400km od Pekingu bolo -21C na dennom poriadku tak 200km od Hongkongu bolo 32C. V Brazílii máš 200 nakazených na to zaľudnenie nič. India 113 tak najprv troška naštuduj potom jeb.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Pondelok, 16. Marca 2020, 12:40

Borovský teraz dve klávesnice odjebe, kukajte

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných