... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:
to sa nebudem hadat, ale ked nema, tak co? neodhlasi mi auto? potom preco pri prihlasovani vyzaduju zmluvu o PZP?
Anubis-artS napísal:mna si nedávno v ZV pekne prehladali.
Išiel som po hlavnej, hliadka po vedlajšej, bola polnoc.... hneď ako ma zbadali tak sa za mnou rozbehli ako keby som niečo spravil, o asi 500 metrov ma zastavili. Nasledovala kontrola papierov, keď boli v poriadku a zistili že aj 18ky mám zapísané v TP, tak chceli vidieť obsah kufru, tam bolo prázdno ako vždy, tak potom lekárničku pozreli, potom rezervu, no keď už nič nevedeli nájsť, tak si ešte pozreli dezén na pneu... na jednej zadnej som ho mal už v horšom stave, tak mi chceli vziať papiere.... úplne super zážitok.
Pežot napísal:Ono auto na Slovensku až tak súkromným majetkom nieje. Takže pri minimálnom podozrení nepotrebujú ani povolenie.
fox1k napísal:
práveže sa preto pýtam, keď som bol raz s kamarátom tu v Žiline, tak nás zastavili policajti a chceli mu prehladať vozidlo, tak sa ich slušne spýtal či si tam niečo zabudli? Tak sme potom čakali s nimi 2,5 hodiny na príkaz na prehliadku vozidla (podotýkam o pol 2 ráno!!!) samozrejme nič nenašli...