Tak dnes sa mi "pošťastilo" a pri návrate z výletu mi na križovatke nedala prednosť vodička na Golfe. E38 to dosť schytala, momentálne je pojazdná no pre prasknuté bočné sklo nemožem jazdiť.
Keďže podobnú vec som ešte neriešil, chcel by som sa poradiť

Auto má asi ohnutý B-stĺpik, prah a nejaké plechy okolo dverí + chytený zadný blatník - poznáte niekto dielňu v okolí TT v ktorej to narovnajú/opravia a hlavne predom vedia skontrolovať ako je ohnutá karoséria a teda či ho má zmysel opravovať.
Ďalej ako to riešiť s poisťovňou (toto pravdepodobne dajú ako totálku ?) - a pravdepodobne vytiahnu z nejakej ich tabulky úplne nezmyselnú cenu auta. Riešil niekto podobnú udalosť s podobne starým autom aby som sa pripravil ? Vodička má poisťovňu Uniqua.
Z fotky sa to nezdá no bola to celkom silná rana - autom otočilo takmer o 90°.
Dík.
Na aute sú zatiaľ škody - PP dvere, PZ dvere, PP dvojité sklo, sťahovačky okien a tapacíre, všetky lišty pravých dverí, 1 disk Style-15, rozseknutá zánovná zimná pneu Continental, ohnutý B - stĺpik, ohnutý zadný blatník, ohnutý prah, ohnuté plechy okolo dverí, poškodený plastový kryt prahu.
Plus ak by mal niekto na predaj 1ks alebo aj sadu diskov Style 15 kludne mi napíšte.