... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:No samozrejme, ze to tak je, preto je to biznis ktory moze robit tak par stoviek ludi v republike.. Plus par dalsich stoviek, ktore sa na nich prizivia dalej. A ano, este to aj dlho trva. A potrebujes mat ten vytlak ktory som pisal, sameho si z teba institucie spravia trhaci kalendar. Ale funguje to a nikdy nedas vacsie zhodnotenie ako ked mas takuto moznost.S tym developmentom si to kazdy predstavuje velmi jednoducho, asi ako operaciu slepaku, ved nozik, alpa a ideme. Mam dvoch znamych co to takto dali, jednemu to trvalo dobrych 10 rokov aj to to nakoniec odpredal (50%) partii ktora vie lepsie vybavovat a ma styky, na detaily som sa nepytal, nechcel som vediet. A druhy potreboval tak 1 mega kapitalu aby vobec zacal, lebo jedna vec je povybavovat ale potom ked ti zacnu chodit cenove ponuky na cestu, kanalizaciu ktore mozu skakat hore dole 300% podla toho ako ti dopravak povie ze to mas mat pripojene na hlavnu cestu atd. to este zistis ze aby si zarobil velke prachy musis mat velke prachy.
Abyssko napísal:Stale nic? Ani krabicku z notina? Pice aj s dpdKaždý deň chodím do roboty, robím ako mam, platím všetko čo mám a stále mam holý chuj. Čo robím zle kurva
ViktorDDD napísal:Krabičku si kľudne nahaj, ja chcem vodičkuStale nic? Ani krabicku z notina? Pice aj s dpd
undy napísal:ja viem na co sa pouziva, ja som to mal na bolest. Narazal som na to, ze mna strasili s tou 'navykovostou'Pravdepodobne obvodný lekár. Codein je proti suchému, dráždivému kašľu, podobnému ako pri plúcnej embolizácií
Abyssko napísal:Prosím nieeeeeeeee 😭
ViktorDDD napísal:dakujem\:D/ kedze to nebude asi lacny patok z coho predaju celu paletu za tyzden, odporucam skontrolovat datum vyroby podla kodu, napr. checkcosmetic.net
boborjelotor napísal:bobor, pri tvojej inteligencii nechápem, že si ešte sám neprisiel na odpoveď.undy predtym ako pojdes na nocnu, zachranovat svet, nechces nam prezradit tie tajne zdroje, z ktorych cerpam a na ktore by som si mal davat pozor? lebo ja sa budem pytat..a pytat... a pytat.. ain't enough pickle jars in the world to hold me back....