... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:Chalana poznam, chodili na chalupu knam do dediny. Otec sa lieci na psychiatrii nejaky skrachovany pravnik![]()
,, ...PRAVDIVE A NAJMA TREFNE STATUSY LUBOSA BLAHU..."
Ja len zasnem nad tymito myslienkovymi pochodmikde sa to v tych ludoch berie...
boborjelotor napísal:Nechcel som to takto napriamo :) Taktiez bol napojeny na politicku sebranku z HZDSno jeden pravnik Lajs, tiez Jozef, bol pred 15 rokmi pravnikom Takacovcov
boborjelotor napísal:Hlavne ze je tam korelacia ze veria kadejakym inym konspiraciamto je na skodu sem davat, jeho volicom to prave imponuje, aki tvrdi ganxta chlapci to su. Povedia ti, ze kiska je uze, Kollar je mafian (kde su tie casy, ked Kollar bol postrach parlamentu), Sulik sa stretaval s Kocnerom a v zapale obhajoby lsns si mozno dovolia aj nakydat na Smer a SNS, ktore volili v minulych volbach.
Ked im dopodrobna rozpitves Kotlebov sposob vladnutia v BB zupe, tak tomu neveria, ani 20% kickback z vyplaty, ani rozkradanie majetku, dosadzovanie neschopnych bezkrcnikov do veducich pozicii, to sa bud nestalo alebo je to v poriadku podla nich. Ved tu na klube jeden myslitel povedal, ze dokazte mi, ze su to nackovia.