... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:tam na tej vypadovke na ZM ich casto hlasia...no ja v zasade idem na dialnici vzdy do tych 110...raz ma skoro eblo ked som isiel mimo mesto 90 a zacal ma obiehat tirak(na ceste pred Vrablami od BA, kto to pozna, viete si to predstavit) a este trubil...
myslim, ze velmi rychlo pridu nove a lepsie antiradary/rusicky, na ktore budu aj lasery slabe...hackeri/pirati atd su vzdy popredu pred zakonom![]()
....a inak na moste som stretol floyodov raz(teda ja som siel po dialnici a oni boli hore) ale nedosla mi fotka ani nic podobne a to som isiel tych 150 takze nevim ako funguju hosi
BlackMW napísal:
110 myslis po normalnej dialnici ? ci cez mesto ? ak po normalnej tak to je nejake tvoje stastne cislo ze 110 ?
lebo aj foter chodil po normalnej dialnici 100, myslel si ze setri naftu a ze je to bezpecnejsie
kym donho zozadu v 150ke za tmy nenajebala mazda so spiacim vodicom, 2 x totalka..
Peppo napísal:Myslim ze to co sa tu teraz deje sa tu ani v okolitych statoch este nedialo a mozem povedat ze momentalne v rebricku demencie nasa policia s vyraznym naskokom vedie.
Urcite ste si aj Vy vsimli v poslednej dobe velmi zvyseny pocet hliadok a merani - po novom laserovy pistolnici.
Neviem co chce pan P (Packa) dosiahnut tym ze robi to co robi, priklad - slovenska policia nakupila vyse 400 laserovych meracov rychlost za xy este slovenskych penazi - a teraz si to vynahradza na pokutach. Policajti casto zbytocne siahaju po maximalnej sadze za priestupok - co casto byva niekolko sto eur. Dakedy sme si buchali hlavu o mur ze ake vysoke 2 tisicove pokuty dostavame - teraz mozeme byt radi ked to je 50€. Minimalna blokova pokuta je 10€ avsak nepoznam cloveka ktory takuto pokutu dostal. Kolega dostal za prekrocenie rychlosti o 30km/h na naozaj nezmyselnom mieste pokutu 200€ - to sme kde. Zachvilu budu na hraniciach tabule - Vitajte v policajtom state, vy nam naplnite statnu pokladnu...
Novy cestny zakon sluboval znizenie nehodovost a umrti na cestach - realita ? nizsia rychlost - menej nehod a smrtelnych zraneni ? nie, praveze viacej. Ludia svojom pomalou jazdou viacej ohrozuju plynulost cestnej premavky - lebo po novom v dedinach 50km/h - realita . vsetci idu 40. Obchvat ze 90? ale kde mozete byt radi ked idete 70. Neviem ci maju ludia nejaky blok v hlave ale je to tak. o to viac agresivnejsie jazdime a ohrozujeme sami seba a druhych.
Prichodom 50siatky mali zmiznut nezmyselne 40ciatky - realita ? praveze este pribudli a na nezmyselnych miestach to 40ciatku vo velkom meraju a davaju maximalnu pokutu zo sadzobnika - ved treba nejako zaplatit tie laserove merace...
Slovenska specialita - znizit rychlost hocikde bez priciny a este aj merat rychlost v tej oblasti. Tento vikend som bol tour de slovensko - Radarovy detektor Vi ( Valentine one ) stale zapnuty - dialnica D1 BA - TT - zuzena vozovka rychlost omedzena na 80 na niektorych miestach 60- dialnica skoro ludoprazdna - na vyjazde z BA - dopravny policajti - transporter do chodi k nehoda - mera 60siatku. asi v polovici - klasicky radar - audi. Povazska Bystrica je asi nova zakladna policajtov - meraju na vjazde v polovici a na vyjazde. Zilina . opat maly policajny stat - meraju dokonca z nadjazdu pre pesich smerom k Bawarii.
Teraz trosku z ineho sudku.
Kazde rano chodim od Senca do BA - teraz ked rozsiruju dialnicu ( teraz ked uz je neskoro) byvaju rano zapchy minimalne na 30 minut - stava sa ze 12kilometrovy usek idem aj hodinu. Taketo veci sa sice riesia ale vzdy uz v havarijnom stave - vzdy ked je neskoro. Takisto vystavba obchvatu prisla neskoro, vystavba tunela Sitina prisla neskoro... Veci sa vzdy riesia ked je neskoro a ked sa dany problem vyriesi - rozsiri sa cesta a podobne tak uz opat kapacita nestaci pre velky pocet aut.
Zaver: V Cesku na meranie rychlosti takmer kaslu - nenakupili velky pocet laserov nemusia vyberat velke pokuty a vsetko tam funguje ako ma...
Uvidime ci a ako tato situacia preleti, ale myslim ze aj oni maju svoj strop vybranych pokut a prilis vysoke cisla priestupkov najvyssich tiez nepotesia - cize Pani policajti, trosku ludskosti majte v sebe, aj vy ste ludia a nikdy neviete ako sa Vam to vrati.
dracik.bmw napísal:No my sme mali stastie na nich ako sme sli s Patresom z Kamenaku tak na konci BA smer ZA v tej zuzenej Dialnici stali z dodavkou a vonku kamerka...a tam ta 80ka a my ale 90 az 100asi..cakal som ze nas opodial zastavia a nic tak reku budu fotecky hadam
Tak mozem aj cakat doma
![]()
K2 napísal:Jednoducho zacnem ....ZAKON JE ZAKON![]()
...
Mozem zacat len tym, ze neviete zastat ani na pojebanom prechode ked chcu ludia prejst a idete sa tu obuvat do vsetkeho mozneho. Mozte si pozriet v okolitych krajinach aky su disciplinovany vodici.
Prepacte Pani ale ma toto uplne zaraza co tu citam. Nechcem obhajovat policajtov viem aky su niektory, ano jednodnoducho povedane kurwy ale nielen tu najdes demenciu napr:(pedofilny farary, sprosty lekari atd)
dodoIPD napísal:Co uz nechodi? :) Kaslu nato?
Sak penazi je dost aj bez postovych zasielok...
chembos napísal:ze rychlost nieje dôlezita
a ludia pozeraju na blbosti, nie na podstatne veci
take neco?
![]()
a mas pravdu