... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Streda, 25. Júla 2012, 18:40

Jannci napísal:

to sa nebudem hadat, ale ked nema, tak co? neodhlasi mi auto? potom preco pri prihlasovani vyzaduju zmluvu o PZP?

V niektorych okresoch bielu katru nepozaduju a pozeraju len na skp.sk ale v inych okresoch bielu kartu chcu (ked nemas frflu a potom pozru na skp.sk).
Podla stranky Ministerstva Vnutra maju pravo pozadovat bierlu kartu ...

Pri prihlasovani auta mas novu poistku (este nepouzitu :-) ) a ta este nie je nahodena na skp.sk

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Streda, 25. Júla 2012, 21:14

Ked mna capli zabky, takoj cumlik som dostal, bezne - vodicky, technicky. Len pozrel na SPZ-tku, ci sedi, typ...jolvan odchod- prajeme prijemnu cestu
Ale stalo sa ze nas zastavili a chceli moj obciansky ci nessom uprchlik, alebo aj do nadrze nam raz colnici pozreli sa ci cervenu neft nemame...
Kvazi- ked sme slusny boli tak nikdy nebol problem

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Júla 2012, 07:15

Takže v DE (bolo to obdobie, keď zastrelili policajtov a ja som o tom nevedel). Zastavil ma a doklady, tak ja som sa načiahol a už ani neviem ako som chytil po hlave a už som ležal na zemi pri aute s deviatkou pri hlave. Som po ňom skríkol, že čo sa deje a on že som mal predložiť doklady. Hovorím, že som mu chcel ich podať. On, že nech mu poviem, že kde sú. Povedal som a on pozrel a ospravedlnil sa. Upozornil ma, že ak ma ešte niekde zastavia aby som dával pozor a že na požiadanie povedať, kde sú a že ktorou rukou ich idem vytiahnuť. Medzitým sa mi asi tak 10 krát ospravedlnil. Som sa ho opýtal, že kde tam je nejaká pumpa, tak ma tam naviedol a ešte mi tam kúpil 2 redbully na cestu.

A s5 na SVK (okolie ZA): OP, TP, STK, EK a poistku. Kde tu fúkanie - niekedy aj 3 krát za 20 minút. Už si tie náhubky nechávam až kým nedôjdem domov na prístrojovke a aj tak nezaberá.

Na opli keď idem tak tam majáčik a jeden už čupí pri kolesách a druhý mi trhá TP z ruky. A hneď, ale také kolesá nemáte v TP a tak vyťahujem kópiu pôvodného TP aj s vyjadrením DI a už otázky typu, ako sa na tom jazdí a podobne.

Orava - chodievame k priateľke k rodičom často a večer, keď sa ide do mesta, tak kdekoľvek zaparkujem, tak do 10 minút sú tam policajti. Zastavia pred autom, postoja chviľu a idú ďalej. To sa opakuje tak v 15-20 minútových intervaloch. Aj keď idem už do auta, tak stoja pred autom, nasadnem, naštartujem a zapnem svetla, v tej chvíli už idú preč. Ale ešte ani raz ma nezastavili.
Fajn je tam, že každý bliká ako o život, že pozor policajti.

A dám ešte niečo z dávnejšia, zastavili oca, a bežná kontrola. Namiesto podania s5 ich hodil len tak do auta. Oca to nasralo. Potom že či pil, otec, že jasné, prečo by nemal piť. Či bude fúkať a on že jasné. Zhrozene sa o5 spýtal že či pil a kedy. Otec však vám hovorím že som pil a aj teraz keď sme išli z domu. A už fúkal a 0, policajt, že znovu a hneď naň už nahnevaný že čo pil, lebo nič nenafúkal. Hovorí že kofola a nejaká minerálka. Už začal zjapať, že si z nich robí srandu a že je to trestné. Otec hovorí - najskôr sa nauč správať a pýtať sa ako máš a až potom si tu vyskakuj a krič, že ťa niekto oklamal a podobne. Ja som ti len pravdivo odpovedal na otázky.

Pežot

Štvrtok, 26. Júla 2012, 07:41

Na mňa kukali ako na zjavenie, keď ma naposledy zastavili ...

Ale kolegyne nemali pás, vyriešili dohovorom, to bolo asi tak všetko :)

Ináč klasika doklady, kokotiny, evrá :) ... prípadne fúkanie. Pýtali sa aj na lekárničku, tú mám takú špeciálnu, tak sa divili, že čo a ako :)

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Štvrtok, 26. Júla 2012, 11:30

Dobre im povedal tvoj oco, aj on sa musi vediet spravat a ne jak jedno hovedo lebo on ma moznost.
V Bidovciach pred cassom pracoval jeden taky policajt teraz je dopravak. Tiez vyskakoval, ked vsak po 18-tej sa vracal po sluzbe domov z prace tak uz pekne slusne zdravil ze Dobry den.

AlienZV
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 26. Júla 2012, 20:22

Zvolen okolie taka klasika, nocne mesto, milion policajtov.
Obciansky, vodicsky, technicky preukaz, potom este sa casto pytaju ci mam pasazierov, tak klasika zadne okna dole... :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Júla 2012, 22:19

mna si nedávno v ZV pekne prehladali.

Išiel som po hlavnej, hliadka po vedlajšej, bola polnoc.... hneď ako ma zbadali tak sa za mnou rozbehli ako keby som niečo spravil, o asi 500 metrov ma zastavili. Nasledovala kontrola papierov, keď boli v poriadku a zistili že aj 18ky mám zapísané v TP, tak chceli vidieť obsah kufru, tam bolo prázdno ako vždy, tak potom lekárničku pozreli, potom rezervu, no keď už nič nevedeli nájsť, tak si ešte pozreli dezén na pneu... na jednej zadnej som ho mal už v horšom stave, tak mi chceli vziať papiere.... úplne super zážitok.
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

AlienZV

Štvrtok, 26. Júla 2012, 22:31

Anubis-artS napísal:
mna si nedávno v ZV pekne prehladali.

Išiel som po hlavnej, hliadka po vedlajšej, bola polnoc.... hneď ako ma zbadali tak sa za mnou rozbehli ako keby som niečo spravil, o asi 500 metrov ma zastavili. Nasledovala kontrola papierov, keď boli v poriadku a zistili že aj 18ky mám zapísané v TP, tak chceli vidieť obsah kufru, tam bolo prázdno ako vždy, tak potom lekárničku pozreli, potom rezervu, no keď už nič nevedeli nájsť, tak si ešte pozreli dezén na pneu... na jednej zadnej som ho mal už v horšom stave, tak mi chceli vziať papiere.... úplne super zážitok.

A este extremne radi robia to, ze sa na cloveka zacapia ako muchy na hovno a cakaju co posere. Ked sa clovek nikam neponahla, tak to
ma na haku. Ale ked sa potrebuje ponahlat tak to je na porazku. Vtedy sa oplati stratit medzi autami niekde na parkovisku a pokoj... :thumbup:

fox1k
Auto: BMW

Sobota, 28. Júla 2012, 10:48

mňa celkom zaujíma, že tým, ktorí tu písali, že im prehľadávali auto atď, či mali nejaký príkaz na prehliadku vozidla alebo ste si len tak dobrovoľne ukazovali autá??? :-k

Pežot

Nedeľa, 29. Júla 2012, 08:10

Ono auto na Slovensku až tak súkromným majetkom nieje. Takže pri minimálnom podozrení nepotrebujú ani povolenie.

fox1k
Auto: BMW

Nedeľa, 29. Júla 2012, 08:26

Pežot napísal:
Ono auto na Slovensku až tak súkromným majetkom nieje. Takže pri minimálnom podozrení nepotrebujú ani povolenie.

práveže sa preto pýtam, keď som bol raz s kamarátom tu v Žiline, tak nás zastavili policajti a chceli mu prehladať vozidlo, tak sa ich slušne spýtal či si tam niečo zabudli? Tak sme potom čakali s nimi 2,5 hodiny na príkaz na prehliadku vozidla (podotýkam o pol 2 ráno!!!) samozrejme nič nenašli...

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 29. Júla 2012, 09:41

chcel by som vediet ako by sa zachovali v nemecku policajti :D na tuto otazku
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

AlienZV

Nedeľa, 29. Júla 2012, 15:52

fox1k napísal:

práveže sa preto pýtam, keď som bol raz s kamarátom tu v Žiline, tak nás zastavili policajti a chceli mu prehladať vozidlo, tak sa ich slušne spýtal či si tam niečo zabudli? Tak sme potom čakali s nimi 2,5 hodiny na príkaz na prehliadku vozidla (podotýkam o pol 2 ráno!!!) samozrejme nič nenašli...

Mal si si pytat cislo odznaku a stazovat sa :thumbup:

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 29. Júla 2012, 23:43

Chalani mylite si opravnenie policajta v zmysle §23 Zákona o PZ a prehliadku v zmysle trestného poriadku 301/2005 Z.z. myslím že §101 takto z hlavy. Je v tom dost podstatny rozdiel totizto...

martiner
Auto: BMW e46

Pondelok, 30. Júla 2012, 10:58

v sobotu kolo 00:30 som pred Mokrou Lukou (pred Revucou v smere od Lubenika) predbehol panov policajtov (RS znacka), ktori kontrolovali nejakeho chlapika co siel po krajnici, a zabudli si pri tej kontrole vypnut dialkove. Akonahle som ich predbehol blikol som im zadnou hmlovkou a tie dialkove hned vypli, no o par sekund som ich uz mal za sebou so zapnutymi majakmi -> nasledovala kontrola, taka klasicka (cela dokumentacia moja + auto, mozno aj kolesa pozreli kym som vyberal papiere) + este sa spytal, ze kam a odkial idem. Jedine, co ma s odstupom casu napadlo je, ze pri zastavovani som nevidel svietit napis STOP, nemalo by to byt sucastou ich procedury pri zastavovani? A to vypytovanie kam a odkial idete, je to nieco co ho moze zaujimat pri beznej kontrole? Nechcem tym nijako vrtat do nich, bola to normalna kontrola, akurat ma to zaujima. Co sa tyka stavu auta, drzim si ho v komplet v poriadku (papiere, technicky stav...) + spravam sa slusne, takze som zatial pri kontrolach nemal nejaku zlu skusenost.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 205 neregistrovaných