... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Borisss

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 8. Marca 2014, 13:46

Uzernik? Si niekde cital alebo pocul, vsakze ?
Takyto nazor si zasluzi jeden zhovievavy pohlad s jemne pridvihnutym obocim a pohrdavym usmevom.

:)

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 8. Marca 2014, 18:30

Presne tak.

A hlavne netreba zabudat na to, comu sa teraz Kiska prioritne venuje - Dobry Anjel je asi najefektivnejsia charita na Slovensku a pomohla X ludom v nudzi. A pomohla realne, nie len ako nejake pojebaste Modre z Neba, kde ked sa vypnu kamery tak sa na tych ludi vyjebu.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Sobota, 8. Marca 2014, 20:23

Tak to ta budem musiet sklamat. Mal som do cinenia s par akciami dobry anjel a je to len pracka penazi. Netvrdim, ze sa nejakym ludom nepomoze, ale cast penazi sa tam ulieva niekomu do vrecka. Akonahle vidim zbierku na dobreho anjela uz z principu neprispejem. Konkretny priklad - vyzbierala sa nejaka suma, ale na vyhlaseni bola o par stovak nizsia.

voMacK
Autor témy

Sobota, 8. Marca 2014, 20:25

Je ti jasne, ze charita ma urcite prevadzkove naklady a preto NIKDY nejde plna vyzbierana suma na pomoc hej?

Mne pride dobry aniel ako jedna z mala transparentnych charit. organizacii.
-- P.R.

RTG

Sobota, 8. Marca 2014, 20:30

Ja ta presviedcat nemienim. Ja som skusenost mal - ty si len myslis. Mysli si dalej co chces.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Sobota, 8. Marca 2014, 20:32

Nemam skusenosti s dobrym anielom ale bud si isty, ze vsade sa najde niekot kto pokial moze si daco uleje. Mozem byt aj svaty ale ked mas okolo desiatky ludi tak sa to neda ustriehnut a ked daktomoze daco si uleje. Nehovorim ze sa to tam deje ale to tak.
Obvinovat za to jedneho cloveka je trapne. Nepoznam kisku ale pride mi tam jediny kto ma ozaj nezistne dovody. A vsimni si ako to kazdeho sere, ma prachy je nezavisly,nikomu nic nedlzi a nikym nic nema a moze ich mat vsetkych vpč. Ziadne dohody, zametanie veci pod koberec a pod..

RTG

Sobota, 8. Marca 2014, 20:44

Jop, Kiska bude nas spasitel. Kandiduje z cistej dobroty srdca k ludom a nejde mu o nic viac. A ze Ficovolici su tupi ....

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Sobota, 8. Marca 2014, 20:49

Hej ty vol knazka alebo hrusovkseho temu pomaha samotny boh.

RTG

Sobota, 8. Marca 2014, 20:53

Nevolim nikoho - nestotoznujem sa ani s jednym z kandidatov. Takze na cele volby z vysoka seriem. Kazdy nech si voli ako len chce, len sa nebudem tvarit, ze ja som ten najmudrejsi, len ja mam spravny nazor a vsetci ostatni su tupi lebo volia Fica, lebo volia Knazka, Hrusovskeho .... podla mna su rovnako tupi aj ti, co budu volit Kisku, Mezensku, prochazku a dalsich.... Ak to totizto plati o jednej skupine volicov, tak to plati pre vsetkych rovnako.

mexican
Auto: modré géčko

Sobota, 8. Marca 2014, 23:03

Nejdeš voliť a po voľbách budeš nariekať keď vyhrá najväčší červenokokot z celej zostavy.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

RTG

Nedeľa, 9. Marca 2014, 00:32

Je az usmevne, kolki ma vedia "odhadnut". Skoda vysvetlovat, ked nikto nechce pocuvat, kazdy je najmudrejsi. Sami genius a intelektual, je zahadou preco je tento stat v srackach. Kazdopadne vecsina z vas co pojde volit bude po vysledkoch aj tak nadavat. Ja aspon budem mat ciste svedomie, ze som ziadneho kokota nevolil ;)

voMacK
Autor témy

Nedeľa, 9. Marca 2014, 01:10

RTG napísal:
Je az usmevne, kolki ma vedia "odhadnut". Skoda vysvetlovat, ked nikto nechce pocuvat, kazdy je najmudrejsi. Sami genius a intelektual, je zahadou preco je tento stat v srackach. Kazdopadne vecsina z vas co pojde volit bude po vysledkoch aj tak nadavat. Ja aspon budem mat ciste svedomie, ze som ziadneho kokota nevolil ;)

ano..mozes si spokojne povedat, ze picujes na to ake to tu je ale nespravil si jedinu vec preto, aby to tu bolo lepsie. :thumbup:
-- P.R.

RTG

Nedeľa, 9. Marca 2014, 08:13

Rozmyslal som, ci ti na ten pseudoargument nieco napisat. Ale kaslem na to, lebo si doteraz nebol schopny sa nad tym zamysliet, tak naco ti to budem zbytocne vysvetlovat.

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Marca 2014, 08:14

RTG: no vies je jednoduche (v podstate) vyhnut sa odpovedi (na otazku koho budem volit). Uz je tazsie spravit kompromis a zvolit si kandidata ktory ti vyhovuje napr. "iba" na 70%.

Mne pride taka nekompromisnost (k politikom) az smiesna - preco akurat k politikom si taky prisny ? Si rovnako zasadovy (tzn. nerobil si kompromisy) pri vybere zamestnania, byvania atd. ?

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Marca 2014, 09:53

odpoved nejdem volit lebo nemam koho = je mi takto dobre nechcem nic menit :D yebe?

btw co sa tyka penazi vzdy sa prali prachy ci je to charita ci hociaky neziskovy sektor alebo bezne zbierky na pomoc proti rakovine, z toho musia rovnako ludia co to robia zit a neverim ze vsetci ktori sa buchaju do prs by si nenechali preplatit svoje naklady alebo aspon cast z nich obzvlast ak by to realizoval slovak... vsetci sme rovnaki od ciganov co pytaju na sunar od ludi stojacich na zastavkach alebo kravatkovych co pytaju od EU dotacie na zasadenie travy na hnojisko

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných