... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

BMino napísal:ja ze si tam siel vecer
inak, musis byt riadne zalubeny, ked sa ides zenit, a uz mate aj datum svadby
 inak ale to sme si nerobili srandu..
   inak ale to sme si nerobili srandu..   je to fajn holka, tak preco nie..
  je to fajn holka, tak preco nie..  
johnyfly1 napísal:tam je 140tka?este ze setko dobre dopadlo
 jj, vsetko dobre dopadlo a na ceste domov sme to skusali, ci to brzdi, ta cesta sa mi fest ratala, obiehacky.. ja som sa spamatal az ked som siel 160 a mi zacal podvozok hrkat, tak som radsej spomalil na tych 130 a mino kolo mna prefrcal
  jj, vsetko dobre dopadlo a na ceste domov sme to skusali, ci to brzdi, ta cesta sa mi fest ratala, obiehacky.. ja som sa spamatal az ked som siel 160 a mi zacal podvozok hrkat, tak som radsej spomalil na tych 130 a mino kolo mna prefrcal   
   ach jaj. blaznivy den vcera : D este som sa dozvedel ze moju byvalu skodovku ukradli.. sila toto uz
  ach jaj. blaznivy den vcera : D este som sa dozvedel ze moju byvalu skodovku ukradli.. sila toto uz   
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Pežot napísal:Čo z toho vyplýva? Nemáš chodiť 140

Ináč som rád, že si pohode
 asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..
  asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..   

ale uz si budem davat bacha,.. tak ale brzdy ti mozu odist aj v 100-ke a ked mas pred sebou auta alebo prekazku prilis blizko tak tam nic nevymyslis..
  ale uz si budem davat bacha,.. tak ale brzdy ti mozu odist aj v 100-ke a ked mas pred sebou auta alebo prekazku prilis blizko tak tam nic nevymyslis.. 
MT-SPEEDY napísal:Na BMina sa da spolahnut

xtreme napísal:aj ja, ani nevies ako.. mnoo, ale poucenie z toho..asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..

xtreme napísal:aj ja, ani nevies ako.. mnoo, ale poucenie z toho..asi sme sa moc nepoucili, bo ked sme sa obiehali cestou domov, tak sme nesli zrovna pomaly..

Pežot napísal:
Povedal som to skôr na odľahčenie situácie
Na Bmina je spolah, síce naposledy keď som ho naháňal tak prišiel až po hodine ale to neva

A to chcel ešte spídymu ušuliť časopis

ale on aspon debatoval s buducim fararom o tom, ci moze mat pocas celibatu bokovky
 ale on aspon debatoval s buducim fararom o tom, ci moze mat pocas celibatu bokovky