... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Policia, meranie rychlosti na cestach...

Pondelok, 11. Mája 2009, 10:42

no jo no, dame si nalepku dozadu 'dodrzuj odstup' a budeme jazdit takto:

od 40-tej sekundy:

same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 11. Mája 2009, 10:58

Veru ani v NZ tie mizerne40-tky nezmizli.Je sice pravdou ze su aj ulice kde je obmedzena rychlost na 40km/h ale sa tam neda ist ani len 20-tkou.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 11. Mája 2009, 11:29

v BA vsetky 40ciatky zostali - dokonca mam pocit ze aj pribudli.
Tabule sa davaju od buka do buka - napr. dopravne omedzenie na 40km/h pri prace na ceste - je to tam postavene 3 dni ale pracuje sa len jeden, tak na co tam nechavaju tu tabulu??

dalsi pripad BA - zlate piesky von z mesta - za krizovatkou. Nebola tam ziadna tabula - oka cize 50km/h zrazu drb. Tabula 80km/h - hovorim super... po dvoch tyzdnoch zasa tabula dole. a teraz tam je tabula 70km/h - 3krat zmenena rychlost behom mesiaca - kde sme ?

Napisal som to pre to, lebo som cez vikend bol na love laserov, vyskusat si funkcnost Valentine One a dospel som k zaveru ze pokial nemam rusicku tak som v prdeli tak ci tak....

inak chromove doplny leskle jasne farby zvysuju pravdepodobnost namerania.
Najlepsie je mat cierne tmave matne auto (ano BlackMW ma dve) a co najmenej chrom doplnkov...

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 11. Mája 2009, 11:41

najlepsie su miesta kde bola 40 a oni ju zrusili len v jednom smere...tzn. ze smerom tam mam ist 40 a smerom spat 50? cesta krematorium - zahorska. bola tam vzdy 90, potom posunuli tabulu koniec BA za zahorsku a zrazu tam bola samorejme 60(floydi veselo merali) potom v januari kvoli protestom tam dali 80, vravim si super ked to dali teraz asi to bude aj po februari...prdlajz 1.2. tabule zmizli a bola tam 50 samorejme kolony jak na patronke lebo vpredu isla nejaka cica 48 a predbiehat bol risk lebo cert nikdy nespi, akurat zopar typkov tam predbiehalo 5-10 aut naraz a ohrozovali vsetkych naokolo...az nakoniec asi pred 2 ci 3 tyzdnami tamm dali 70...proste Kocurkovo
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Pondelok, 11. Mája 2009, 11:43

:shock: #-o :evil:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

TomNR
Auto: BMW 318ti

Pondelok, 11. Mája 2009, 13:23

tu by som rad upozornil na bratislavsku v nitre, hlavne ked budete schadzat z dialnice smerom na hypermaket Tesco... je tam 70, ako je tabula zaciatku obce (nastastie a konecne), no neskor sa 70ka zrusi, je to uprosted tabul a niekedy si clovek nevsimne + ked obiehate nakladiak, tak uz vobec nieje sanca... minule tam zastavili policajti, ked som sa bol prejst a uz chceli chytat, no nakoniec si to nejak rozmysleli (neviem, mozno preto, ze som vytahoval telefon a isiel volat do dopravneho servisu na exprese :mrgreen: ), tak ale asi to bude zas oblubena zastavka...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

dracik.bmw
Auto: non

Pondelok, 11. Mája 2009, 16:25

No my sme mali stastie na nich ako sme sli s Patresom z Kamenaku tak na konci BA smer ZA v tej zuzenej Dialnici stali z dodavkou a vonku kamerka...a tam ta 80ka a my ale 90 az 100 :-k asi..cakal som ze nas opodial zastavia a nic tak reku budu fotecky hadam ](*,) Tak mozem aj cakat doma :evil: :cry:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Cicicok
Auto: bavorske

Pondelok, 11. Mája 2009, 17:10

V Nemecku odcitavaju 5 az 10km z rychlosti kvoli nepresnosti meracov.
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 11. Mája 2009, 17:22

No premyslam aky laser detektor by som si zohnal a po precitani

http://www.antiradary.net/antiradar-val ... nedetekce/ mam zmiesane pocity....
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 11. Mája 2009, 18:06

myslim ze profituner by ti vedel poradit co sa tyka rusiciek..co mi vravel ale jeden chalan tak je to celkom sila, ze to rusi wifi pripojenie(neviem ako mobil). ja osobne pojdem asi urcite do antiradaru, rusicku este zvazim
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 11. Mája 2009, 20:00

Co sa tyka zmeny rychlosti v meste, v MT mam dobru skusenost. Cez centrum bola do 1.2. 40ka, potom ich dali dolu, cize 50. Obchvat na BB bola 50, osadili tabule 70. Tak isto pri ceste od ZA na RK osadili 70ku. Cize v tomto smere fajn... Dalej smerom na RK, pri Turanoch, ako sa ide hore na most ponad kanal, treba si dat pozor. Chlapci v zelenom zvyknu merat za mostom rychlost na moste a skusaju. Ale pozor, smerom od MT do RK 60ka plati len po odbocku do Turian, ktora je tesne pred mostom :wink: Vacsina soferov sa tam necha osklbat... Pozor, opacne (od AutoAlles do MT) je 60ka platna aj na moste 8)

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 11. Mája 2009, 20:40

Vo Zvolene po starom. Od lucenca pri Bucine meraju 50tku pistolou. Pred koncom Zvolena na smer BA meraju 50tku pri bielom ovalnom sklade. Od hypernovy na BB meraju 50tku. V Bystrici od Zvolena po rychlostnej ceste meraju 80tku, skryvaju sa za krykmy a su tam fakt skoro kazdy den.
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

pitr

Pondelok, 11. Mája 2009, 22:43

palo napísal:
svata pravda.v malackach je teraz obchadzka a je tam obmedzena rychlost na 40 a meraju tam kazdy bozi den.okrem obeda,vtedy chodia chlapci papat.
dokonca aj pavouk z ceskeho fora tam schytal cez vikend 50 eur.

v piatok som tadial isiel,cesta uplne nimo mesta-ani len nahodou som tam necakal striehnut supov.esteze protiiduci vzorne blikali.ohvilu sa ukazali 2ja buzeranti v plnom nasadeni,este nemali zkasirovane odstavene auto a uz aj skakal do cesty stopnut dalsieho.ZLATA BANA

2bad
Auto: BMW 530d e39

Pondelok, 11. Mája 2009, 23:34

doplnim este jednu... vypadovka z NR na zlate moravce... je tam sprosta 50tka a len to spomaluje bezproblemov by sa tam uzivila 70tka nic tam dokopy neni, len pumpa, na ktoru sa nesmie odbocit... :-/ a ujovia v zelenom rúchu, tam stoja velmi casto! tam si treba na nich davat pozor! sice ma nezamerali este, ale raz som ich zbadal na poslednu chvilu a dupol som na brzdu.... a vsetkych zasebou som brzdil... komplet celu radu cca 10-15 aut odstavili a mna a dalsich nechali ist.... (dufam ze su mi vdacni) :-D meraju na usekoch kde by vazne nemuseli...neoplati sa ale ist pomaly lebo niektori idu 80 a vsetci ich objehaju jak blby (zvyk z dialnice) a ohrozuju tak vsetkych co idu... ja som len raz isiel tade za favoritom 90 (skusal som ist na spotrebu) a ked nas dvoch zacal predbiehat kamion a skoro sme sa tam vsetci vykokotili, tak som si povedal ze pokuta nepokuta, zivot a plechy su mi drahsie!!! tak jazdim 100-110 to je najoptimalnejsia rychlost, bo pri 90tke mat vyzsiu sancu sa vyburat ked vas kreten zacen na zakrute, alebo dvojitej ciare obiehat...
tolko moje postrehy z cesty ktoru jazdim veeeelmi casto! :)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 12. Mája 2009, 08:26

1. radary sa vratili za 3 tyzdne pouzivania...

2. policajt ktory meria, moze byt v civile

3. nemusia merat priamo oproti autu, mozu aj z mosta

4. mali by nastavovat toleranciu cca 11kmh

5. radar by mal detektovat zevraj aj niektore typy radarovych detektorov / antiradarov

6. zatial nemeraju v noci, asi koli tomu ze nedokupili este blesky - otazka casu

7. nemali by moct len tak sa otocit a merat auto odchadzajuce za sebou, lebo to musia vykaliborvat anastavit vzhladom na polohu a vozovku...

tieto fakty mna zaujali, ak mate dalsie, doplnte...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných