... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: POĎAKOVANIE Bminovi

Pondelok, 17. Augusta 2009, 17:27

BMino napísal:

neskoro ale predsa:D
aj xtreme cakal \:D/ ale on aspon debatoval s buducim fararom o tom, ci moze mat pocas celibatu bokovky :D

mne to nevadilo ze musim cakat, naopak bol som rad ze mam aspon na co cakat.. :wink:

nahodou veeelmi duchaplna debata : ))) kazdy nema za svagra farara :lol: :lol: akurat ked si prisiel som sa ho pytal ako je na tom s babami #-o 5minut si sa mohol kdesi zdrzat s mojou segrou :lol: :lol: a ty si to dorazil uplne s tym ze farari su alfa-samci.. :lol: :lol: ako to bol koneeeeec :lol: :lol: :lol:
.

BMino
Auto: modre

Pondelok, 17. Augusta 2009, 20:31

xtreme napísal:
mne to nevadilo ze musim cakat, naopak bol som rad ze mam aspon na co cakat.. :wink:

nahodou veeelmi duchaplna debata : ))) kazdy nema za svagra farara :lol: :lol: akurat ked si prisiel som sa ho pytal ako je na tom s babami #-o 5minut si sa mohol kdesi zdrzat s mojou segrou :lol: :lol: a ty si to dorazil uplne s tym ze farari su alfa-samci.. :lol: :lol: ako to bol koneeeeec :lol: :lol: :lol:

skoda, ze potom nedosiel :roll:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

xtreme
Autor témy

Pondelok, 17. Augusta 2009, 20:34

taaak.. pracovne povinnosti : D pripravoval omsu ci take daco.. jaaa som len zvedavy ked bude omsu robit podla mojich otazok.. tak chapes, ja to jaksi nemozem pochopit jak moze ist niekto normalny za farara.. ci sa mu baby nepacia ci.. neviem proste..
.

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:09

Ja som mal raz taketo stastie: Bol som v kostanoch na letisku s kamaratom a robyl som dost hluposti. Mal som este stvrt nadrze. Po chvili vozenia pozriem na palivomer a nadrz prazdna, nevedel som ci mi to niekde nevieteka alebo co, tak som zo spodu auta pozrel na nadrz a bola potecena ale naftov to citit nebolo, myslel som ze to je voda s kaluze. Isiel som na pumpu natankovat preistotu a isiel domov 10km. Na pumpe som to ale este pozeral, a smrdelo mi to po brzdovke, ale vtedy bolo trochu mokro, tak to bolo take zriedene. Pre istotu som siel domov pomaly. Doma som zistil ze je to skutocne prasknuta brzdova rurka. V nadzi bol pokazeny plavak, keby nebol, ani si to nevsimnem, lebo by som sa pod auto nepozeral. Ale co sa cudujem tebe je, ze ja som este na druhy den isiel 15km na aute na zdvihak, nech si to mozem opravit. Isiel som velmi opatrne a pomaly, aby mi to nahodov nezlihalo, ale nezlihalo, predok brzdil stale aj napriek tomu ze zadok uplne vytiekol, preto nerozumiem ze ti to vobec nebrzdilo. Malo by to, tie brzdy su spravene z dovodu bezpecnosti aby boli oddelene okruhy.

Pežot

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:10

Len je rozdiel medzi 50 a 140 :lol: :lol: :lol:

xtreme
Autor témy

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:17

R0nnIe napísal:
Ja som mal raz taketo stastie: Bol som v kostanoch na letisku s kamaratom a robyl som dost hluposti. Mal som este stvrt nadrze. Po chvili vozenia pozriem na palivomer a nadrz prazdna, nevedel som ci mi to niekde nevieteka alebo co, tak som zo spodu auta pozrel na nadrz a bola potecena ale naftov to citit nebolo, myslel som ze to je voda s kaluze. Isiel som na pumpu natankovat preistotu a isiel domov 10km. Na pumpe som to ale este pozeral, a smrdelo mi to po brzdovke, ale vtedy bolo trochu mokro, tak to bolo take zriedene. Pre istotu som siel domov pomaly. Doma som zistil ze je to skutocne prasknuta brzdova rurka. V nadzi bol pokazeny plavak, keby nebol, ani si to nevsimnem, lebo by som sa pod auto nepozeral. Ale co sa cudujem tebe je, ze ja som este na druhy den isiel 15km na aute na zdvihak, nech si to mozem opravit. Isiel som velmi opatrne a pomaly, aby mi to nahodov nezlihalo, ale nezlihalo, predok brzdil stale aj napriek tomu ze zadok uplne vytiekol, preto nerozumiem ze ti to vobec nebrzdilo. Malo by to, tie brzdy su spravene z dovodu bezpecnosti aby boli oddelene okruhy.

ja viem.. tiez som sa cudoval ale si zober ze mas dva okruhy, lenze ked ti vytecie kvapalina z jedneho pri jednom brzdeni, tak pri opatovnom stlaceni pedala sa ti tam nahrnie kvapalina z nadrzky, nie? tym padom po 3-4 stlaceniach pedalu mas prazdnu nadrzku a zavzdusneny aj druhy okruh a nebrzdi ti nic..
no ja som tiez presiel este bez brzd 3km do cadce a tri naspat, a potom asi 5-6 kilometrov ku frajerke, ale chvalabohu skoro celu cestu hore kopcom, a boli tam zrovna hody tak vyhybaj sa ludom ked ti nejdu brzdy :lol: ale chvalabohu som dobre spravil rucnu, tak ta to ubrzdila, co som potreboval..
som rad ze to mam za sebou.. ale vidim to tak ze dokoncim co este na tom aute treba a hodim ho na predaj.. uz nan nemam nervy.. ](*,)
.

Pežot

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:20

xtreme napísal:
ale vidim to tak ze dokoncim co este na tom aute treba a hodim ho na predaj.. uz nan nemam nervy.. ](*,)

Ďalší :lol: :lol: :lol:

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:21

Ja to vidim tak z ho ano nedokoncim a skonci ako predch. auto :evil:

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:24

nie je to tak ze najpr odide spojka potom brzdy ?.. spojka pouziva tiez brzdovku nie ? len ma vyvod vyssie v nadobke.. takze je prva ktora znefunkcie
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

xtreme
Autor témy

Pondelok, 17. Augusta 2009, 21:37

birki napísal:
nie je to tak ze najpr odide spojka potom brzdy ?.. spojka pouziva tiez brzdovku nie ? len ma vyvod vyssie v nadobke.. takze je prva ktora znefunkcie

keby to tak bolo tak uz tu nie som.. :!: :roll:
co ma celkom zarazilo ked mi pedal bachol na zem som zastavil a kukal na nadobku a bola do polovice plna :!: tak som dolial, ale podla mna som spravil chybu ze som to vobec otvaral.. mozno tam bol podtlak alebo co.. sranda ze so spojkou som problemy nemal.. ty kks.. to som si ani neuvedomil.. iba trojka mi sla raz cez zuby, ale inak pohoda.. chvalabohu..
.

Majo bmw
Auto: E39 525tds,E46 320dT

Utorok, 18. Augusta 2009, 06:31

xtreme ty si blázon... A buď este rád že pri Duu nemerali... :) a mohli ste mi zavolať ked už ste boli u nás...miňo ma číslo... Nabudúce dáme kolu v pekle...
Obrázok
......................... =BMW forever=..........................
E46 320dt FL
E39 525tds
Skoda 125L-1,3fa moto

BMino

Utorok, 18. Augusta 2009, 07:06

Majo bmw napísal:
xtreme ty si blázon... A buď este rád že pri Duu nemerali... :) a mohli ste mi zavolať ked už ste boli u nás...miňo ma číslo... Nabudúce dáme kolu v pekle...

aj sme na teba mysleli len sa nejak nestihalo :roll:

inak xtreme asi mam pre teba auto :D
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
e36 M3 coupe SMG - ex

xtreme
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2009, 10:18

BMino napísal:

aj sme na teba mysleli len sa nejak nestihalo :roll:

inak xtreme asi mam pre teba auto :D

cooo? chlape ved este zatial mam autoo.. ci si nasiel dajaku pandu 4x4? :lol: :lol: :lol:

Majo bmw napísal:

pri duu som siel pekne 50, tam si davam bacha :wink: aj v oscadnici pri skole, tam ma tiez uz zopar krat zastavili, ale chvalabohu sme ich stretli az pod skolou rovno sli oproti nam :P som sa bal bo som jedol punčoveeee :lol: :lol: a mino kremes :lol:
ved minule som ta tusim videl.. nebol si na nejakej svadbe? tusim si mal vyzdobu na kapote, stuhy ci co to.. som siel s holkou na kalvariu prave.. :wink:

aaa ved mino tam teraz bude castejsie chodit.. sa mu zapacila jedna holka tam od vas.. miška, ze mino? 8-[
.

BMino

Utorok, 18. Augusta 2009, 17:20

xtreme napísal:

aaa ved mino tam teraz bude castejsie chodit.. sa mu zapacila jedna holka tam od vas.. miška, ze mino? 8-[

jasne, ale len, ked mi bude tazko od zaludka
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
e36 M3 coupe SMG - ex

xtreme
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2009, 18:40

BMino napísal:

jasne, ale len, ked mi bude tazko od zaludka

:lol: :lol: :lol: ale nooo : DDD a co to auto? co si mi to nasiel? :-k
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 249 neregistrovaných