... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Utorok, 22. Júna 2021, 12:51

Odkiaľ mám zvyšné financie tu rozoberať nebudem ale na druhej strane napísané že ako doktor si nemáš ako legálne privirobit. Mne to je jedno, ja len tak

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 22. Júna 2021, 13:07

Ano, presne tak. Ako doktor si nemôžem zobrať fusky nacierno. Ako bežný clovek si viem zaobstarať potrebné financie inak /teda nie ako doktor/. A aj viem..

pablohablo

Utorok, 22. Júna 2021, 13:15

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:38, upravené celkom 3 krát.

sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Utorok, 22. Júna 2021, 13:22

calm down - pokial necicias dph od statu (vratky) a pridu ti na kratenie dane tak staci olutovat a doplatit spatne kratenu dan (ziadne brucanie za mrezami) - toto musi mat kazdy non-platca dph nastudovane ked ide optimalizovat prijmy :bmwball:
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

starynovy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:26

Najvacsia zrada v historii anime.
Zacnes narativ svatejsi ako papez, skoncis na "Odkiaľ mám zvyšné financie, to tu rozoberať nebudem, rozumy zadarmo sa dávajú na ZŠ za socializmu.". Pochybujem, ze to bude predavanie panvic s blockom alebo tajny algorytmus na predpovedanie vyvoja burzy. Ale nezaujima ma to a nerypem sa v tom.. ako niekto, zejo. Hlavne aby si na to mal opravnenie teda.. lebo to je to co sa pocita. Ked ti kuchar casnik, ktory 15 rokov v reichu obkladal mramor spravi popici kupelnu, urcite sa pytas, ci ma ten skill cim dolozit. Hlavne tym kusom osratej A4rky z nasich skol, odkial este ziadny fachman, ktory na sebe nemakal sam, nevysiel. Keby som bol taky elektronik ako ma mala naucit skola.. a to som chodil na jednu z dvoch poslednych, ktore vtedy este mali meno, tak.... Mat vyucenie v obore vnimam osobne ako hendykep. Ten pravy fachman je vzdy niekto, co to ma ako hobby, bavi ho to, nasava to ako spongia. Nie kokot co mal do niznej 10 minut busom, tak je mechanik, vyuceny na TAZ1203 pripadne "autoelektrikar" ktory skumal tie 4 cidla na jednotkovej fabii s felicia motorom. Bolo by fajn, keby tento stat mal trochu rozumu, co nema a nebude mat.. a spravil nejake posudkove komisie, kde by clovek so zaujmom vykonavat to ci ono predstupil na teoreticku, prakticku skusku a siel domov s papierom. To by nik neriesil a robil papier rovno. Kto ma ale dnes cas chodit na rekvalifikacny, to si pozriem. Teda ja mam, rozhodne nie na popud undyho a uz vobec nie na popud proruskeho trolla z detskej izby. Mam, nemam, musim mat.. tu sa hovori take, spolky to čertove volky. Neviem co su volky, ale zmysel je ten, ze spolcovat sa s kymkolvek, teda aj s garantom cinnosti, ktory u nas musi byt sucastou tvojho podniku, je kokotina a doplatis na to skor ci neskor. Takze v septembri omladnem a dorobim si vyucnak na dnes uz mozno stvorkovom golfe, aby som vedel co robim.. lol.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 22. Júna 2021, 13:33

dufam, ze od siedmej do stvrtej budes makat v servise za 700 ecka, budes tahat niekde este nocne vo fabrike, ale peniaze na zivot si budes zhanat inde ;)

starynovy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:38

A este si dopisem aj latinu, aby som si ako skladnik ve sroubarne mohl precist vergilia v originalu.

undy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:42

stary vitaj! Máš pravdu a myslím si, že potajomky, vnutorne, chápeš vo co go. Len jediná výhrada - to že viem zaobstarať financie automaticky neznamená, že nezakonne. To urcite nie. A nakolko je to zákonné, mohol by to pri troche sikovnosti robiť hocikto (i bez papiera👍), len by mi tým uberal z koláča.

kkt1

Utorok, 22. Júna 2021, 13:42

Tak povedzme si na rovinu velke prachy sa v praci nezarabaju. Tie sa zarabaju vacsinou nehnutelnostami (a to nemam na mysli, nejake suchtave prenajimanie bytiku), ale tym ze napriklad skupis pozemky trvale travnate porasty a potom mas taky vytlak, ze to preklasifikujes aj popri vecernom pivku so starostom na IBV. Cestou samozrejme podmaznes par institucii ako ochranari, SPF a savana pumpa. Z pozemkov za 100 000 ecok mas zrazu tristvrte mega uz aj s tym, ze si sa rozdelil s kamosmi. A este ti aj na kruhac ostane. :D A ked si aj developer, alebo je kamarat tak on este aj na tom nieco postavi a spokojnost. :D

undy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:46

IBV, obchvat, parkovisko, hocičo. To len doplnujem kkt1 teóriu, celkom schodnu

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 22. Júna 2021, 13:48

Každý deň chodím do roboty, robím ako mam, platím všetko čo mám a stále mam holý chuj. Čo robím zle kurva

pablohablo

Utorok, 22. Júna 2021, 13:48

Ako si zena moze zarobit popri praci tomu rozumiem, ale ako si chlap zarobi popri robote pomimo to mi musi niekto vysvetlit.

undy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:49

No práve, v tom vysvetlení by bola podstata

pablohablo

Utorok, 22. Júna 2021, 13:50

S tym developmentom si to kazdy predstavuje velmi jednoducho, asi ako operaciu slepaku, ved nozik, alpa a ideme. Mam dvoch znamych co to takto dali, jednemu to trvalo dobrych 10 rokov aj to to nakoniec odpredal (50%) partii ktora vie lepsie vybavovat a ma styky, na detaily som sa nepytal, nechcel som vediet. A druhy potreboval tak 1 mega kapitalu aby vobec zacal, lebo jedna vec je povybavovat ale potom ked ti zacnu chodit cenove ponuky na cestu, kanalizaciu ktore mozu skakat hore dole 300% podla toho ako ti dopravak povie ze to mas mat pripojene na hlavnu cestu atd. to este zistis ze aby si zarobil velke prachy musis mat velke prachy.
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 22. Júna 2021, 13:54, upravené celkom 1 krát.

undy

Utorok, 22. Júna 2021, 13:54

jebat celý development

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných