... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Sauron napísal:Asi nikto, bolo by fajn, keby si sa o tom aute rozpisal tu: pribehy-nasich-aut/Zdravím som tu nový.Na BMW som začínal na X3 E83 od nova až doposiaľ.Teraz som prešiel na BMW i4M50 tym sa chcem aj opýtať koľkati z Vás tu majú i4?

to, že eFka sú šroty, čo nič nevydržia ti potvrdí každý servisak zameraný na BMW.
 to, že eFka sú šroty, čo nič nevydržia ti potvrdí každý servisak zameraný na BMW. 
											pistacik11 napísal:Joj, jak sa nám tu vomacka zavzdusnil zaseto, že eFka sú šroty, čo nič nevydržia ti potvrdí každý servisak zameraný na BMW.

Pilifo napísal:Pockaj, ked pojdu za 5k, tak sa budu ospevovat ako posledne poctive autá.O dušičkároch by sa tu mohlo hovoriť, keby pičovali na G30 a G60. Lenže to sa objektívne nedeje. Ešte som nevidel nikoho, kto by tvrdil, že F10 je lepšie auto ako G30.
Sauron napísal:asi tak 0.00...vsetci adrenaluchtivci sme si predsa kupili Tesla 3 Performance za 57k len o tom nemame pribehyZdravím som tu nový.Na BMW som začínal na X3 E83 od nova až doposiaľ.Teraz som prešiel na BMW i4M50 tym sa chcem aj opýtať koľkati z Vás tu majú i4?

ale to su ti novodobi novinary napoli pekári
 ale to su ti novodobi novinary napoli pekári  . Dalsia vec mat pancierove auto na elektro. Kolko to musi vazit 4 a pol tony? A dojazd ? Do potravin a naspat??
. Dalsia vec mat pancierove auto na elektro. Kolko to musi vazit 4 a pol tony? A dojazd ? Do potravin a naspat??