//MPower napísal:staci mat jeden ucet a poriadny kde je istota , zuno nedavno krachovalo , daju niekomu 10 eur za zalozenie uctu a hned tam leti 1000 ludi , toto nechapem..ale nie to som chcel.
Pokial viem, tak este nekrachlo. Druha vec, ze za tu dobu, co som tam mal peniaze sa mi to vyplatilo, ziskal som na tom dost. Teraz tam posielam peniaze len ked potrebujem nieco kupit na e-bay a aj ked som tam predtym mal viac penazi, tak som ich mal oddelene na sporeni, ku ktoremu som s tou kartou nemal pristup, takze som to mal zabezpecene takto.
A este jedna vec, ked som robil prvy nakup cez pay-pal, tak mi hned zo Zuna volali, ze tam vidia nejake nestandardne operacie, ci som ich robil ja alebo sa jedna o podvod...takisto na registraciu tej karty som nemusel cakat ako v niektorej zo "spolahlivych" bank ktore tu spominas...a aspon som neplatil chore poplatky za to, ze som banke pozical moje peniaze na jej ksefty...
A istota nie je v ziadnej banke, pozri si Cyprus, legalne a uplne demokraticky tam okradli ludi o ich peniaze...ziadne zaruky, ochrany vkladov v banke a podobne...