... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Policia, meranie rychlosti na cestach...

Utorok, 12. Mája 2009, 17:05

Keď spomínaš ich jazdenie po meste ... nábrežie - stavba river parku - obmedzená rýchlosť na 40 km/h a oni tam mišičkujú v 80tke minimálne :-k

A v rači to isté, je tam 50 + odhocikadiaľ sa pripájajú kamióny a oni v kľude 80+ :roll: :roll:

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Mája 2009, 17:06

dam to hadam sem, tu sa to hodi, mame novy stacionarny radarik na severnej D1: http://natankuj.sme.sk/c/4836819/pozor- ... d1-ke.html
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

porter
Auto: e30 325i, e38 740i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 12. Mája 2009, 18:05

to Peter92: to obehnutie a zastavenie ako v Kobre 11 poznam aj ja velmi dobre... isiel som na e30ke pekne predpisovo, aj so smerovkami a zrazu kukam v spataku nalepena na mna fobia a zrazu majaky, cez plnu predomna a plne brzdy.... uplny kkti.... prve co spravil ked vystupil z auta, ani nesiel za mnou, ale isiel sa pozret na zadne kola..., prehladali kufor(prekotili a rozbili bandasku co som mal v kufri....), vypytali obcansky od kamosa co sedel v aute a spravali sa jak totalny curaci, mal som dost. Ja som bol maximalne slusny, ziadna arogancia alebo nieco co by im mohlo vadit..... najviac ma ale pobavili, ked sa obaja pozerali vzadu na znacku a pytali sa ma, preco tam nemam nalepene stitky z STK a EK, tak kukam na nich ako puk a hovorim, ze pani ale ved to uz je nejaky ten rocik na celnom skle.... :mrgreen: vtedy som uz mozno bol kapanek arogantny, lebo islo im len a len o dodrbavanie bez kvapky slusnosti....
banda buzerantov to je vo vedeni a meraju aj tu v okoli na uplne zbytocnych a bezpecnych usekoch, ale v dedine kde je teraz obchadzka a rano chodia zasrani do skoly, tak tam nemeraju, pri tom je to otazka casu kedy tam nejaky blb zmaruje nejakeho spunta. Ani hliadku som tam nikdy nevidel....
e38 740i '98 286PS - jazdi dopredu a dozadu
e30 325i @ M50B25 192PS - stoji a hnije

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Streda, 13. Mája 2009, 07:04

BlackMW napísal:
Ked uz je raz zakon zakon ako pises, tak si ho precitaj.

Chodec ktori stoji na chodniku pri prechode pre chodcov a chce prejst nema prednost,
aj ked by sa na hlavu postavil, az ked strci jednu nohu na vozovku..

II.Cast, I. Hlava § 4 Povinnosti vodica: f) dať prednosť chodcovi, ktorý vstúpil na vozovku a prechádza cez priechod pre chodcov, pritom ho nesmie ohroziť.

to len tak pre zaujmavost jedna slovenska specialitka zas..

:D Detailista. Viem co je tam napisane. Ako ked sa nastvem a najdem si cas tak na 40-tich prechodoch urobim foto a na kazdej z nich ti ukazem ako ludia uz stoja na prechode a auto len tak preletuju. Kludne si tipnem, ze do 5 hodin :D

Co som predtym napisal, tym som nechcel nikoho urazit bol to len moj nazor. Vela veci ma Peppo pravdu aj ostatny. Len trochu iny uhol som tomu chcel dat 8) . Tu v KE neni problem z meranim, aspon podla mna hlupo nestoja. A ked je to tak ako vravite, ze meraju na cestach kde nikto neni tak by trebalo stym nieco robit!!!

dodoIPD: ku tej e92. Nemam ale ked mam vsetko v poriadku tak mi mozu skocit na kokot. A ked ma budu v priemere mesacne 4-5 krat kontrolovat(co uz vies ze neni nahoda) tak ich rovno jebnem na inspekciu lebo zase ti nemozu otravovat zivot!!
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 13. Mája 2009, 07:25

K2 ja som mal taky pocit ze ty si policajt dopravak :D

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Streda, 13. Mája 2009, 07:30

dodoIPD: NIKDY NECHCEM BYT DOPRAVAK!!!! :D
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Streda, 13. Mája 2009, 09:32

Ja na Donovaloch 85 hned za tabulou v obci,ale brzdil som,lebo snazim sa dodrziavat predpisy. Ale proste niekedy sa stane aj neviem akemu soferovi.Taktiez to bolo len preto,ze som akurat predbiehal kamion. Samozrejme ze ma zmerali...pokuta 250 Euro!!!! [-o<
Mne nevadi,ze meraju...V pohode...Ale ved nech daju primeranu pokutu dnesnym podmienkam a platom.Kua...Som im povedal,ze som student a bla bla bla..ale srali na to.Ale nedivim sa,ked im povie mlady chlapec v E46,ze je stuudent...Aj ked absolutne nevedia,co obnasa si zarobit na auto popri skole.
Takze zaver...nech meraju,nech kontroluju,ale nech davaju ludske pokuty!!!!!!!!!!!!!! [-o<
BMW E46 - 320d - červená

Palino
Auto: BMW E46 318d
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Mája 2009, 10:30

Prvy krat ked ma zastavili policajti bolo v den ked som dostal vodicak...zbadali mercedes a mladeho tak sa kuknu ci ma vodicak...ked som ho mal tak ich zaujimal aj technicky...potom ma pustili...v ten den som ale zistil ze mam lekarnicku po zaruke :D ....druhy krat ma zastavili na maminom citroene ....folie certifikat....a zadne...to ze ma dymove vpredu nechceli nic....treti krat mi namerali 97 na 60...bolo to v ba pri petrzalke jak je 2prudova cesta...bolo to o 00:15 viezol som sestru s let dance ani nohy tam nebolo a kto mohol vedet ze to neni dalnica...(ja som z BA neni a nepoznam ju tak dufam ze mi tu nebude nikto nadavat ze som debil).....a vecer tam davaju sto...pani policajti ma zastavili ze to neni 100 ale 60...ked zbadali vodicak(vtedy necele 3 mesiace vodicak) tak zacal prednasku...potom zbadal technicky mercedes 300 turbodiesel tak si zas pomyslel...nastastie sme to s fotrom ukecali na 2000sk bez bloku ...takze dakujem pani policajti...ale co im neodpustim tak to zastavenie asi pred 2tyzdnami uz na mojom BMW...bolo 12:00 pekny obedik....oskar(slniecko) svietilo krasne jak v rozpravke....ponahlal som sa doktorovi (nestihal som stava sa) a zabudol som svetla a pasy...zbadal som policajtov tak momenta som si dal pas no svetla som si nevsimol....otvoril som okno on ze svetla ....som sa mu priznal ze som zabudol lebo sa ponahlam doktorovi ze ma to mrzi...kares ze 20e pokuta...ja ze fajn ale ze tu nemam....chcel mi zobrat vodicak..nastastie mal charakter a aspon ten mi nechal...keby si ale magor pozrie vybavu...mam secko ako ma byt...a ne len na okrasu aby sa nepovedalo...secko poradne veci....to ale kontroluju len ked sa nudia ....podla mne te svetla mohol odpustit ked bolo take pekne pocasi..nepovim keby prsalo aj 60 by som mu zaplatil za to ze som bol kreten....

k tomu meraniu rychlosti....citujem ,,zakoj je zakon,, ...vsade maju zakony...ale tam meraju v strede 50 a nie jako u nas pri tabuly.....napr cesta NR-Jarok ......ako sa vchadza do jarku(dedina potom) tabula je kusok pred dedinou este v lese presne v zatacke....od zatacky je asi 20m zastavka....kazdy kto tade chodi tak les okolo tych 90 podradi a dojazdom do dediny ne? ...a kde boli pani policajti? zastrceny v zastavke a este skryty tou taboulou kde sa pisu casy autobousov...tym padom merali hned za tabulov a kazdy tade isiel urcite min 70...pritom nikoho neohrozuje....inak potom pozor na dedinu Jarok ...chodim tade 40 ale fakt koli bezpecnosti...lebo co tam robia ty ludia by ste neverili...napr. dedko v strede cesty stoju a vyprava sa s babkou co je doma za plotom...ked som pred nim zastavil ani som ho nevytrubil dobre ze mi nerozbil predne sklo...takymto sa ale nic nestane.... za vsetko mozu vodici...50 mi nevadi...len keby boli obchvaty....ale aj tak je to podla mna nezmyselne lebo 1.idete nr-pd a sama dedina ...ci idete popodhoru alebo normalne cez to...2.dam do prikladu nitru cez den zapchy cca 40km max na niektorych usekoch aj menej...a v noci prazdne mesto...naco je tam ta 50 ked nikto na ceste a cez den sa viac nez 40 ist neda? ....nech si hovori kto chce co chce...podla mna su policajti chrapuni lebo nemaraju koli bezpecnosti...oni nas lovia ako zlate rybky...a kazda zlata rybka im nieco da...je to od nich nefer...nikde to takto nerobia len u nas....su aj vynimky medzi policajtami...ako sa hovori vynimka potvrdzuje pravidlo....ale mlady policajti...to su fakt uplny dementi...to asi vse...
:bmwball: :bmwball: :bmwball:
BMW Diesel Power
:bmwball: :bmwball: :bmwball:

Cicicok
Auto: bavorske

Streda, 13. Mája 2009, 12:08

Ja som dostal 2x pokutu. Prvy ked som siel z Vajnor na dialnicu za zeleznicnym priecestim je tam plna ciara, ale skoro vsetci sa tam otacaju. To som, ale nevedel, ze pondelky tam stavaju/li "organy". Skoro som to ukecal na ustny dohovor, lenze na 10 rocnom auto bez STK, EK si potom zgustli. A kedze som nemal hotovost tak za 2 litre.
Druhy krat ked otvorili druhu pristavbu Avinonu tam cih bola kopa. A na parkovisku, zvyraznujem na PARKOVISKU som siel do protismeru a spiny sa hned zleteli a uz to islo opat za 2 litre, ale platil som na mieste. Existuje absurdnejsie miestno na pokutu? :roll:
525i E34 r.v. 11/1992
316i E36 r.v. 04/1993
dolepene: anjelske bulvy, citacie lampicky, komfortne rele, elektricke okna a siber, automaticke rozsvecovanie, start na tlesknutie

luciq

Streda, 13. Mája 2009, 12:11

chlapci hlavne si tu neserte do huby ... viacerych z vas poznam a viem jak soferujete, tak ked citam jak strasne bezpecne soferujete tak mam dost ..

okrem telefonu, zradla, malovatiek a podobne nepatria za volant ani nervy a nervaci/vychovavatelia ... a kopec z vas viem ze ste celi nervozni ked ide niekto praaave s tym telefonom alebo podobne a chcete to hned vychovavat ze sa nalepite a podobne ..

ja si myslim ze si treba hlavne uvedomit ze ked sedim za volantom tak mam v rukach stroj ktory vazi minimalne tonu a akakolvek kolizia ma nasledky, vecie mensie alebo smrtelne a na to treba stale mysliet ..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Streda, 13. Mája 2009, 12:24

niekedy je vsak nebezpecnejsia pipka co sa maluje ako niekto kto ide v 50ke 70...navyse su miesta kde proste sa da ist trochu rychlejsie(vid za tescom lamac) a nikoho neohrozujem...najviac ma vedia dopalit floydi ked meraju na dialnici od malaciek uz pri dubravke, su normalne zastrceny za stenou v pripajacom sa prude a vsetci ich musia obchadzat lebo pani velkomozny meraju...a to ich meranie v obciach hned za tabulou je tiez pekne svinstvo(ale inak podobni idioti su aj v rakusku...co v poslednej dobe robia na hraniciach je nenormalne...minule som siel na maminom ML bo som bral segru z letiska a odstavili nas nabok kde sme stali mercedes, 7er, LS600H a phaeton a asi 10min kontrolovali auta...vraj sa vo viedni velmi kradne, ale boa ked vidi technicak, vodicak aj obciansky co do pi.ci kontroluje 10min? :roll: ...je sice pekne, ze policajti kontroluju nas, ale kto kontroluje policajtov?..nehovoriac o M5 a RS6, ktore ma nas PZ k dispozicii. ale naco? naco nam je take auto v PZ? Dialnicu ked treba uzavru a v meste ked niekto chce tak im zdrhne aj na fobii tak naco doboha ja mam davat tazke eura na ich poebane kary? ked si chcu skusat nove auta(vid Fico) nech si pozicaju a ne hned kupuju a potomklamu ...
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

chembos
Auto: 530d&320i

Streda, 13. Mája 2009, 13:21

Palino napísal:
ale tam meraju v strede 50 a nie jako u nas pri tabuly.....napr cesta NR-Jarok ......ako sa vchadza do jarku(dedina potom) tabula je kusok pred dedinou este v lese presne v zatacke....od zatacky je asi 20m zastavka....kazdy kto tade chodi tak les okolo tych 90 podradi a dojazdom do dediny ne? ...a kde boli pani policajti? zastrceny v zastavke a este skryty tou taboulou kde sa pisu casy autobousov...tym padom merali hned za tabulov a kazdy tade isiel urcite min 70...pritom nikoho neohrozuje....

a si predstav, ze tade pojdes tych 70, na zastavke budu nejake deti, a jedno nahodou bude stat na tvojej strasne cesty nejak meter od kraja, som zvedavi co spravis potom [-X nejde oto kolko tam mozes ist, ale kde je zaciatok dediny, a ten zaciatok tam je stavim sa preto, ze tam je ta zastavka
takze radsej by som tade tych 50 siel
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

chembos

Streda, 13. Mája 2009, 13:25

VK-Tomáš napísal:
dopravný policajt môže pokutovať a zastavovať len na verejných komunikáciach.
Ak som sa mýlil tak ma opravte.

asi pravdu nemas, ked sa budes vozit na aute po luke, co samozrejme neni dovolene, tak podla mna ta moze policajt zastavit a dat ti pokutu :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>BMW e39 525 TDS ex

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 13. Mája 2009, 13:31

chembos napísal:
asi pravdu nemas, ked sa budes vozit na aute po luke, co samozrejme neni dovolene, tak podla mna ta moze policajt zastavit a dat ti pokutu :wink:

pokial viem, ak je ta luka tvoja, tak nemoze nic. To mas ako povedal Packa, ak ma niekto auto bez papierov, moze sa na nom vozit napr. po vinohrade, ale nie po verejnej komunikacii

chembos

Streda, 13. Mája 2009, 13:33

ked je tvoja tak mozes, ale napr aj lesna cesta, alebo tak, pokial nemas prisebe povolenie alebo nejake potvrdenie tak mas problem
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>BMW e39 525 TDS ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných