doplnim este jednu... vypadovka z NR na zlate moravce... je tam sprosta 50tka a len to spomaluje bezproblemov by sa tam uzivila 70tka nic tam dokopy neni, len pumpa, na ktoru sa nesmie odbocit... :-/ a ujovia v zelenom rúchu, tam stoja velmi casto! tam si treba na nich davat pozor! sice ma nezamerali este, ale raz som ich zbadal na poslednu chvilu a dupol som na brzdu.... a vsetkych zasebou som brzdil... komplet celu radu cca 10-15 aut odstavili a mna a dalsich nechali ist.... (dufam ze su mi vdacni)

meraju na usekoch kde by vazne nemuseli...neoplati sa ale ist pomaly lebo niektori idu 80 a vsetci ich objehaju jak blby (zvyk z dialnice) a ohrozuju tak vsetkych co idu... ja som len raz isiel tade za favoritom 90 (skusal som ist na spotrebu) a ked nas dvoch zacal predbiehat kamion a skoro sme sa tam vsetci vykokotili, tak som si povedal ze pokuta nepokuta, zivot a plechy su mi drahsie!!! tak jazdim 100-110 to je najoptimalnejsia rychlost, bo pri 90tke mat vyzsiu sancu sa vyburat ked vas kreten zacen na zakrute, alebo dvojitej ciare obiehat...
tolko moje postrehy z cesty ktoru jazdim veeeelmi casto! :)