... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heretik napísal:Lebo na nete volia uplne ine kategorie ludi ako v reale... a stavim sa, ze minimalne polovica ludi co volia online ani nepojde volit. Kebyze su volby v elektronickej forme, tak vtedy by sme mohli ocakavat zaujimave vysledky.
dedo1 napísal:Vsak preto sa na slovensku politici nehnu do elektonických volieb, lebo vacsina ludi co je napr. v zahranici by volila normalne, tym by sme molhi cakat vysledky podobne tomu tu vyssie....
revenge napísal:ja hovorim o pozickach kde si clovek pozical 1000 a musel vrátit 2500 a podobne nezmyselne sumy.Jedným zo zdrojov jeho bohatstva sú nebankové subjekty, ktoré požičiavali za vysoké úroky peniaze prevažne chudobným ľuďom.
To že boli ludia negramotní financne ho podla vás ospravedlnuje?Ja som si v zivote od nikoho nepozical ani korunu aby si niekto nemyslel že som jeho "zákazník" ale tu ide cisto o princíp.
revenge napísal:ja hovorim o pozickach kde si clovek pozical 1000 a musel vrátit 2500 a podobne nezmyselne sumy.Jedným zo zdrojov jeho bohatstva sú nebankové subjekty, ktoré požičiavali za vysoké úroky peniaze prevažne chudobným ľuďom.
To že boli ludia negramotní financne ho podla vás ospravedlnuje?Ja som si v zivote od nikoho nepozical ani korunu aby si niekto nemyslel že som jeho "zákazník" ale tu ide cisto o princíp.
revenge napísal:Na Kiskovi mi vadí to že to je jednoducho Užerník,robil presne to čo robia užerníci v cigánskych osadách ,len to robil legálne a zneužival to že ludia sa nachadzaju v zlej financnej situacii. Takže nie jemu hlas nedám.
voMacK napísal:
Asi by nebolo od veci si vyjasniot pojmy ako "uzera" a "nakup na splatky". Aby si vedel tieto veci odlisit.
To rovno mozes povedat, ze napr hypoteka je tiez uzera.