Utorok, 22. Júna 2021, 13:26
Najvacsia zrada v historii anime.
Zacnes narativ svatejsi ako papez, skoncis na "Odkiaľ mám zvyšné financie, to tu rozoberať nebudem, rozumy zadarmo sa dávajú na ZŠ za socializmu.". Pochybujem, ze to bude predavanie panvic s blockom alebo tajny algorytmus na predpovedanie vyvoja burzy. Ale nezaujima ma to a nerypem sa v tom.. ako niekto, zejo. Hlavne aby si na to mal opravnenie teda.. lebo to je to co sa pocita. Ked ti kuchar casnik, ktory 15 rokov v reichu obkladal mramor spravi popici kupelnu, urcite sa pytas, ci ma ten skill cim dolozit. Hlavne tym kusom osratej A4rky z nasich skol, odkial este ziadny fachman, ktory na sebe nemakal sam, nevysiel. Keby som bol taky elektronik ako ma mala naucit skola.. a to som chodil na jednu z dvoch poslednych, ktore vtedy este mali meno, tak.... Mat vyucenie v obore vnimam osobne ako hendykep. Ten pravy fachman je vzdy niekto, co to ma ako hobby, bavi ho to, nasava to ako spongia. Nie kokot co mal do niznej 10 minut busom, tak je mechanik, vyuceny na TAZ1203 pripadne "autoelektrikar" ktory skumal tie 4 cidla na jednotkovej fabii s felicia motorom. Bolo by fajn, keby tento stat mal trochu rozumu, co nema a nebude mat.. a spravil nejake posudkove komisie, kde by clovek so zaujmom vykonavat to ci ono predstupil na teoreticku, prakticku skusku a siel domov s papierom. To by nik neriesil a robil papier rovno. Kto ma ale dnes cas chodit na rekvalifikacny, to si pozriem. Teda ja mam, rozhodne nie na popud undyho a uz vobec nie na popud proruskeho trolla z detskej izby. Mam, nemam, musim mat.. tu sa hovori take, spolky to čertove volky. Neviem co su volky, ale zmysel je ten, ze spolcovat sa s kymkolvek, teda aj s garantom cinnosti, ktory u nas musi byt sucastou tvojho podniku, je kokotina a doplatis na to skor ci neskor. Takze v septembri omladnem a dorobim si vyucnak na dnes uz mozno stvorkovom golfe, aby som vedel co robim.. lol.