... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:
neskoro ale predsa:D
aj xtreme cakalale on aspon debatoval s buducim fararom o tom, ci moze mat pocas celibatu bokovky
xtreme napísal:mne to nevadilo ze musim cakat, naopak bol som rad ze mam aspon na co cakat..![]()
nahodou veeelmi duchaplna debata : ))) kazdy nema za svagra farara![]()
akurat ked si prisiel som sa ho pytal ako je na tom s babami
5minut si sa mohol kdesi zdrzat s mojou segrou
![]()
a ty si to dorazil uplne s tym ze farari su alfa-samci..
![]()
ako to bol koneeeeec
![]()
![]()
R0nnIe napísal:Ja som mal raz taketo stastie: Bol som v kostanoch na letisku s kamaratom a robyl som dost hluposti. Mal som este stvrt nadrze. Po chvili vozenia pozriem na palivomer a nadrz prazdna, nevedel som ci mi to niekde nevieteka alebo co, tak som zo spodu auta pozrel na nadrz a bola potecena ale naftov to citit nebolo, myslel som ze to je voda s kaluze. Isiel som na pumpu natankovat preistotu a isiel domov 10km. Na pumpe som to ale este pozeral, a smrdelo mi to po brzdovke, ale vtedy bolo trochu mokro, tak to bolo take zriedene. Pre istotu som siel domov pomaly. Doma som zistil ze je to skutocne prasknuta brzdova rurka. V nadzi bol pokazeny plavak, keby nebol, ani si to nevsimnem, lebo by som sa pod auto nepozeral. Ale co sa cudujem tebe je, ze ja som este na druhy den isiel 15km na aute na zdvihak, nech si to mozem opravit. Isiel som velmi opatrne a pomaly, aby mi to nahodov nezlihalo, ale nezlihalo, predok brzdil stale aj napriek tomu ze zadok uplne vytiekol, preto nerozumiem ze ti to vobec nebrzdilo. Malo by to, tie brzdy su spravene z dovodu bezpecnosti aby boli oddelene okruhy.
xtreme napísal:ale vidim to tak ze dokoncim co este na tom aute treba a hodim ho na predaj.. uz nan nemam nervy..
birki napísal:nie je to tak ze najpr odide spojka potom brzdy ?.. spojka pouziva tiez brzdovku nie ? len ma vyvod vyssie v nadobke.. takze je prva ktora znefunkcie
Majo bmw napísal:xtreme ty si blázon... A buď este rád že pri Duu nemerali... :) a mohli ste mi zavolať ked už ste boli u nás...miňo ma číslo... Nabudúce dáme kolu v pekle...
BMino napísal:
aj sme na teba mysleli len sa nejak nestihalo![]()
inak xtreme asi mam pre teba auto
Majo bmw napísal:xtreme ty si blázon... A buď este rád že pri Duu nemerali... :) a mohli ste mi zavolať ked už ste boli u nás...miňo ma číslo... Nabudúce dáme kolu v pekle...
xtreme napísal:
aaa ved mino tam teraz bude castejsie chodit.. sa mu zapacila jedna holka tam od vas.. miška, ze mino?
BMino napísal:
jasne, ale len, ked mi bude tazko od zaludka