... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 7. Marca 2014, 10:40

Vsak preto sa na slovensku politici nehnu do elektonických volieb, lebo vacsina ludi co je napr. v zahranici by volila normalne, tym by sme molhi cakat vysledky podobne tomu tu vyssie....

heretik napísal:
Lebo na nete volia uplne ine kategorie ludi ako v reale... a stavim sa, ze minimalne polovica ludi co volia online ani nepojde volit. Kebyze su volby v elektronickej forme, tak vtedy by sme mohli ocakavat zaujimave vysledky.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 7. Marca 2014, 11:07

Presne tak. Hranolovi volici su aktivne stare babizne, ktore pojdu volit aj keby sa k urnam mali plazit cez rozbite sklo s rozopnutymi nohavicami.

A ten "rozumny" ostatok ma na haku a radsej pojdu niekam na kavu alebo ostanu doma picujuc pred telkou [resp PC] na volebne vysledky...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

revenge

Piatok, 7. Marca 2014, 11:21

Ked sa nad tým tak človek hlbšie zamyslí,v politike su fakt same kurvy,naprieč EU USA a pod ma to vobec zmysel volit další odpat a zlodejov? ](*,)

voMacK
Autor témy

Piatok, 7. Marca 2014, 19:47

Krista boha uz aj na mobile.de mi zobrazuje reklamu na toho cerveneho hranateho kokota!!! :evil: :evil: :evil:
-- P.R.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 7. Marca 2014, 21:56

keď tak vôkol seba pozerám, neviem či Hranolovci sú len senior-geriatria klub #-o
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

RTG
Auto: BMW F900XR

Piatok, 7. Marca 2014, 22:40

dedo1 napísal:
Vsak preto sa na slovensku politici nehnu do elektonických volieb, lebo vacsina ludi co je napr. v zahranici by volila normalne, tym by sme molhi cakat vysledky podobne tomu tu vyssie....

Ja som proti online volbam - ak sa niekto chce podielat na fungovani statu a chce ist volit, tak mu nema byt zatazko sa prejst do volebnej komisie. Kdezto online volby by boli stylom: skupina na FB, volte stranu a click .... a skupina zijuca v zahranici by mala rovnako nerozhodovat o volbach ako ten klub geriatrikov, ako ste ich nazvali.

revenge

Sobota, 8. Marca 2014, 08:51

Na Kiskovi mi vadí to že to je jednoducho Užerník,robil presne to čo robia užerníci v cigánskych osadách ,len to robil legálne a zneužival to že ludia sa nachadzaju v zlej financnej situacii. Takže nie jemu hlas nedám.

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 8. Marca 2014, 09:45

Co mate s tou Kiskovou "uzerou" ?? Obe tie spolocnosti boli a su normalne splatkove spolocnosti kde sa dal kupit tovar za 10% navysenie.

Samozrejme ale ked si niekto kupi zehlicku a splaca ju 5 rokov tak asi preplati viac nez 10% - ale to uz je o inteligencii samotneho zakaznika.

Uzernicke su firmy ako Provident co je uz celkom ina liga ...

revenge

Sobota, 8. Marca 2014, 10:30

ja hovorim o pozickach kde si clovek pozical 1000 a musel vrátit 2500 a podobne nezmyselne sumy.Jedným zo zdrojov jeho bohatstva sú nebankové subjekty, ktoré požičiavali za vysoké úroky peniaze prevažne chudobným ľuďom.

To že boli ludia negramotní financne ho podla vás ospravedlnuje?Ja som si v zivote od nikoho nepozical ani korunu aby si niekto nemyslel že som jeho "zákazník" ale tu ide cisto o princíp.

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 8. Marca 2014, 10:53

kupovali sme sedačku pred x rokmi na splátky, bez navýšenia, nepríde mi to ako úžera :wink:

dedo1

Sobota, 8. Marca 2014, 11:09

Presne to ho ospravedlňuje, keď si jebnutý plať,alebo našetri si a kúp neskôr. Nikto nikoho nenúti brať veci na splátky, a ak už na tie splátky aj niečo človek zobral, tak na zmluve sú náklady napísané. To že je niekto jebnutý a nečíta čo podpisuje, nie je chyba firmy čo požičiava, ale toho, kto to podpisuje. Toto je problém slovenska, vždy je chyba niekto iný, nie ja, ja predsa nemôžem byť hlúpy, to on. Vždy. A keď som chamtivý, a dojebe sa to, tak nech sa o mňa postará štát/viď BMG a spol./.... A presne na tomto stojí celá fickova kampaň celý čas. Ja som dobrý, ja sa o Vás postarám. To že kvôli nemu nemajú čo do huby, to je v poriadku, ale on sa o nich stará a cíti s chudobou.... Ale toto sa tu v tejto gubernii tak skoro nezmení, a pomaly nadobúdam pocit, že nikdy, bohužiaľ. To už asi bude náš naturel.

revenge napísal:
ja hovorim o pozickach kde si clovek pozical 1000 a musel vrátit 2500 a podobne nezmyselne sumy.Jedným zo zdrojov jeho bohatstva sú nebankové subjekty, ktoré požičiavali za vysoké úroky peniaze prevažne chudobným ľuďom.

To že boli ludia negramotní financne ho podla vás ospravedlnuje?Ja som si v zivote od nikoho nepozical ani korunu aby si niekto nemyslel že som jeho "zákazník" ale tu ide cisto o princíp.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 8. Marca 2014, 12:06

My sme mali doma tiez dost spotrebicov cez quattro/triangel pred x rokmi, ked bola trochu tazsia doba a ziadna zlodejina to nebola, vsetko to bolo tak +10%. Tiez mi to nepripada ako uzera, z par prikladov, tu kricat aky je to uzernik, no neviem, ti buzeranti co tam su politici, stare struktury a dinosauri nakradli niekolko miliard viac. Preto uz politikov, nemozem ani citit.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Sobota, 8. Marca 2014, 12:14

revenge napísal:

Aka jeho firma poskytovala taketo pozicky? normalne sa pytam.

voMacK
Autor témy

Sobota, 8. Marca 2014, 12:14

revenge napísal:
Na Kiskovi mi vadí to že to je jednoducho Užerník,robil presne to čo robia užerníci v cigánskych osadách ,len to robil legálne a zneužival to že ludia sa nachadzaju v zlej financnej situacii. Takže nie jemu hlas nedám.

Asi by nebolo od veci si vyjasniot pojmy ako "uzera" a "nakup na splatky". Aby si vedel tieto veci odlisit. ;)
To rovno mozes povedat, ze napr hypoteka je tiez uzera.
-- P.R.

dedo1

Sobota, 8. Marca 2014, 13:08

Aj spotrebný úver, a v podstate každý obchod, lebo ak máš zisk, si úžerník. Minimálne podľa tejto rovnice

voMacK napísal:

Asi by nebolo od veci si vyjasniot pojmy ako "uzera" a "nakup na splatky". Aby si vedel tieto veci odlisit. ;)
To rovno mozes povedat, ze napr hypoteka je tiez uzera.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných