... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: PayPal..... potrebujem poslat peniaze /pomoze niekto/ ??

Pondelok, 2. Septembra 2013, 14:05

presne tak, treba si zalozit napr. v zune ucet, zadarmo dostanes embosovanu visu a mas po probleme :) dakedy sa dalo este dostat 10€ za otvorenie uctu, a 10€ ten co ti poslal pozvanku :) nechce niekto odo mna tu pozvanku? :bmwball:

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Pondelok, 2. Septembra 2013, 14:37

staci mi jeden ucet, kedysi som mal 3 a je to celkom chaos, posielat odtial tam potom zasa odtial platit, potom znova na ucet :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Septembra 2013, 14:56

staci mat jeden ucet a poriadny kde je istota , zuno nedavno krachovalo , daju niekomu 10 eur za zalozenie uctu a hned tam leti 1000 ludi , toto nechapem..ale nie to som chcel.

pisete tu ze pri registracii paypal karty treba cakat 3 dni na ten kod z vypisu na overenie karty , az potom sa da aktivovat paypal ucet, ja na mojej banke som mal zeregistrovanu kartu behom par sekund , lebo som si ihned mohol pozret ten kod na paypal a nemusel som cakat 3 dni ,a ihned som mohol paypal ucet pouzivat , sa cudujem ze vam ho ani v banke nechceli povedat a museli ste cakat az 3 dni , a este viac sa cudujem ze prave VUB.. Tak isto vyuzivam zabezpecene internetove platby ktore idu cez protokol 3tej strany a obchodnik od ktoreho kupujem nevidi o mne ziadne informacie ani cislo karty atd..

pelo
Auto: e39 520i saloon

Pondelok, 2. Septembra 2013, 15:34

//MPower napísal:
staci mat jeden ucet a poriadny kde je istota , zuno nedavno krachovalo , daju niekomu 10 eur za zalozenie uctu a hned tam leti 1000 ludi , toto nechapem..ale nie to som chcel.

Pokial viem, tak este nekrachlo. Druha vec, ze za tu dobu, co som tam mal peniaze sa mi to vyplatilo, ziskal som na tom dost. Teraz tam posielam peniaze len ked potrebujem nieco kupit na e-bay a aj ked som tam predtym mal viac penazi, tak som ich mal oddelene na sporeni, ku ktoremu som s tou kartou nemal pristup, takze som to mal zabezpecene takto.

A este jedna vec, ked som robil prvy nakup cez pay-pal, tak mi hned zo Zuna volali, ze tam vidia nejake nestandardne operacie, ci som ich robil ja alebo sa jedna o podvod...takisto na registraciu tej karty som nemusel cakat ako v niektorej zo "spolahlivych" bank ktore tu spominas...a aspon som neplatil chore poplatky za to, ze som banke pozical moje peniaze na jej ksefty...

A istota nie je v ziadnej banke, pozri si Cyprus, legalne a uplne demokraticky tam okradli ludi o ich peniaze...ziadne zaruky, ochrany vkladov v banke a podobne...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Pondelok, 2. Septembra 2013, 15:46

mne z VUB banky volali uz par krat ze ci som vykonal tu a tu transakciu, koli bezpecnosti :wink:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 2. Septembra 2013, 17:38

vo VUB mam uver a donutili ma mat u nich aj ucet za 5,-/mesiac EUR, cize rocne splachujem 60,- EUR za nic... WTF? + dalsich milion poplatkov okolo toho...kazda banka je nanazrana a ludia len platia a platia...som v zune a nedam nanu dopusit, platim 0,80 EUR mesacne za SMS notifikaciu a ani cent navyse, peniaze mam rozdelene na 3 castiach podla mojho valstneho sporenia a prehadzujem si ich okamzite kedy a kolko potrebujem...nevyhoda je vlozit peniaze v hotovosti ale robim to asi 2x rocne...

p.s. ak si nastudujte situaciu okolo Zuno tak sa o ziadny krach nejedna ani nejednalo, jednoducho materska banka v rakusku vyhodnocuje dalsie posobenie tohto produktu na nasom trhu a ked vyhodnoti jeho nerentabilitu tak presunie nase ucty do tatrabanky resp. da ludom navyber si preniest peniaze inam a ucet zrusit...to je trochu ine ako krach nie? :wink: a takto nejak sa robia spravy v TV #-o
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Pondelok, 2. Septembra 2013, 19:20

presne tak, ziaden krach, to bol len lepsi titulok do sprav :mrgreen: Na ucte mam peniaze lne ked platim nieco cez paypal, presunutie je okamzite, aj zo sporenia, na nic netreba cakat :)

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Pondelok, 2. Septembra 2013, 21:31

TB a paypal tiez bez problemov, na kod som nemusel cakat.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 2. Septembra 2013, 21:47

podobne aj s mbank... paypal kod okamzite, este aj telefonat s banky :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 246 neregistrovaných