... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Pondelok, 30. Júla 2012, 17:00

martiner napísal:
v sobotu kolo 00:30 som pred Mokrou Lukou (pred Revucou v smere od Lubenika) predbehol panov policajtov (RS znacka), ktori kontrolovali nejakeho chlapika co siel po krajnici, a zabudli si pri tej kontrole vypnut dialkove. Akonahle som ich predbehol blikol som im zadnou hmlovkou a tie dialkove hned vypli, no o par sekund som ich uz mal za sebou so zapnutymi majakmi -> nasledovala kontrola, taka klasicka (cela dokumentacia moja + auto, mozno aj kolesa pozreli kym som vyberal papiere) + este sa spytal, ze kam a odkial idem. Jedine, co ma s odstupom casu napadlo je, ze pri zastavovani som nevidel svietit napis STOP, nemalo by to byt sucastou ich procedury pri zastavovani? A to vypytovanie kam a odkial idete, je to nieco co ho moze zaujimat pri beznej kontrole? Nechcem tym nijako vrtat do nich, bola to normalna kontrola, akurat ma to zaujima. Co sa tyka stavu auta, drzim si ho v komplet v poriadku (papiere, technicky stav...) + spravam sa slusne, takze som zatial pri kontrolach nemal nejaku zlu skusenost.

ked pustia majaky tak nikdy nezastavujem, iba sa uhnem. Zastavuje sa svetgelnym navestim stop, placackou, za znizenej viditelnosti svetelnym majakom.
a to ze sa pytaju, ze kam idem, tak im vzdy poviem ze z domu do bordelu, alebo z bordelu domov... podla toho akym smerom idem

Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Sobota, 4. Augusta 2012, 23:02

Pojeb ma, dneska za 50 EURI čo šlo síce policajtom do vrecka, ale aj tak môžem byť rád, že som rád. Malo to byť 140 EUR :D proste na mape červený úsek v prílohe už je 50tka. Som sa ich opýtal, že to preto ste tu stáli? Oni, že áno hovorím, že sú dva druhy policajtov sprotý a divný, vy ste divný :D Ja som myslel, že celá dolnozemská je 70km/h.

Untitled.png

prebek
Auto: G05; G26
Kraj: Zahraničie

Sobota, 4. Augusta 2012, 23:58

pred dvoma mesiacmi som siel do Budapesti a kdesi pri Hlohovci ma uprostred noci zastavili 2 Policajti
"Dobry vecer, a kam idete?"
do Budapesti
"tak utekajte"
a to bolo vsetko
ziadne papiere, ziadna kontrola.

Ale to som siel JEEPom

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 09:32

asi sa chceli iba porozpravat lebo mali nudu v noci 8)

mna teraz zastavili policajti v monte carle, lebo sme isli cez tunel sice iba 60tkou ale jeden tocil video z okna a druhy zo strechy. Pozreli doklady a kedze nevedeli anglicky a my francuzsky tak nas poslali prec ze nemame sa vytrcat z okien ze nas videli na kamere :lol:

filipko21
Auto: e39

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:05

Solty napísal:
Pojeb ma, dneska za 50 EURI čo šlo síce policajtom do vrecka, ale aj tak môžem byť rád, že som rád. Malo to byť 140 EUR :D proste na mape červený úsek v prílohe už je 50tka. Som sa ich opýtal, že to preto ste tu stáli? Oni, že áno hovorím, že sú dva druhy policajtov sprotý a divný, vy ste divný :D Ja som myslel, že celá dolnozemská je 70km/h.

Untitled.png

kusok predtym si nepredbiehal nahodou e39 ciernu? chcel som ti bliknut aby si neletel bo pri nemocnici je uz 50tka a svine stoja tak ze akonahle vydes na nadjazd tak ta maju :thumbup: ja som tam tiez cvakal ale na tom 70tkovom useku bo som isiel kilo 8-[

a k teme
compact kontrolovali pneu namiesto 185... bolo 195... a chceli my zobrat technicak
e46 vzdy len papiere a vzdy papier od folii raz som cvakal dokonca 60e Malinovo
e39 papiere,a raz cele auto pozerali zopsom :D
nikdy sa mi nestalo zeby ich zaujimala lekarnicka atd. :^o

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT

Nedeľa, 5. Augusta 2012, 10:24

mňa včera náhodne zastavili pýtali papiere som im dal všetko až na veľký techničák . policajt sa má pýta či m ám 17" zapísané . ja že zrejme hej . tak to preveroval a zistil že nie ... tak ale videl že sa ponáhľame cela rodina tak nám nerobil problémi . tak keby s tým nebolo toľko roboty tak už ich mám zapýsané ..
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

Solty

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:10

filipko21 napísal:

kusok predtym si nepredbiehal nahodou e39 ciernu? chcel som ti bliknut aby si neletel bo pri nemocnici je uz 50tka a svine stoja tak ze akonahle vydes na nadjazd tak ta maju :thumbup: ja som tam tiez cvakal ale na tom 70tkovom useku bo som isiel kilo 8-[

Pri nemocnici, je fakt žrušená maximálka 70 a tým pádom je tam 50tka, ale kua, nemuseli šetriť na druhej značke.

Pežot

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:12

Museli :lol:

Začína tam chodník pri ceste a je tam aj zastávka :mrgreen:

Solty

Pondelok, 6. Augusta 2012, 07:49

Pežot napísal:
Museli :lol:

Začína tam chodník pri ceste a je tam aj zastávka :mrgreen:

Sa smeješ ako keby si ju odmontoval :)

Pežot

Pondelok, 6. Augusta 2012, 09:01

Nie, ale v BA je veľa nezmyselných značiek :lol:

prebek
Auto: G05; G26
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 6. Augusta 2012, 09:32

Nielen v BA, nielen v SK ale vsade kde som bol (no mozno v D, ale tam som bol kratko) je vela znaciek ktore su nezmyselne postavene / zabudnute po stavbe.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 29. Mája 2013, 01:20

trosku to tu ozivim..

dnes 01:45 .. cesta z avionu do tesca zl. piesky.. pozeram.. jedine auto na ceste stalo na cervenej v odbocovacom pruhu.. - policia.. hned ako som ich uvidel mi bolo jasne, ze neodbocia ale pojdu zamnou.. ved ako druhe jedine auto som bol ja.. tak ma pekne zastavili.. cestna kontrola - mlade ucha, ale boli fajn ba aj srandovali :mrgreen: ze ci mame vsetko co treba.. alkohol, drogy, zbrane atd :mrgreen:
.. vsetko bolo v pohodicke..
cesta z tesca 02:05 , isiel som smerom k avionu cez taku skratku okolo zahradkarov, ..pozrem do spetaku, vidim nejake svetla za mnou .. kto-by tam len mohol teraz ist po tejto ceste.. (ja som to hned vedel kto..)
blikacky.. zastavili ma.. ze mam predlozit doklady.., popri tom sa pytal ci ideme z tesca, reku hej..
tak som mu podal balik dokladov aj s nahubkom na fukanie so slovami, ze ich kolegovci ma po ceste do teska uz cekli.. kuka na mna.. ze tak to vas teda nemusime kontrolovat :D zazelal prijemnu cestu a bol som opat free and ready na dalsich :lol:

kks kto moze mat take stastie na zelenych.. :mrgreen: esteze boli vsetci fajn :o

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 29. Mája 2013, 06:13

mňa raz dávnejšie, to som mal ešte čerstvý vodičák, zastavili 3x za sebou behom jednej hodiny, 3x tí istý policajti, 3x som fúkal, 3x pozerali povinnú výbavu, keď ma zastavovali tretí krát tak som sa už len smial a oni na mňa čomu sa smejete, dáme vám fúkať ](*,)
a keď som im ukázal ten biely pičus na fúkanie tak že odkiaľ to mám, keď je jeden vymletý beriem ale obaja??? :mrgreen:

a raz, kamarát šoféroval, zastavili nás, vypýtali doklady, on ich pekne všetky nachystal potom sa na nich pozrel a opýtal sa "ktorý z vás vie čítať?", mal to za 60€ a to ich ešte musel ukecávať, inak by to bola len kontrola dokladov, niekedy sa fakt oplatí radšej mlčať :D
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dendo
Auto: E30 325i

Streda, 29. Mája 2013, 07:04

Ktory z vas vie citat :mrgreen: . Mna ked na e30 zastavili tak nikdy nebol s nicim problem aj ked sa snazili a chceli kufor otvarat a kastlik a neviemcoeste :D
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Dogg88
Auto: n/a

Streda, 29. Mája 2013, 07:15

ked zacinaju saskovat tak vzdy pytam cislo odznaku a to ich skludni
Klub tvoria ľudia, nie autá...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných