... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xtreme napísal:

ale nooo : DDD a co to auto? co si mi to nasiel?

BMino napísal:
hodime osobny kec
mas v sobotu doobeda cas?

xtreme napísal:noo budem sa ucit na statnice, ale chvilku si najdem.. som zvedavy..

xtreme napísal:to hej..a som fakt rad ze to mam za sebou..
 ze este zijes chlape. Nerad by som videl v televiznych novinach tvoje auto.
    ze este zijes chlape. Nerad by som videl v televiznych novinach tvoje auto.Mireck napísal:
By som povedal ze bud rad ze to nemas za sebouze este zijes chlape. Nerad by som videl v televiznych novinach tvoje auto.

). Jediny, kto mi slubil pomoc, bol BMino. Nakoniec bol problem vyhodit ho zo stavby, vsak Mino
 ). Jediny, kto mi slubil pomoc, bol BMino. Nakoniec bol problem vyhodit ho zo stavby, vsak Mino 

sa divam ze kokooos.. dalsie vsetky uplne povolene, asi na dvoch zavitoch drzali, vratane bezpecaaka.. uz sa mi to raz stalo, ale vtedy to bolo na dvoch kolach.. teraz na jednom..
  sa divam ze kokooos.. dalsie vsetky uplne povolene, asi na dvoch zavitoch drzali, vratane bezpecaaka.. uz sa mi to raz stalo, ale vtedy to bolo na dvoch kolach.. teraz na jednom..   lenze vtedy som s tym siel 160 po dialnici, bo ked som pridal tak to prestalo buchat.. tak som stale pridaval..
 lenze vtedy som s tym siel 160 po dialnici, bo ked som pridal tak to prestalo buchat.. tak som stale pridaval..  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
BMino napísal:normalne som sa bal otvorit tuto temu ked som videl, ze si pisal
tak ono ma to celkom zacalo bavit potom
 BTW ako cez vikend? Ak budes mat cas a chut, cinkni, dohodneme sa
 BTW ako cez vikend? Ak budes mat cas a chut, cinkni, dohodneme sa 
MT-SPEEDY napísal:Rozmyslal som, ze dam aj tu foto, kde sa tvaris, ze pracujes, ale potom som si to rozmyslelBTW ako cez vikend? Ak budes mat cas a chut, cinkni, dohodneme sa
 ci?
 ci?BMino napísal:
mno mam som podvecer mensi uraz, takze som rad ze sa dokazem sam vystriet, takze do nedele som isto mimo,ale aj tak bude skaredoci?
 Poobede sme sa na to vrhli so synovcom a polovica je hotova... Btw krasavec, my sme urobili peknu pixovinu. Mali sme si este rozmerat aj druhu stranu k tomu druhemu kominu. Co ak tam bude chybat kusok, hm???
 Poobede sme sa na to vrhli so synovcom a polovica je hotova... Btw krasavec, my sme urobili peknu pixovinu. Mali sme si este rozmerat aj druhu stranu k tomu druhemu kominu. Co ak tam bude chybat kusok, hm???