... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

mik001
Auto: F10 520d econo paket
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 16. Marca 2020, 22:31

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 16. Marca 2020, 22:36

Tanier treba vylízať úplne do sucha
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

filipe46
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Marca 2020, 22:45

Júj dohonené? Uvidí sa časom,
Singapur 243
Malajzia 566
Vám jebe? zaľudnenosťou sú to úplne smiešne čísla.. tak ich nevyťahuj a sleduj si či pribúdajú a potom píš.. však to sú čísla ako keby boli ľudia len na dovolenke a chytili to tam. Za ďalšie všetci píšete len ako je zle ale v Čechách sa už 3ja vyliečili
Znova to vaše vnucovane názorov, som nevedel že ste odborníci na všetko a piči dokonca podľa ročného obdobia 😀 máte ten istý článok prečítaný a utvrdzujete sa v tom ale máte jasné čísla , tak už urážky a neviem čo 😀 Každý nech si myslí čo chce, hlavne nech každý sedí doma.
Aj tak ako zo všetkým, zmizne z očí (tv) zmizne z mysle a život pôjde ďalej. Či aj do tochto budeš jebať?
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 16. Marca 2020, 22:56

Uplne prva stranka na gugli, samozrejme vypredana, ma cenu za rusko 90centov. To ten stat dostal bohovu cenu na milionove odbery. :D KRASSTNE SA O NAS STARAŤE PAN PELIGRINI BUDE VAS SKODA

filipe46

Pondelok, 16. Marca 2020, 23:06

Radšej budem veriť že to teplom zmizne ako že nás vláda vyllieči 😃
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 16. Marca 2020, 23:12

starynovy napísal:
KRASSTNE SA O NAS STARAŤE PAN PELIGRINI BUDE VAS SKODA
sak toto. bit tych ludi po tych tupych hlavach. Takymto stylom ked to Fiko vydrzi 4 roky nepit, a neskolabuje mu bajpas, tak ho tu mame zas. pici robota
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Pondelok, 16. Marca 2020, 23:27

felipe vyliecili sa uz desattisice po svete https://www.worldometers.info/coronavirus/

ty aj citas co po sebe pises? ty si tu jediny co ma pocit, ze tomu rozumie viac ako 1000 virologov, stale tu dokola obhajujes nejaku zboznu domnienku (a mozes mi verit, ze by som si to zelal aj ja), ze v teple ten virus zdochne. operujes to poctom nakazenych na pocet obyvatelov, ako keby si nechapal, ze ak by existoval nejaky ¨dreger¨, do ktoreho staci fuknut a hned to vyhodnoti vysledok, bioli by tie cisla uplne v pici vsade, kedze ludia bez priznakov sa takmer vobec netestuju, nie je na to kapacita prakticky nikde okrem krajin, ktore sa poucili zo sarsu a mersu. pozri sa na prirastky v australii a katare, nemali by tie prirastky byt minimalne, ked su to len nakazeni ludia co sa vratili z cudziny? ako to, ze su tam prirastky nakazenia lokalne?
nic zatial nedalo ani zrnko nadeje, ze teplom sa nieco zlepsi, ale proste ty to tak chces tak to tak bude ;)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 16. Marca 2020, 23:41

Hm sa im to rozbehlo, pred 3 tyzdnami mali v katare asi 5.

boborjelotor

Pondelok, 16. Marca 2020, 23:56

a 3x viac pripadov na 1mil obyvatelov ako Cina, ale felipe nam vysvetli, preco to v tomto pripade nie je podstatne ;)
tO Sa LeN BoHaTi SeJkOvIa VrAcAjU z DoLoMiToV

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 17. Marca 2020, 00:19

Katar možno bude dosť špecifický prípad. Je to malý štát a zároveň dopravný uzol. Relatívne ku celkovej populácii (2,6 mil.) sa tam premelie dosť veľké kvantum ľudí na letisku, čiže aj dosť veľká pravdepodobnosť nákazy pochádzajúcej z toho zdroja. Vychádzajúc z predpokladu že arabáši nie sú takí disciplinovaní ako číňania / japonci / kórejci tak je tam vyššia pravdepodobnosť že sa to roznesie medzi obyvateľstvom.
Pozerám štatistiky aké tam je počasie a povedal by som že teraz je niekde tá prelomová doba kedy sa tam teploty začínajú dostávať cez 25. Takže sa celkom teším na priebeh vývoja v apríli.

Bober, vieš o nejakej štatistike kde je odlíšené koľko prípadov je import a koľko z domáceho chovu?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 17. Marca 2020, 07:42

filipe46 napísal:
Radšej budem veriť že to teplom zmizne ako že nás vláda vyllieči 😃
Stale len tvoje dojmy a mudrlantske reci. Cakam, ze das svojimslovam konecne aj vahu a das k tomu relevantny zdroj.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Utorok, 17. Marca 2020, 07:44

v Katare som mal medzipristatie 2x, jednak arabasa som tam mozno videl na pasovej kontrole, ale vsetko boli filipinci a ini azijski muklovia, letisko vychladene na 18C a ruska tam nosili vo vacsine vsetci zamestnanci aj pred rokmi, jednak v Katare mali par pripadov mersu este aj nedavno, druhak tie extremy teplot su idealne na skakanie virusov vsetych moznych typov. Keby to ako dopravny uzol malo mat velky efekt, bolo by ich nasobne viac.
A ved arabasi su dost disciplinovani, minimalne arabasky nosia ruska aj ked sa idu kupat.

vcerajsich 34 ci kolko pripadov boli vsetko lokalni ludia,ktori prisli do kontaktu s expatmi. statistiky nemam, inglish news z kataru su dost strohe.

Svedkovia dekarbovi aj 24celziovi si mozu tocit globusom a vyberat si x inych krajin ako katar, ked je to specificky pripad, krajin, kde su vysoke teploty a korunka sa siri ako zadarmo Mazurekove deti budu o par rokov v radiu frontinus popierat thermocaust.

filipe46

Utorok, 17. Marca 2020, 08:30

Ekonomika môže padnúť my sme ready!

Vomack: dočkaj času ako husa klasu
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

tom6667
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Marca 2020, 08:45

filipe46 napísal:
Júj dohonené? Uvidí sa časom,
Singapur 243
Malajzia 566
Vám jebe? zaľudnenosťou sú to úplne smiešne čísla.. tak ich nevyťahuj a sleduj si či pribúdajú a potom píš.. však to sú čísla ako keby boli ľudia len na dovolenke a chytili to tam. Za ďalšie všetci píšete len ako je zle ale v Čechách sa už 3ja vyliečili
Znova to vaše vnucovane názorov, som nevedel že ste odborníci na všetko a piči dokonca podľa ročného obdobia 😀 máte ten istý článok prečítaný a utvrdzujete sa v tom ale máte jasné čísla , tak už urážky a neviem čo 😀 Každý nech si myslí čo chce, hlavne nech každý sedí doma.
Aj tak ako zo všetkým, zmizne z očí (tv) zmizne z mysle a život pôjde ďalej. Či aj do tochto budeš jebať?
Vidim ze si zacal tak familiarne :) , zrejme ti je tento level blizsi ako odborne clanky alebo nazory expertov ktori sa tomu venuju cely zivot. Ale nie, to su vsetko nevzdelani primitivi, tunak cujme Felipe46 sa rozhodol po pol minute nad fotkou e39 ze pride leto, teplo a vybavene jak Mizikove posty na facebooku.

https://ccdd.hsph.harvard.edu/will-covi ... r-weather/
https://www.cnbc.com/2020/03/06/its-a-f ... -says.html
https://www.businessinsider.com/coronav ... her-2020-3

mimochodom, chcel by som vediet s kolkymi ludmi zo Singapuru si sa bavil, co vsetko vies o / si zazil o pozadi Singapuru v pristupe ku c-19 treatment, ale ak nic z toho tak si trochu aspon precitaj internety vsetky co su ti dostupne a zistis ze dominantne hlavny dovod preco tych nakazenych je `len` 243 je sposob ako k tomu pristupili, ze boli jedna z prvych krajin na svete co obmedzili pohyb ludi do kraijny (este predtym nez to bolo vobec vseobecne odporucane), a vzhladom nato ze maju bohate skusenosti zo SARS a prasacou chripkou, nic nenchali na nahodu, a mali az maniakalny pristup k izolovaniu chorych a dodrziavaniu vsektych hygienickych opatreni a daleko vyraznejsieho testovania nez 99% inych krajin (nehovoriac o materialnom vybaveni zdravotnymi pomockami), do par dni tam boli otestovane tisice ludi. Ich pristup k dodrziavaniu karanteny je diametralne iny ako u tych co bardzo dobze nakupia este v Polsce aj ked uz je vyhlasene uzavretie hranic a odporucane ostat doma a navyse ak by aj nejakeho kreta napadlo to ignorovat, ovela rychlejsia je aj odozva od autorit pred sudom. Celkovo ich response je povazovany za vzor pre ostatne krajiny a ked napriek tomu a teplotam cez 35c tam je virus stale zivy.....prepac mam vseobecne tendenciu verit skor ludom ktory su odbornici v danej oblasti ako tvojim dojmom filipe.

filipe46

Utorok, 17. Marca 2020, 09:01

Bobor ako že ja tomu rozumiem a vy ste virológovia 😂 presne tak

Však ale teraz sa robia všade kontroly a zisťuje sa kto vôbec je infikovaný, tak jasné že infikovaných pribúda.

Prvá možnosť
„COVID-19 bude pomaly ustupovať s tým, ako bude teplejšie jarné počasie vytvárať podmienky, ktoré vírus nedokáže znášať,“povedal Brown serveru Health.com.„Jar bude tento rok veľmi vítaná,“dodal.

Druhá možnosť
Maciej F. Boni, profesor biológie na Pensylvánskej štátnej univerzite, zdôraznil v rozhovore s novinami The Philadelphia Inquirer, že existuje jeden zásadný rozdiel medzi novým koronavírusom a chrípkou: imunita.

Kým si mnohí z nás vybudovali imunitu voči chrípke, v prípade novej choroby tomu tak nie je. Americká populácia je tak podľa Boniho na infikovanie vírusom SARS-CoV-2 oveľa viac náchylná. „Určite nemáme vyhrané len preto, že prichádza jar a teplejšie počasie,“ vysvetlil.
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných