... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Nedeľa, 6. Februára 2011, 23:53

ja mam v poslednej dobe na kontroly stastie, za posledny rok to ani neviem spocitat a par mladsich policajtov ma uz pozna takze ako aj predvcerom idem si za nimi, samozrejme ze idu predomnou 20-30 odbocia na krajnicu, predbehnem a uz majaky!! ked ich to bavi tak nech ale mna to uz prestava, stale fukat, a cakat na to co si pani vymyslia ked chcu dat pokutu tak ju daju, nieco si stale najdu.
Chcem sa vas opytat ci neviete ako je to s STK a EK, nemal som karticky pri sebe mal som iba na okne nalepku a dostal som 20e pokutu.Taktiez mi chceli dat pokutu za dymove skla lebo si mysleli ze mam folie ale som im pekne ukazal ze ziadne nemam. Este by som rad vedel ked mi konci STK 2/2011 tak to uz dostanem pokutu? alebo tento mesiac este plati ?
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Februára 2011, 00:02

rebuss ujo mi vravel že keď auto prevrátil a prišli policajti mal auto s prepadnutou stk asi dva týždne ale nebol ešte ďalší mesiac takže nič z toho nemal . ale myslím že policajti ktorý chcú tak z toho spravia cirkus ,.
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 7. Februára 2011, 00:40

na kartičkách je tuším aj presný dátum, ako to berú zelený netuším

Michaell_1
Auto: e90 1.8D LCI

Pondelok, 14. Februára 2011, 19:03

bassspencer napísal:
rebuss ujo mi vravel že keď auto prevrátil a prišli policajti mal auto s prepadnutou stk asi dva týždne ale nebol ešte ďalší mesiac takže nič z toho nemal . ale myslím že policajti ktorý chcú tak z toho spravia cirkus ,.

Mirek Mirek z teba je normalny cestny pirat!!! Hlavne si tu poistku zaplat kamo lebo desi v maxe tuknes nejaku fiflenu a si v p...
ex passat b5 1.9tdi
ex e39 2.8i 141KW
ex e36.1.8i 83KW

futy
Auto: C180w205

Pondelok, 14. Februára 2011, 21:19

No ja som za 16r jazdenia a to jazdím priemerne cca 35T-40T ročne ešte ani raz nefúkal :mrgreen: a raz večer som si aj pýtal že im jednu fuknem ale že netreba. Inak bežne TP, OP, STK, Emisska, PZP, certi. fólií, lekárna, a nejaké tie pokuty za rýchlosť a plné čiary,colná správa pozerala kufor inak nič.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

piit
Auto: e60 530d
Kraj: Nitriansky

Streda, 16. Februára 2011, 16:24

Tak ja nenapadne medzi doklady zamiesam aj vojensky sluzobak a nakoniec nic nechcu len sa vypytuju ako je u nas ze ake mame platy a ked zistia ze to je tak ako u nich len s tym ze ich menej buzeruju a nevalaju sa pod historickymi nakladiakmi v spinavych monterkach alebo na cviceni niekde v blate po usi ale sedia v teplej Kii tak sa len formalne spytaju ci chcem fukat ale ziadnu vedu z toho nerobia :-)
Asi jedine co je na Armade dobre ze ma nemozu priamo riesit ked nechcem.

maciakba
Auto: Poor Fiat Bravo 1.6
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Júla 2012, 12:54

tiez od vas pytaju pri PZP aj doklad o zaplateni?
vcera ma tym dost nasrali...

povedal som im ze mam mat len bielu a zelenu karticku, tak pan "ujo policaj" ze ci som studoval zakony.... uz mi cheli dat pokutu lebo sa pytali ci som si vedomy priestupku ja ze nie, policajt kamsi odbehol nieco kontroloval potom este raz za mnou, ja som mu povedal pockajte ja vam to teda najdem cez mobil, 10min som sa tvarli ze to hladam napokon mu asi doslo ze z toho ziadne €€ nebudu a nechal ma ist... blb som si mal este vypitat cislo odznaku no nenapadlo ma to nabuduce tak urobim...
no ake su teda vase skusenosti s PZP a kontrolou?

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Júla 2012, 13:22

Mali by pytat len doklad o uzavreti PZP - co je biela karta. Alebo ?

maciakba
Auto: Poor Fiat Bravo 1.6

Streda, 25. Júla 2012, 13:39

mali, ale mna by zaujimalo co si od vas skutocne pytaju.... ak si budu pytat aj sek alebo ine potvrdenie nedajde sa...

Mimo

Streda, 25. Júla 2012, 13:41

pokial viem, potvrdenie o zaplatení už nosiť nemusíš. kedže častokrát sa platí inkasom,prevodom alebo internetbankingom, tak šek ani nemáš... doklad o tom,ež si poistený je práve tá biela karta, tam je aj platnosť nie? :-k to či máš poistku vyplatenú si vybavuje už poisťovňa..prípadne si to vedia policajti zistiť z nejakej databázy? napr cez nový kartičkový techničák? lebo sa mi zdá,že tam bola aj nejaká kolonka poistenie.. :-k či mimo som? :D :D

Jannci
Auto: MB

Streda, 25. Júla 2012, 14:34

Mimo napísal:
pokial viem, potvrdenie o zaplatení už nosiť nemusíš. kedže častokrát sa platí inkasom,prevodom alebo internetbankingom, tak šek ani nemáš... doklad o tom,ež si poistený je práve tá biela karta, tam je aj platnosť nie? :-k to či máš poistku vyplatenú si vybavuje už poisťovňa..prípadne si to vedia policajti zistiť z nejakej databázy? napr cez nový kartičkový techničák? lebo sa mi zdá,že tam bola aj nejaká kolonka poistenie.. :-k či mimo som? :D :D

ci je zaplatena to nevedia zistit policajne hliadky (raz som im vynadal, ze nech si to natukaju do toho ich moderneho pocitaca, naco to teda maju... a policajt povedal, ze no viete, my do databazy poistovni nevidime. ale to uz bolo nejaky ten piatok davno)

auto111

Streda, 25. Júla 2012, 15:07

Jak nevidia ??
Ved pri odhlasovani auta policajti kuknu na www.skp.sk a pozru ci auto ma uzavretu poistku - videl som na vlastne oci.

Takze policajt v terene si to vie overit (cez vysielacku) u kolegu v kancli/dispecinku.

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Streda, 25. Júla 2012, 15:27

Mimo napísal:
:-k či mimo som? :D :D

jj si Mimo :D

mna ked posledny krat kontrolovali, tak som isiel z petrzalky z kerfuru v sobotu, kde zvyknu besnit sa niektore individua a tuzeri, a velmi radi tam chodia policajti kontrolovat atd. a idem odtial niekedy okolo 1 v noci, a kusok odtial uz len vidim v strede cesty reflexnu vestu.. pozeram, ze fajne, TP ide het :D pristavil som auto, a reku dobry den pan vodic, uz ste sa vyblaznili na kerfure ? ja pozeram wtf, ze no uz aj stacilo na dnes.. povedal, ze nech sa paci rozbalte si balicek, a dal mi fukat, nenafukal som, a zazelal stastnu cestu.. nic viac odomna nechcel, pritom xenony mu do tvare svietili kym som zastal, kolesa tiez podozrive, ale v podstate zapisane pneu v TP mam, okrem sirky diskov..

a co ma raz zastavili(zakerne si pockali, ked som odbocoval na pumpu a oni oproti mne isli, a hend odparkovali na kraj a cakali, kym zabocim), tak, ze kde mam SPZ(mal som ju na okne, lebo som mal doondenu podlozku pod spz).. to som az nechapal, ako srtasne ma za to chce silou mocou pokutovat 150e, spisal som list na DI a nakoniec pokarhanie.. vtedy som cakal aj co sa stane, kedze akurat tyzden predtym mi skoncila STK a EK, ale to si nastastie nevypytali..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Streda, 25. Júla 2012, 16:25

k33p napísal:
to vas ešte nezastavil Tifo - neoprel o kapotu auta so zbraňou v ruke a slovami "ukaz mi trenky lebo tam si vsetci skovavaju drogy!" (odpoved nie znamena - predvedenie na stanicu kde vas vyzlecu a nasledne cesta spat MHD k odstavenemu autu)...a ked nic nenajde i po druhom "nahliadnutí" = ukazujete mu to dobrovolne aby vas nepredviedol ((: tak vam este pre istotu povie ze ci ideme na odber krvy lebo ma podozrenie ze ste nadrogovany - odpoved nie znamena ze vam je opraveny odobrat VP (rovnako ako odmietnut fukat) odpoved ano znamena ze auto zamknete tam kde ste zastavili a ide sa na odber do nemocnice a potom MHD spat k autu ((: jo a nebodaj mate v aute/u seba teleskop alebo boxer tak vam da aj puta ze ste potencionalne nebezpecny ... a slova typu moj otec/mama je ten a ten alebo moj priatel/priatelka je taky a onaky mafian vam zarucuje 8-24h v cele predbezneho zadrzania bez udania dôvodu - všetko zákonné 171 to ma vymyslené dobre :))

Tifo je starý známy teda :D toho pozná asi celá BA :D ja odkedy mám vodičák tak ma zastavili jedenkrát, skontrolovali VP, TP, STK, EK...pzp mi rovno vrátil, že to nechce...no a potom ešte občiansky a vodičák...
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Jannci
Auto: MB

Streda, 25. Júla 2012, 18:05

auto111 napísal:
Jak nevidia ??
Ved pri odhlasovani auta policajti kuknu na http://www.skp.sk a pozru ci auto ma uzavretu poistku - videl som na vlastne oci.

Takze policajt v terene si to vie overit (cez vysielacku) u kolegu v kancli/dispecinku.

to sa nebudem hadat, ale ked nema, tak co? neodhlasi mi auto? potom preco pri prihlasovani vyzaduju zmluvu o PZP?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných